Κατερίνα Πεφτίτση: Ξεφτίλισε την Κάτια Ταραμπάνκο δημόσια - «Δείξε το αληθινό σου πρόσωπο»!

Δημοσίευσε φωτογραφία της και...

Κατερίνα Πεφτίτση: Ξεφτίλισε την Κάτια Ταραμπάνκο δημόσια - «Δείξε το αληθινό σου πρόσωπο»!

Η Κατερίνα Πεφτίτση, ξεφτίλισε δημόσια την Κάτια Ταραμπάνκο δημόσια με μια ανάρτηση της. «Δείξε το αληθινό σου πρόσωπο», έγραψε.

Η πρώην παίκτρια του GNTM που εντυπωσίασε τους κριτές, αλλά αποχώρησε λόγω της δοκιμασίας που έπρεπε να κάνουν πασαρέλα κατεβαίνοντας από κτίριο, ξέσπασε.

Κατερίνα Πεφτίτση: "Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω"! Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Πεφτίτση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Κάτιας, από το επεισόδιο και έγραψε:

«Δείξε το αληθινό σου πρόσωπο… Έτσι...».

Κατερίνα Πεφτίτση Ξεφτίλισε την Κάτια Ταραμπάνκο

Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτρια του GNTM! Είναι... "Θεός"! Δείτε τον...

Είναι... "Θεός"! Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρώην παίκτριας του GNTM, Κατερίνας Πεφτίτση! Φωτογραφίες - αποκάλυψη! Αυτός είναι...

Η φωτογραφία της να κλαίει στην κορυφή της ταράτσας στην πρώτη και τελευταία της δοκιμασία στο «GNTM» έγινε viral και το παράξενο κορίτσι, σαν ξωτικό, με την juicy σιλουέτα και τα μπλε μαλλιά έγινε σε μια νύχτα το πρόσωπο των ημερών. Η Κατερίνα Πεφτίτση εξομολογείται για πρώτη φορά τα μυστικά της ζωής της, τη μάχη με τις κρίσεις πανικού, τα παιδικά χρόνια στην Κατερίνη, το σκληρό διαζύγιο των γονιών της, κάνει αποκαλύψεις για την... πεντάδα της φωτιάς του «GNTM» και τις διπρόσωπες, ενώ με το γνωστό ταμπεραμέντο της μιλά για δίαιτες αλλά και για το πώς κατάφερε από το bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της να ψηφιστεί ως το πιο ωραίο κορίτσι στο σχολείο της!

Κατερίνα Πεφτίτση: Πολύ πριν μπει στο GNTM ήταν αδύνατη και με καστανά μαλλιά! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!


Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικο YOU

Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτρια του GNTM! Είναι...

Στο ένα από τα δύο τατουάζ που έχει χτυπήσει υπάρχει η φράση «Stay true». Για εκείνη έχει μεγάλη σημασία να είναι αληθινή, αυθεντική και ειλικρινής. Το δεύτερο τατουάζ της είναι ένα μικρό cupcake σε δικό της σχέδιο, γιατί αυτό ήταν το παρατσούκλι με το οποίο τη φώναζαν οι φίλοι της από παιδί. Τότε δεν είχε μάθει να εκμεταλλεύεται ακόμη τα ταλέντα της και ως αγοροκόριτσο που ήταν, όπως λέει, έπαιζε μπάλα, έκανε αγώνες με τα ποδήλατα και επέστρεφε κάθε απόγευμα με ματωμένα γόνατα στο σπίτι της στην Κατερίνη.


Όταν σε βλέπει ο κόσμος στον δρόμο με αυτό το ιδιαίτερο στυλ που «φωνάζει» από μακριά, πώς αντιδρά;

Έχω δεχτεί πολλή αγάπη. Κανένας δεν μου έχει πει «πώς είσαι έτσι βρε σούργελο;». Μια μέρα που πήγα βόλτα με τις φίλες μου στου Ψυρρή ο κόσμος έξω από ένα μαγαζί άρχισε ξαφνικά να με χειροκροτά. Ήταν συγκλονιστικό, δεν το πίστευα!

Στο παρελθόν έχεις κάνει πολλές προσπάθειες για να χάσεις κιλά;

Πάρα πολλές δίαιτες έχω κάνει. Από μικρή ήμουν λίγο τσουπωτή, μου άρεσαν πολύ τα γλυκά. Στα 23 μου έκανα μια εγχείρηση στα πέλματα και έμεινα για αρκετό καιρό στο κρεβάτι, έτρωγα συνέχεια και σιγά-σιγά φούσκωσα! Υπήρξε ένα διάστημα στη ζωή μου που δεν είχα αποδεχτεί ότι είμαι λίγο χοντρούλα, παρ' όλο που όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να χάσω κιλά γιατί ήμουν όμορφη. Μάζεψα λοιπόν χρήματα για να κάνω χειρουργική επέμβαση, να βάλω «δαχτυλίδι» που σου μειώνει τον όγκο στο στομάχι και δεν τρως μεγάλες ποσότητες. Πήγα στον γιατρό και του είπα «βάλε με αμέσως τώρα στο χειρουργείο». Εκείνος όμως με έδιωξε κακήν κακώς από το γραφείο του λέγοντάς μου ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να χάσω δέκα κιλά. Βέβαια, τα παραπάνω κιλά που ήταν παλιά το πρόβλημά μου, τώρα είναι το ατού μου!

Σου έχει πει ποτέ ο σύντροφός σου «αγάπη μου, μήπως πρέπει να κάνεις δίαιτα...»;

Ο Ζακ λατρεύει το σώμα μου, δεν θέλει να το αλλάξω. Αντίθετα, η μαμά μου λέει συνέχεια «πού πας έτσι, βρε γιουβερλάκι;» Είναι πολύ αστείο, γιατί η αδερφή μου είναι πολύ αδύνατη και όταν την παίρνει τηλέφωνο της λέει «φάε κάτι, παιδάκι μου». Μετά παίρνει εμένα και μου λέει «τι θα γίνει, Κατερινάκι μου, θα σταματήσεις να τρως;».

Πόσες φορές έχει πάθει... σοκ ο Ζακ βλέποντας να αλλάζεις συνέχεια χρώμα στα μαλλιά σου;

Τρελαίνεται με τις αλλαγές, του αρέσουν. Με γνώρισε με γκρι μπλε μαλλιά και μετά με είδε με όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Η αγαπημένη του απόχρωση είναι το πετρόλ μπλε.

Έχεις αυτοπεποίθηση με το σώμα και την εικόνα σου;

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω «είμαι μια πολύ ωραία κοπέλα εξωτερικά και πολύ όμορφη μέσα μου». Και το δεύτερο έχει για μένα μεγαλύτερη σημασία.

Πού μεγάλωσες;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατερίνη μέχρι τα 17 μου όταν έφυγα για να σπουδάσω θέατρο, γιατί αυτό ήθελα από παιδάκι. Ήρθα μόνη μου στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Πέρασα στην πρώτη φάση στη σχολή του Εθνικού, αλλά μετά με έκοψαν. Τελικά σπούδασα για δύο χρόνια στη σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα. Δεν έβγαινα οικονομικά με τις σπουδές και με το ενοίκιο του σπιτιού που έμενα, επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη όπου είχαμε ένα δικό μας σπίτι και συνέχισα τις σπουδές σε άλλη σχολή.

Οι γονείς σου με τι ασχολούνταν;

Η μαμά μου ήταν δημόσια υπάλληλος στον ΟΤΕ και ο μπαμπάς μου είχε στην Κατερίνη και στη Θεσσαλονίκη νυχτερινά μαγαζιά, live stage ροκ μπαρ, οπότε καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσα με αυτού του είδους τη μουσική. Οι γονείς μου όμως χώρισαν όταν πήγαινα στη Δ' Δημοτικού.

Σε επηρέασε το διαζύγιό τους;

Οι γονείς μου είχαν ένα πολύ σκληρό διαζύγιο. Είχα καταλάβει πριν χωρίσουν ότι κάτι συνέβαινε γιατί η μαμά μου ήταν κάθε μέρα στενοχωρημένη, τσακώνονταν συνέχεια με τον μπαμπά μου. Σε αυτούς του καβγάδες έκρυβα την αδερφή μου στο διπλανό δωμάτιο, δεν ήθελα να είναι παρούσα, δεν ήθελα να τους ακούει. Προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει, σίγουρα ένιωθα ενοχές, αλλά κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν και το είπα στη μαμά μου. Αναγκαστήκαμε με την αδερφή μου να αλλάξουμε σπίτι, σχολείο, να αφήσουμε τους φίλους μας.

