Baby Boom: Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Σε λίγους μήνες θα γεννήσει και δεν το γνώριζε κανείς!

Baby Boom: Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Έσκασε baby boom! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η όμορφη ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews, είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της!

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μαμά! "Βόμβα"!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει ενημερώσει τόσο την παραγωγή του θεάτρου «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη, όσο και την τηλεοπτική παραγωγή για το χαρμόσυνο γεγονός.

μαμα

Σε ότι έχει να κάνει με τις θεατρικές τις υποχρεώσεις θα συνεχίσει να ανεβαίνει στη σκηνή για όσο διάστημα εκείνη αποφασίσει ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τον τηλεοπτικό της ρόλο.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Στράτο Διακάκη με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση και συγκατοικεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Μετά το baby boom στην ελληνική showbiz έσκασε και η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο!

Baby boom είχαμε στην ελληνική showbiz, ενώ είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Ο λόγος για το μωράκι της Ελευθερίας Παντελιδάκη και του Γιώργου Γιαννή!

Η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε τη σχετική φωτογραφία, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ παρά πολύ Θεέ μου που με έκανες να ξανά ζήσω για δεύτερη φορά αυτό το θαύμα! Ευχαριστούμε πολύ και τον καταπληκτικό μας γιατρό @panagiotispsathas που πάντα είναι δίπλα μας!».

undefined

undefined

Εγκυμοσύνη έκπληξη! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά!

Εγκυμοσύνη έκπληξη στην showbiz! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά και το ανακοίνωσε με φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλίτσας.

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κοιλίτσα της και έγραψε στην λεζάντα:

Εγκυμοσύνη - έκπληξη στην showbiz! Θα γίνουν γονείς και το ανακοίνωσαν με το υπερηχογράφημα!

: «Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…. Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπά μαζί…. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο…. Κουβαλώ την αγάπη μου και το μισό μου…Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το ‘θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ’ την προσπάθεια, τη φύση……».

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά