Κατερίνα Πεφτίτση: "Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω"! Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM!

Η απάντηση στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα!

Κατερίνα Πεφτίτση:

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κατερίνα Πεφτίτση, δήλωσε "Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω"! Η πρώην παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM απάντησε έμμεσα στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "The 2Night Show" και εκείνη μίλησε για όλα!

Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά, που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM με την εμφάνιση και το ταπεραμέντο της, έδωσε τη δική του απάντηση στα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αναφορικά με τη φωτογράφιση που έκανε με μαγιό.

Οι καλεσμένοι του αποψινού «Τhe 2 Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

«Αρχικά μου το είπανε. Μετά δέχτηκα σωρηδόν μηνύματα. Δε με ενδιαφέρει να απαντήσω. Δε με απασχολεί αν το μισό ποσοστό των συγκεκριμένων γυναικών δεν του αρέσουν ή του χαλάνε την αισθητική του συγκεκριμένου ανθρώπου...

Άλλο είναι η άποψη και άλλο η κακή κριτική. Δηλαδή να μειώσεις ή να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση… Αυτά δε γίνεται να τα λες. Δηλαδή αν σε ενοχλώ εγώ σε ενοχλεί το 70% των Ελληνίδων που βγαίνει στην παραλία. Ουσιαστικά είναι σαν να λέμε να βάλουμε είσοδο στις παραλίες. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μαζί μου, αλλά δε θέλω να δώσω περισσότερο συνέχεια σε αυτό» δήλωσε στην κάμερα η Κατερίνα Πεφτίτση.

GNTM: "Αδειάζει" δημόσια τις "FF" η Άννα Μαρία: «Άλλη ήθελα να φύγει πρώτα...»!

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδη "αδειάζει" δημόσια τις "FF"! «Άλλη ήθελα να φύγει πρώτα...»! Η δήλωση της παίκτριας που θα συζητηθεί!

Η Σουζάνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χτεσινό επεισόδιο, και η Άννα Μαρία Ηλιάδη κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση αυτή στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία, η οποία ήταν και η νικήτρια της χτεσινής δοκιμασίας αποκάλυψε ποια παίκτρια θα ήθελε να φύγει πρώτα: «Θα ήθελα να φύγει η Κάτια ή η Μαρτίνα από την πεντάδα. Δεν υπάρχει αρχηγός στις «FF», κυρίως όμως τα νήματα κινούν η Μαρτίνα κι η Κάτια».

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Σουζάνα Κουόλ μετά την αποχώρησή της!

Η Σουζάνα Κουόλ ήταν αυτή που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM! Η ίδια φανερά απογοητευμένη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις!

Με την αποχώρησή της, μειώθηκαν κατά ένα άτομο οι "ατρόμητες" FF, με αποτέλεσμα το γκρουπ τους να ξεσπάσει σε κλάματα!

GNTM: Αυτή είναι η νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας! Ποια κοπέλα αποχώρησε; (Βίντεο)

Στις πρώτες της δηλώσεις η 19χρονη, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της δήλωσε: «Αποχώρησα, οπότε ήταν η μέρα μου ουσιαστικά να φύγω. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι κριτές. Το έχω δει αυτό. Απλά σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα και αποχώρησα».

Η ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, είχε ως στόχο τα 16 υποψηφία top models να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, και να μεταμορφωθούν σε “bratis girls”, ώστε να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή.

GNTM: Έγινε έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης! «Λύγισε» η Ελευθερία και έβαλε τα κλάματα! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM έγινε έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης και η Ελευθερία «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα!

Σήμερα στο ριάλιτι μόδας του Star τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν «bratis girls» και φόρεσαν τις νέες δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη για την καλοξιόν του καλοκαιριού.

Ενώ, στην πασαρέλα τα κορίτσια τα πήγαν θεσπέσια και συγκίνησαν τους κριτές όταν ήρθε η ώρα της φωτογράφισης σχεδόν καμία κοπέλα δεν κατάλαβε να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία.

Ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος, αφού δεν έβλεπε τα κορίτσια να ποζάρουν καταλλήλως, ώστε να αναδείξουν τα ρούχα του.

Μία από αυτές τις κοπέλες ήταν και η Ελευθερία και όταν κατάλαβε ότι δεν τα πήγε καλά έβαλε τα κλάματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Αδιανόητο κράξιμο από τις FF για την Ελευθερία! «Ευτυχώς που την διώξαμε...»! (Βίντεο)

Αδιανόητο κράξιμο από τις περιβόητες FF του GNTM για την Ελευθερία! «Ευτυχώς που την διώξαμε...»!

Για ακόμα μία φορά οι αυτοαποκαλούμενες «FF» του Greece’s Next Top Model έβαλαν στο «στόχαστρό» τους την Ελευθερία!

Η Μαρτίνα μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχει επιστρέψει στο σπίτι του GNTM και η καινούργια ημέρα ξεκινά με το «θάψιμο» στη συμπαίκτριά τους.

Μάλιστα οι ίδιες είπαν ότι έχει διώξει όλο το δωμάτιο τους και «ευτυχώς που την διώξανε από το δωμάτιο τους»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: "Έτρεμε" ολόκληρη η Άννα Χατζη! «Ήταν για πολλά λεπτά λιπόθυμη»!