Με τον μπαμπά σου πώς είναι οι σχέσεις σας;

Είχαμε τυπικές σχέσεις, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να έχω καλύτερες γιατί δεν παύει να είναι ο πατέρας μου.

Για ποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί στο παρελθόν;

Δεν είχε χρόνο λόγω της δουλειάς του αλλά και γιατί στην αρχή μετά το διαζύγιο υπήρχε μια απόσταση μεταξύ μας. Ήταν εκρηκτικός ως χαρακτήρας. Δεν ήθελε εξαρχής το διαζύγιο και ήθελε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών, τη δική μου και της αδερφής μου. Είχαν μεγάλη σύγκρουση με τη μαμά μου μέχρι να βγει το διαζύγιο. Κάθε φορά που μέναμε μαζί του και αναγκαζόταν μετά να μας επιστρέψει στο σπίτι εκνευριζόταν που θα περνούσαν μέρες μέχρι να μας ξαναδεί και φυσικά πάλι τσακώνονταν με τη μαμά μου!

Με τη μαμά σου τι σχέσεις έχετε;

Είμαστε σαν δύο φίλες. Είχαμε ανεξαρτησία ως παιδιά, αλλά πάντα εγώ ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας! Η αδερφή μου δεν έβγαινε, καθόταν σπίτι και διάβαζε, εγώ αντίθετα από μικρή ήθελα να είμαι συνέχεια έξω και να παίζω. Ήμουν πολύ κοινωνική. Μάζευα από μικρή τα άλλα παιδιά και κάναμε παραστάσεις.

Δέχθηκες ποτέ bullying για τα κιλά και την εκκεντρική σου εμφάνιση;

Με φώναζαν οι συμμαθητές μου «μπιφτεκίτσι» λόγων των κιλών μου, γιατί ήμουν στρογγυλούλα. Αντιδρούσα όταν μου το λέγανε και παρ' όλο που ήμουν δυνατή, μέσα μου έκλαιγα. Μέχρι που στην Α' Λυκείου αποφάσισα να μην αφήσω πια κανέναν να με κοροϊδεύει. Άρχισα να περιποιούμαι περισσότερο τον εαυτό μου και όλα τα αγοράκια ήθελαν να βγουν μαζί μου. Και τελικά με ψήφισαν ως την πιο ωραία στην τάξη μου!

Τις αλλαγές στο στυλ για να μην περνάς απαρατήρητη από τότε τις εμπνεύστηκες;

Ναι, από τότε έτσι ήμουν. Μια μέρα στο μουσικό σχολείο όπου ήμουν μαθήτρια, παρ' όλο που ήταν ένα αυστηρό σχολείο πήγα με βαμμένα τα μαλλιά μου... φραουλί! Ξαφνικά στην προσευχή βλέπω τον διευθυντή του σχολείου να φορά μια κόκκινη περούκα στο ίδιο χρώμα με το δικό μου! Τα παιδιά κοιτούσαν μια εμένα, μια εκείνον. Ευτυχώς είχε χιούμορ ο διευθυντής!

Η μαμά σου δεν έβρισκε ακραία αυτά που έκανες;

Έχει πάθει πολλά «εγκεφαλικά» από μένα. Τη μια μέρα με έβλεπε με φωσφοριζέ μαλλιά, την άλλη με κόκκινα, την άλλη με τατουάζ, την άλλη με piercing. Ε, μετά το συνήθισε.

Κατόρθωσες τελικά να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να βρεθείς πάνω σε μια θεατρική σκηνή;

Έχω παίξει σε αρκετές παραστάσεις τόσο όσο ήμουν στη σχολή όσο και μετά. Δεν έβγαζα όμως χρήματα και δεν μπορούσα να συντηρηθώ. Σκεφτόμουν τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Μου έλεγαν οι φίλοι μου, επειδή βαφόμουν ωραία να ασχοληθώ με την αισθητική και έτσι πήγα σε μια σχολή για να γίνω make-up artist. Πήρα ακόμη και το πρώτο βραβείο σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μακιγιάζ που έγινε από μια εταιρεία καλλυντικών.

Και πώς σου ήρθε ξαφνικά να λάβεις μέρος στο «GNTM»;

Πρώτον, γιατί ήθελα να προβάλω τη δουλειά μου και, δεύτερον, γιατί πάντα είχα το ψώνιο με το modelling, ήθελα να γίνω η φωνή της διαφορετικότητας, μακριά από τα στερεότυπα και τα κλισέ. Βρήκα τα... κότσια να πάω, ας είμαι πιο παχουλή, ας έχω τατουάζ και piercing, δεν με ένοιαζε.

Ήθελες να γίνεις η νέα Ξανθούλα;

Επηρεάστηκα από εκείνη, αλλά ήθελα να κάνω κάτι ακόμη μεγαλύτερο, να γίνει το μπαμ!

Στις οντισιόν σε κοιτούσαν παράξενα οι άλλες διαγωνιζόμενες;

Με έκριναν μερικές με τα... βλέμματά τους, αλλά καθόλου δεν με επηρέασε. Πίστευα 100% στις δυνατότητές μου.

Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα άλλαζες κάτι στον τρόπο που αντιμετώπισες την πρώτη και τελευταία, όπως εξελίχθηκε, δοκιμασία σου στο «GNTM»; Eίχες τελικά τόσο μεγάλο θέμα με τον πανικό;

Δεν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι. Φρίκαρα από τη στιγμή που φτάσαμε με το πούλμαν στο κτίριο και είδα ξαφνικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κατεβαίνει από αυτό δείχνοντάς μας πώς θα είναι η δοκιμασία. Ήξερα ποια είναι τα όρια μου γιατί έχω υψοφοβία αλλά και ακροφοβία. Για να «πολεμήσω» τις φοβίες μου ένα καλοκαίρι στην Αίγινα ανέβηκα ψηλά σε έναν βράχο για να κάνω βουτιά. Έμεινα μια ώρα κολλημένη πάνω στον βράχο σαν... γάτα, μέχρι να πάρω την απόφαση να πηδήξω. Το έκανα όμως στα τέσσερα μέτρα. Στα 30 μέτρα που έπρεπε να το κάνουμε εμείς ήταν πολύ παραπάνω! Με το που ανεβήκαμε στην ταράτσα άρχισα να κλαίω. Ήξερα πως αν δεν πέσω δεν θα μπορούσα να συνεχίσω στο «GNTM» και έτσι πάλευα με τον εαυτό μου να βρω τη δύναμη για να το κάνω. Όσο περισσότερο όμως το σκεφτόμουν τόσο περισσότερο τρόμαζα.

Τι ακριβώς φοβόσουν ότι θα πάθεις;

Φοβόμουν ότι θα λιποθυμούσα στον αέρα. Όταν παθαίνω κρίσεις χτυπά η καρδιά μου πολύ γρήγορα και δυνατά, δυσκολεύομαι να ανασάνω και κοκαλώνουν τα άκρα μου. Αν δεις στο βίντεο κάποια στιγμή στην ταράτσα είχα φτάσει τελείως στην άκρη, οι άνθρωποι που με κρατούσαν μού έλεγαν να τεντώσω τα πόδια μου και εγώ επέμενα ότι ήταν τεντωμένα. Είχαν κοκαλώσει και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε.

Πότε έπαθες την πρώτη κρίση πανικού;

Τον πρώτο χρόνο που ήρθα στην Αθήνα έπαθα κρίση πανικού και μάλιστα στην αρχή δεν καταλάβαινα τι είχα, νόμιζα ότι παθαίνω εγκεφαλικό. Έχω ξαναπάθει όμως αρκετές φορές από τότε, κυρίως τις περιόδους που πιέζομαι επαγγελματικά και οικονομικά. Για παράδειγμα, όταν δούλευα σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών στο τμήμα πωλήσεων. Δεν άντεχα εγώ, που είμαι ένας δημιουργικός άνθρωπος, να ασχολούμαι με τα νούμερα.

Αναζήτησες θεραπεία σε κάποιον ειδικό;

Έχω κάνει πολλές προσπάθειες για να ξεπεράσω τους φόβους μου. Πηγαίνω σε ψυχολόγο, καμιά φορά και δύο φορές την εβδομάδα. Και βγαίνοντας από το «GNTM» έκανα μια συνεδρία. Κάνουμε ψυχόδραμα. Είναι μια τεχνική στην οποία δίνουμε οντότητα σε μια κατάσταση ή στο πρόσωπο που μας πιέζει εκείνη τη στιγμή και μας προκαλεί τον πανικό. Αποκτά υπόσταση η κατάσταση, έχει λόγο, γίνεται ένας διάλογος και έτσι το αντιμετωπίζεις. Μέσα από τη διαδικασία καταλαβαίνεις ότι αυτό που συμβαίνει τελικά είναι κάτι πολύ μικρό.

