Άγριες Μέλισσες: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις που έχεις ξαναδεί τον Κωνσταντή!

Δεν θα το πιστέψετε!

Άγριες Μέλισσες: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις που έχεις ξαναδεί τον Κωνσταντή!

Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις από που γνωρίζεις τον Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες! Και όμως δεν θα πήγαινε το μυαλό σου ποτέ σε αυτόν τον ρόλο!

Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτήτρια του καφενέ του χωριού, Βιολέτα.

Άγριες Μέλισσες: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις από που γνωρίζεις την Πηνελόπη!

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην μικρή οθόνη όμως! Ποιος ήταν ο ρόλος στον οποίο τον πρωτοείδαμε; Και όμως ο ηθοποιός συμμετείχε σε μια εξίσου επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο»!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο tv έθνος μάλιστα, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και τα ταξίδια που έπρεπε να κάνει στην Κύπρο: «Όχι, δεν με κούρασαν τα ταξίδια, γιατί το συμβόλαιο που είχα με τη σειρά ήταν για τέσσερις μήνες. Δεν ήθελα και παραπάνω, για να σου πω την αλήθεια...».

«Βρέθηκα την σωστή στιγμή στο σωστό σημείο που λένε. Ο Αντρέας Γεωργίου έψαχνε τον ρόλο του “Αλέξη” που τον είχε με συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό του. Θυμάμαι που μου είπε: “Εσύ είσαι ο Αλέξης”.

Άγριες μέλισσες: Δεν φαντάζεστε πόσες οντισιόν πέρασε ο Κωνσταντής για να πάρει το ρόλο του!

Δεν φαντάζεστε πόσες οντισιόν πέρασε ο Κωνσταντής για να πάρει το ρόλο του στις Άγριες Mέλισσες! Ο ίδιος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε όλη την πίεση που ένιωσε!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος οι οντισιόν του ήταν αρκετά χρονοβόρες!

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο του, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε εφτά φορές από οντισιόν.

"Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος".

Άγριες Μέλισσες: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις από που γνωρίζεις την Πηνελόπη!

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε, "Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό.Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα".

"Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουκουράκης.

πίστευτο! Αυτός είναι ο αδερφός της «Θεοδοσίας» από τις «Άγριες Μέλισσες» και είναι κούκλος!

Είναι κούκλος ο αδερφός της «Θεοδοσίας» από τις «Άγριες Μέλισσες»! Απίστευτο!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι το κορίτσι που υποδύεται το ρόλο της «Θεοδοσίας» στη νέα επιτυχημένη σειρά του Ant1 που έχει καθηλώσει χιλιάδες Έλληνες.

Η Χριστίνα μεγάλωσε στην Αττική μαζί με τα δύο της αδέρφια, μετά τη σοβαρή απώλεια της μητέρας που βίωσε. Η εξομολόγησή της για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε συγκινεί.

Βρήκαμε λοιπόν και σου παρουσιάζουμε τον κούκλο αδερφό της με τον οποίο μάλιστα μοιάζουν και πάρα πολύ!

Απίστευτο! Αυτός είναι ο αδερφός της «Θεοδοσίας» από τις «Άγριες Μέλισσες» και είναι κούκλος!Απίστευτο! Αυτός είναι ο αδερφός της «Θεοδοσίας» από τις «Άγριες Μέλισσες» και είναι κούκλος!

Τράβηξε όλα τα βλέμματα η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» με αυτό το λαμπερό φόρεμα!

Η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες», φόρεσε αυτό το λαμπερό φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης σειράς του Ant1 "έκλεψε" τις εντυπώσεις στη νυχτερινή έξοδο που πραγματοποίησαν οι ηθοποιοί της σειράς.

Μαρία Κίτσου: Τρολάρει τον ρόλο της «Λενιώς» στις Άγριες Μέλισσες με ένα βίντεο έπος!

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους ηθοποιούς στην μουσική σκηνή Σφίγγα όπου τραγούδησαν live οι «Σερσέ λα φαμ» μέλος των οποίων είναι και η Ελένη Καρακάση που υποδύεται την Κυρά-Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» με αυτό το λαμπερό φόρεμα!Τράβηξε όλα τα βλέμματα η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» με αυτό το λαμπερό φόρεμα!Τράβηξε όλα τα βλέμματα η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» με αυτό το λαμπερό φόρεμα!Τράβηξε όλα τα βλέμματα η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» με αυτό το λαμπερό φόρεμα!

Μαρία Κίτσου: Η απογοήτευση και η αποκάλυψη «Δεν περίμενα ψεύτικα δημοσιεύματα και...»!

Την απογοήτευση που νιώθει αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στα όσα γράφονται από τότε που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε ερώτηση για τους λόγους που δεν την έχουμε δει, μέχρι σήμερα, σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, η Μαρία Κίτσου απάντησε. «Κατ’ αρχάς, η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο. Δεύτερον, για να ασχοληθώ με κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, πρέπει να με προκαλέσει. Οι δουλειές που γίνονταν στην τηλεόραση ή οι προτάσεις που είχα δεν περιείχαν το στοιχείο που θα με έκανε να πωρωθώ και να πω «θέλω οπωσδήποτε να το κάνω, γιατί θα με προχωρήσει ως ηθοποιό». Δεν υπήρχε μια πρόκληση με την οποία ήθελα να αναμετρηθώ ή συνεργάτες με τους οποίους ήθελα οπωσδήποτε να συνεργαστώ.

Αποκλειστικό: Ο Τάσος Χαλκιάς ως Μάρκος Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες»!

Ας πούμε πως κατά κάποιον τρόπο ήταν θέμα γούστου. Μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση, για τις Άγριες Μέλισσες και ήταν κάτι συγκλονιστικό που μου άλλαξε όλα τα δεδομένα. Ποτέ δεν ήμουν αρνητική στην τηλεόραση, απλώς δεν είχε έρθει ποτέ κάτι τόσο καλό, ένας τόσο εξαιρετικός ρόλος, σαν να είναι βγαλμένος από το παγκόσμιο ρεπερτόριο του θεάτρου. Ένας ρόλος πολύπλευρος, με τέτοιο βάθος και εναλλαγές».

Για την έκθεση που έχετε πλέον στα Μέσα ήσασταν προετοιμασμένη;

Ήμουν προετοιμασμένη. Αλλά δεν περίμενα ψεύτικα δημοσιεύματα και κατασκευασμένες ειδήσεις. Μου κάνει εντύπωση και χαίρομαι που εκτός από την τηλεόραση, η μυθοπλασία επεκτείνεται και στον δημοσιογραφικό κόσμο. Όμως παράλληλα λυπάμαι που ο κόσμος για να πουλήσει ή για να ακουστεί το όνομα του εκμεταλλεύεται τα πάντα, που αναπαράγονται ψεύτικα δημοσιεύματα χωρίς καν να ελέγξουν αν είναι αλήθεια. Με αυτό είμαι πολύ απογοητευμένη.