Άννα Μαρία Βέλλη: Έγινε έξαλλη με το σχόλιο για την ανορεξία - "Κρίμα γιατί είσαι και μάνα"!

Βγήκε εκτός εαυτού και απάντησε όπως έπρεπε!

Άννα Μαρία Βέλλη: Έγινε έξαλλη με το σχόλιο για την ανορεξία -

Η Άννα Μαρία Βέλλη σε ένα πρόσφατο post της δεν άντεξε και έγινε έξαλλη με το σχόλιο για την ανορεξία! "Κρίμα γιατί είσαι και μάνα!" σχολίασε η νεαρή!

Αφορμή στάθηκε μια topless φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός, δίπλα στον σύντροφό της, Άρη Μακρή!

Άννα Μαρία Βέλλη για τις δηλώσεις Καλίδη: "Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε..."

Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της και απαντώντας στο σχόλιο έγραψε με ευγενικό τρόπο: «Kαι ανορεξική να ήμουν το σχόλιο σου είναι κακεντρεχές και δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Και στο λέω όχι για μένα , αλλά για τα παιδιά που όντως πάσχουν από κάτι τόσο σοβαρό και σχόλια σαν το δικό σου τα κάνουν να ντρέπονται και τα οδηγούν σε χειρότερες καταστάσεις. Κρίμα γιατί είσαι και μάνα από ότι βλέπω και μπορεί αύριο μεθαύριο τα παιδιά σου να δεχθούν body shaming. Καλή συνέχεια».

Άννα Μαρία Βέλλη: Έξαλλη απάντηση στον Άρη Καβατζίκη για τα ειρωνικά σχόλια!

Η Άννα Μαρία Βέλλη έγινε έξαλλη με τα ειρωνικά σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τη συμμετοχή της στις "Κούκλες", δίνοντας την απάντησή της!

Το "αιχμηρό" της σχόλιο στο instagram!

Εκτός από τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στην θεατρική παράσταση "Κούκλες", ήρθαν αρνητικά σχόλια και για την Άννα Μαρία Βέλλη!

Η ίδια απάντησε στα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης με ένα μακροσκελές κείμενο: «Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως.

Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! "Ξύπνησα το πρωί και..."

Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο «Κούκλες» στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του.

Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν;

Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)».

Άννα Μαρία Βέλλη για τις δηλώσεις Καλίδη: "Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε..."

Η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε τις δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη, με ένα αιχμηρό σχόλιο ενώ έκανε αναφορά και σε ένα τραγούδι του!

Ο τραγουδιστής έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Συγκεκριμένα με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια ανέφερε: «Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο.

Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε.

Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα».

Πάνος Καλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σάλο με τη συνέντευξη του για τους ομοφυλόφιλους!

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη του για τους ομοφυλόφιλους έκανε ο Πάνος Καλίδης, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Λίγες ώρες πριν, η σύζυγος του με μια ανάρτηση της στο Instagram ξέσπασε για όσους celebrities τον έχουν κατακρίνει για την άποψη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων: «Έχει δοθεί μεγάλη έκταση στο θέμα χωρίς να θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα ποτέ να καταφέρω εναντίον των ομοφυλόφιλων και δεν καταφέρθηκα ποτέ. Αυτό που έγραψαν είναι ότι δεν συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία και είμαι φίλος με τους ομοφυλόφιλους. Που έχει διαφορά για μένα.

Σε λίγο καιρό θα παντρέψω ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην Αγγλία. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε. Είμαστε φίλοι. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι στρέιτ να φιλιέται στον δρόμο, το ίδιο πιστεύω και για τους ομοφυλόφιλους. Σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος αυτό που νιώθει. Στην ελευθερία του ανθρώπου».

Όσο για τις αναρτήσεις που έγιναν εναντίον του είπε: «Όπως εγώ είπα ελεύθερα την άποψή μου είπαν και τα κορίτσια τη δική τους. Καλά έκαναν».

Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! "Ξύπνησα το πρωί και..."

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, μη μπορώντας να το πιστέψει!

Πιο έξαλλος από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα διάβασε!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε στο instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω... Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

undefined

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε την απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία, μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή που δημιούργησαν σάλο!

Τι έγραψε ο γνωστός ηθοποιός;

Ο Πάνος Καλίδης προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και ένας από τους καλλιτέχνες που πήραν θέση ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

undefined