Κατερίνα Δαλάκα: Αυτός είναι ο λόγος που τους άφησε όλους να πιστεύουν ότι ήταν σε σχέση με τον Ατακάν (Βίντεο)

Στην φόρα όλη η αλήθεια!

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτός είναι ο λόγος που τους άφησε όλους να πιστεύουν ότι ήταν σε σχέση με τον Ατακάν (Βίντεο)

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει ότι αυτός είναι ο λόγος που τους άφησε όλους να πιστεύουν ότι ήταν σε σχέση με τον Ατακάν.

Οι φήμες για την πρώην παίκτρια του Survivor είχαν πάρει «φωτιά», καθώς όλοι πίστευαν ότι βρισκόταν σε σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της, Ατακάν!

Η Κατερίνα Δαλάκα σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και στο «Έλα Χαμογέλα», στο Open.

Εκεί μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που άφησε του πάντες να πιστεύουν ότι ήταν σε σχέση με τον Ατακάν και δεν βγήκε ποτέ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την οποιαδήποτε φήμη για αυτήν την σχέση.

Όπως είπε λοιπόν η ίδια ήθελε απλά να τον προστατέψει από το bullying που δεχόταν αλλά δε συνέβη ποτέ κάτι μεταξύ του, ήταν και είναι ακόμη δύο καλοί φίλοι.

Η πρωταθλήτρια μίλησε και για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, μετά και τη δημοσιοποίηση των κοινών τους φωτογραφιών.

Η Κατερίνα στην αρχή δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για τις φωτογραφίες, στη συνέχεια όμως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και τον αγαπώ και τον εκτιμώ, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και νομίζω ότι είμαι καλά».

Επίσης, απάντησε και για το Survivor All Stars και το ενδεχόμενο συμμετοχής της.

Όπως είπε έχει μάθει ότι θα γίνει τον Σεπτέμβρη του 2020 και δήλωσε «Aν πετύχω αυτό που θέλω, θα πάω», ενώ συμπλήρωσε ότι στην Τουρκία είναι πιο αναγνωρίσιμη από ό,τι στην Ελλάδα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Δαλάκα: Με τον Ατακάν δεν την είχαμε ποτέ έτσι! Καυτές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο με το νέο της σύντροφο!

Με τον Ατακάν την Κατερίνα Δαλάκα δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι. Καυτές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο με το νέο της σύντροφο είχε η αθλήτρια.

Εκτός τις υπογραφές που έπεσαν για το νέο της ξεκίνημα, έχει έναν επιπλέον λόγω να χαμογελά, αφού είναι πολύ ερωτευμένη.

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» η βόμβα πως βρίσκεται σε σχέση με κούκλο επιχειρηματία και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, βγήκαν στο φως οι φωτογραφίες τους από το νυχτερινό κέντρο που διασκέδασαν.

Μετά τις φήμες που την ήθελαν σχέση με τον Ατακάν και την διάψευση της έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Δημήτρη Φιντιρίκου. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες στην αγκαλιά του έλιωνε και ήταν συνέχεια δίπλα δίπλα.