Πώς ήταν η πρώτη μέρα μετά την έξοδό σου από το παιχνίδι; Είδες τα αρνητικά σχόλια, ακόμη και τα χιουμοριστικά, στα social media, όπου έβαζαν συνέχεια τη φωτογραφία σου στην οποία δείχνεις τρομαγμένη;

Ναι, και γέλασα πολύ που έχουν πάρει τη φωτογραφία μου την ώρα που ουρλιάζω στην ταράτσα και έχουν γράψει ως λεζάντα «όταν ανοίγεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ»! Την επόμενη μέρα ήταν πολύ δύσκολα. Έκλαιγα. Μου έλειπε το «GNTM». Είχα σχέσεις με όλα τα κορίτσια και με την... πεντάδα είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήμουν η «μαμά τους», το στήριγμά τους, γι' αυτό με αγκάλιαζαν και έκλαιγαν όταν έφυγα.

Επειδή μίλησες γι' αυτή την πεντάδα, που είναι αντίστοιχη με την περσινή «τριάδα της φωτιάς», ποιο από τα κορίτσια δημιουργεί τις μεγαλύτερες εντάσεις μέσα στο σπίτι και ενδεχομένως έχει τον ρόλο που είχαν πέρσι η Μέγκι και η Μικαέλα;

Η Σουζάνα και η Άννα είναι εκρηκτικές, αλλά ό,τι έχουν να πουν θα το πουν μπροστά σου. Βλέποντας μετά τα επεισόδια διαπίστωσα ότι υπάρχει και ένα θέμα με την Κάτια. Η Ασημίνα τη μέρα που χόρευα μάς έλεγε «κάντε το, έχει πλάκα», ενώ πίσω από τις κάμερες συζητώντας με την Κάτια έλεγε ότι είμαστε «ζώα» και «παιδική χαρά». Όταν το είδα στην τηλεόραση κατάλαβα ποιες είναι οι διπρόσωπες και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου.

Ποια κοπέλα πιστεύεις ότι έχει ταλέντο ως μοντέλο και θα φτάσει ψηλά και ποια δεν θα τα καταφέρει;

Δεν ξέρω ποια τελικά θα φτάσει πολύ ψηλά, γιατί έχω δει στο παρελθόν να γίνονται ξαφνικά άλματα. Η Μαρία η «αγρότισσα» όταν ήρθε στο «GNTM» έλεγα πως δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα, δεν βαφόταν, δεν ξέρει τα βασικά. Τώρα λάμπει. Μπορεί και ενσωματώνει άμεσα τις συμβουλές που τις δίνουν και βελτιώνεται. Η Χαρά και η Κέισι είναι όμορφες, τους αξίζει να πάνε ψηλά, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα γίνει ό,τι και πέρσι, που όλοι περιμέναμε να βγει η Εβελίνα και τελικά νικήτρια ήταν η Καζαριάν.

Ήταν υπερβολή να δοθεί το golden pass στην Ελευθερία; Έχει τα προσόντα; Γιατί στα social media τη χαρακτηρίζουν συχνά με τον τηλεοπτικό ρόλο της «Μαρίας της άσχημης».

Και όμως, έχει ένα φανταστικό σώμα η Ελευθερία, πολύ ωραίο πρόσωπο με γωνίες, με επιβλητική μύτη και είναι... ακατέργαστη ως μοντέλο.

Αν σου κάνουν πρόταση να επιστρέψεις στο «GNTM» θα δεχθείς;

Ναι, βέβαια, το θέλω πάρα πολύ!

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε αποκλειστικά ανέφερε το όνομα του συντρόφου της, Ζακ! Εμείς μετά από μια αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προσέξαμε ότι μόνο έναν Ζακ ακολουθεί με τον οποίο μάλιστα έχουν και κοινές φωτογραφίες! Ιδού λοιπόν:

Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτρια του GNTM! Είναι...

Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτρια του GNTM! Είναι...

Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτρια του GNTM! Είναι...