Γιάννης Μαρακάκης: Ο τρόπος που έμαθε ότι γίνεται μπαμπάς! "Ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω"!

Τι δήλωσε ο ίδιος!

Γιάννης Μαρακάκης: Ο τρόπος που έμαθε ότι γίνεται μπαμπάς!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μαρακάκης, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι γίνεται μπαμπάς! Ο ίδιος είπε "Ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω".

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, με αρκετό άγχος ωστόσο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος!

Αγαπημένο ζευγάρι είναι ασυγκράτητο! Της έπιανε την...πίσω της όψη σε κλαμπ και εκείνη καθόταν!

Ο τρόπος που το έμαθε όμως, δεν είναι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος θα λέγαμε.

«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση. Νομίζω ότι είναι κορίτσι», εξομολογήθηκε ο Μαρακάκης.

Όσο για την διαφορά ηλικίας τους ο ίδιος λέει: «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη».

Αναστάτωσε με το κορμί της η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, Νίκη Θωμοπούλου.

Οι βουτιές για το ζευγάρι δεν έχουν τέλος.

Τις τελευταίες ημέρες πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, τις περνάνε στην Μύκονο και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα τους δεν έλειψαν.

Το ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο τον έγγαμο βίο του! Μάλιστα, σε κάθε εμφάνιση τους μαγνητίζουν τα βλέμματα των λουόμενων αφού διατηρούν άψογες αναλογίες.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον Γιάννη Μαρακάκη και την Νίκη Θωμοπούλου σε κοσμική παραλία στο νησί των ανέμων να απολαμβάνουν για ακόμη μια φορά τις βουτιές τους.

undefined

undefined

undefined

undefined

Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz. Παραμένουν πολύ ερωτευμένοι έπειτα από 3 χρόνια έγγαμου βίου.

Ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους από τα διάφορα σχόλια.

Στις δημόσιες εμφανίσεις τους όμως, δεν τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, απολαμβάνοντας κάθε τρυφερή στιγμή ανάμεσα τους.

Paparazzi! Αγκαλιές και φιλιά για πασίγνωστη celebrity μετά το χωρισμό! Έτσι του ανταπέδωσε το κέρατο!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε κοσμική παραλία της Μυκόνου να κάνουν βουτιές στη θάλασσα. Τα παιχνίδια μεταξύ τους, αλλά και τα φιλιά δεν είχαν τέλος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη και την σύζυγο του Νίκη Θωμοπούλου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2016 σε μια ρομαντική τελετή στην Ανάβυσσο.

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

undefined

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz