Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανατριχιάζει! «Έχω φάει ξύλο...μου έχει σκίσει τα ρούχα»!

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανατριχιάζει! «Έχω φάει ξύλο...μου έχει σκίσει τα ρούχα»!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανατριχιάζει με τα λόγια της και την εξομολόγησή της, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Έχω φάει ξύλο...μου έχει σκίσει τα ρούχα»!

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή που παραχώρησε αποκάλυψε πως όταν ανακοίνωσε στην οικογένειά της πως θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, εκείνοι δεν το πήραν καθόλου θετικά.

Ο λόγος για την Ελένη Δήμου, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανατριχιάζει! «Έχω φάει ξύλο...μου έχει σκίσει τα ρούχα»!

«Έχω φάει ξύλο από τον αδερφό μου για να αλλάξω μυαλά, μου έχει σκίσει ρούχα, ο πατέρας μου φώναζε. Αλλά ήμουν πάντα πολύ επίμονη. Παρ’ όλα αυτά, είχα σύμμαχο τη μητέρα μου, ίσως είδε τον εαυτό της σε μένα. Ίσως μέσα από εμένα εκπλήρωνε ένα όνειρό της, αφού είχε και εκείνη πολύ ωραία φωνή, κι έτσι με πήγαινε κρυφά στο ωδείο» αναφέρει η ερμηνεύτρια και συνεχίζει «Οι γονείς μου ήταν αγράμματοι άνθρωποι. Οι φόβοι τους ήταν μη μπλέξω με τα ναρκωτικά. Θυμάμαι όταν πήγαινα με φίλες μου στις ντίσκο, μου έλεγαν «Πρόσεξε εάν χορέψεις και αφήσεις κάπου το ποτό σου, θα πάρεις άλλο».

Σκάνδαλο! Στη φυλακή πασίγνωστη τραγουδίστρια για σύσταση εγκληματικής συμμορίας!

Έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων! Έκλεισαν στη φυλακή πασίγνωστη τραγουδίστρια για σύσταση εγκληματικής συμμορίας!

Απίστευτη η ιστορία της διάσημης τραγουδίστριας, που με κάθε της δημοσίευση προκαλεί πανικό στο Instagram. Συνελήφθη με την κατηγορία για τη σύσταση και τη συμμετοχή σε συμμορία.

Συνελήφθη κορυφαία ηθοποιός! Φωτογραφίες την ώρα που της περνάνε χειροπέδες!

Ο λόγος Radojka Kecman, μιας από τις κορυφαίες τραγουδίστριες του Μαυροβουνίου η οποία είναι γνωστή για τις "καυτές" δημοσιεύσεις της στα social media. Η 25χρονη καλλιτέχνιδα ωστόσο, αποδείχθηκε πως ήταν ο εγκέφαλος μίας εγκληματικής οργάνωσης.

Η αλήθεια ήρθε γρήγορα στην επιφάνεια και οι Αρχές συνέλαβαν την τραγουδίστρια. Στο διαμέρισμά της στο Νόβι Σαντ βρέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων, αυτόματα όπλα, πιστόλια με σιγαστήρες και χωρίς, χειροβομβίδες και μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών.

Την ίδια στιγμή στο διαμέρισμά της, βρέθηκαν στοιχεία για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών ενώ και στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή της οργάνωσης σε συμβόλαια θανάτου.