GNTM: «Ήταν για πολλά λεπτά λιπόθυμη»! Η Άννα Χατζή "έτρεμε" ολόκληρη με τη λιποθυμία της φίλης της, Μαρτίνας.

Η Άννα Χατζή, μίλησε μετά το τέλος του χτεσινού επεισοδίου στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ήταν εμφανώς σοκαρισμένη μετά το περιστατικό της λιποθυμίας της Μαρτίνας.

«Έπαθα σοκ. Σοκ. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο μπροστά μου να λιποθυμάει. Τρόμαξα πάρα πολύ. Της κράταγα το χέρι και είχε λιποθυμήσει και δεν μου το έσφιγγε καν. Ήταν λιπόθυμη για πολλά λεπτά».

Από τη μεριά της, η Σουζάνα είπε: «Μόλις με ακούμπησε η Μαρτίνα λέω “τι κάνει τώρα αυτή η κοπέλα μέσα στο πλατό”. Με το που βλέπω τα μάτι της λέω “αυτή θα λιποθυμήσει”. Έχω λιποθυμήσει και εγώ πολλές φορές».

GNTM: Τσακώθηκαν οι FF με τις υπόλοιπες κοπέλες! «Κάθεται και πετάγεται το άλλο το...»!

Χαμός επικράτησε λίγο πριν την αποχώρηση, καθώς οι FF τσακώθηκαν με τις υπόλοιπες κοπέλες του GNTM «Κάθεται και πετάγεται το άλλο το...», είπε η Σουζάνα.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια μετά το περιστατικό με την Μαρτίνα που λιποθύμησε σχολίασαν τα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι.

Τότε αναφέρθηκε πως η συγκεκριμένη παίκτρια παίρνει τα φρούτα στο δωμάτιο της για να μην τα τρώνε οι υπόλοιπες, κάτι που άκουσε η Σουζάνα και θέλησε να μάθει τι γίνεται.

Ωστόσο γρήγορα κάλμαραν όλα και πήγανε στο πλατό για την καλύτερη φωτογραφία...

GNTM: Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα - «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι...»! (Βίντεο)

Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα στο GNTM για συμπαίκτρια της. «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι...», είπε στις κάμερες.

Οι νικήτριες της προηγούμενης εβδομάδας στο GNTM, Άννα και Κωνσταντίνα, έχουν αβαντάζ στη σημερινή δύσκολη δοκιμασία.

To αβαντάζ της σημερινής δοκιμασίας είχε η Κωνσταντίνα και η Άννα. Η Άννα κέρδισε ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει η ίδια και ποια θα κάνει η κάθε κοπέλα.

Με την δικαιολογία που είπε στην Σουζάνα η Κωνσταντίνα, έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να πει στις κάμερες: «Θεωρώ ότι η αιτιολογία που έδωσε ήταν ψεύτικη. Οπότε τη θεωρώ ψεύτρα. Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα μου ότι "ξέρεις τι; Σε διαλέγω επειδή είσαι πιο δυνατή παίκτρια. Αυτό θα ήταν πιο τίμιο για εμένα παρά να ακούσω ότι είσαι αγχωμένη».

GNTM: Την «έστησε» στον τοίχο η Ζενεβιέβ - «Πόσες ακόμα θα στείλεις στον πάτο;»! (Βίντεο)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «έστησε» στον τοίχο παίκτρια του GNTM λίγο πριν την δοκιμασία. «Πόσες ακόμα θα στείλεις στον πάτο;», της είπε στις κάμερες.

To αβαντάζ της σημερινής δοκιμασίας είχε η Κωνσταντίνα και η Άννα. Η Άννα κέρδισε ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει η ίδια και ποια θα κάνει η κάθε κοπέλα.

GNTM: Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ! Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες! (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα επέλεξε στρατηγικά με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα κορίτσια να έχουν να πουν κάτι πίσω από την πλάτη της.

Μάλιστα, η Ζενεβιέβ την ρώτησε ξεκάθαρα «Πόσες ακόμη θα στείλεις στον πάτο;».

GNTM: Βόμβα! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...»!

Βόμβα για το GNTM! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...», αποκάλυψαν. Μια παίκτρια που εν μέρη περιμέναμε...

Τα spoiler πέφτουν «φωτιά« και αυτή τη φορά τα τελευταία θέλουν ένα από τα μεγάλα φαβορί να έχει ήδη πάρει τον τίτλο της φετινής νικήτριας!

Στον Αρτ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Την ίδια φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο κατακεραυνώνει Μικαέλα και Εύη! (Βίντεο)

Η Μέγκι μίλησε για το φετινό GNTM και έχρισε φαβορί την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας είχαν βγάλει νικήτρια την Εβελίνα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και τελικά την πρώτη θέση πήρε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Πιστεύω πως φέτος ήδη έχουν βγάλει τη νικήτρια και αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Αλλά ας μην την αλλάξουν στο τέλος. Γιατί και σε εμάς πέρσι είχε βγει νικήτρια η Εβελίνα και δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξαν και έβγαλαν την Καζαριάν. Αλλά κακώς, γιατί η Εβελίνα δουλεύει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή και η Καζαριάν κάνει θέατρο. Ακόμη και η Καζαριάν αν είχε πρόταση για θέατρο ή εκπομπή θα επέλεγε την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.