Χωρισμός σοκ στην οικογένεια διάσημης τραγουδίστριας!

Άσχημα τα νέα!

Χωρισμός σοκ στην οικογένεια διάσημης τραγουδίστριας!

Ο αναπόφευκτος χωρισμός σοκ στην οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας, την συνέτριψε!

Μπορεί το ζευγάρι να πάλευε τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους!

Πριν από πέντε χρόνια η Solange Knowles, αδερφή της Beyonce, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Alan Ferguson στη Νέα Ορλεάνη!

Ουάου! Έτσι είναι η Beyonce αν δεν πάει... κομμωτήριο! (PHOTOS)

Χθες η Solange ωστόσο ανακοίνωσε με ένα μακροσκελές post στο Instagram account της, πως εκείνη και ο σύζυγός της, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση όμως δεν είναι πως οι δυο τους χώρισαν, αλλά πως ο χωρισμός αυτός δεν συνέβη ούτε χθες, ούτε προχθές... Η Solange και ο Alan έχουν πολλούς μήνες που έχουν χωρίσει, κάτι που δεν ήθελαν να το μοιραστούν δημοσίως!

Δυστυχώς για το ζευγάρι πα'όλα αυτά, ο χωρισμός αυτός είναι αληθινός και η Solange ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό το έκανε γνωστό και στους θαυμαστές της!

Beyonce: Η ζωή της θα γίνει ντοκιμαντέρ! Δείτε το πρώτο τρέιλερ!

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Beyonce θα δούμε μέσα από το Netflix στις 17 Απριλίου με τίτλο Homecoming: A Film by Beyonce.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του Netflix με ένα τρέιλερ και δελτίο τύπου! Διαβάστε παρακάτω....


Το εν λόγω τρέιλερ περιγράφει το ντοκιμαντέρ ως μια κοντινή ματιά στην ιστορική εμφάνιση της Beyonce στο φεστιβάλ Coachella 2018, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στα ιστορικά μαύρα κολλέγια και πανεπιστήμια της Αμερικής.

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διανθισμένο με αυθόρμητα πλάνα και συνεντεύξεις στο οποίο θα συζητιέται η προετοιμασία και η ισχυρή πρόθεση πίσω από το όραμα της τραγουδίστριας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Do it like Beyonce! Δες πως θα συνδυάσεις το ντραπέ εμπριμέ φόρεμα σου όπως η τραγουδίστρια!

Δες πως θα συνδυάσεις το ντραπέ εμπριμέ φόρεμα όπως η Beyonce!

Μini με εντυπωσιακά prints και σε όλους τους τόνους του κόκκινου ταιριάζει τέλεια με τη sexy διάθεσή μας.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined