Σοκ: «Έσβησε» ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η οικογένειας του!

Σοκ: «Έσβησε» ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

Είδηση σοκ! "Έσβησε" ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

Ο πρώην πεζοναύτης, το όνομα του οποίου είναι γραμμένο στο βιβλίο Γκίνες καθώς ήταν ο μεγαλύτερος ηλικιακά διαγωνιζόμενος που είχε αγωνιστεί ποτέ, έπασχε τα τελευταία χρόνια από Αλτσχάιμερ.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστη η οικογένειά του, σκορπίζοντας την θλίψη καθώς ήταν ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες που έχουμε δει στο Survivor.

Ενώ είναι στο ρεκόρ Γκίνες καθώς είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έχουμε δει.

Σοκ: «Έσβησε» ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

Τον γνωρίσαμε στο Survivor: Borneo, ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σειράς.

Σοκ: «Έσβησε» ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

Ο Rudy Boesch πέθανε σε ηλικία 91 ετών μετά από μάχη με το Αλτσχάιμερ ενώ είχε εμφανιστεί στο Survivor σε ηλικία 72 ετών.

Στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του Survivor! Τι συνέβη;

Πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έγινε πολύ αγαπητός από τον κόσμο!

Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Πρίαμο!

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Survivor: Αποκάλυψη τώρα! Ποια πρώην παίκτρια ζυγίζει 66 κιλά;

Έτσι κι αυτήν την φορά ο Μάριος Πρίαμος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να τονίσει στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κάποιος δότης αίματος.

Αυτό έκανε και ο Μάριος Πρίαμος, έγινε δότης αίματος και πέρασε αυτό το σημαντικό μήνυμα και στους ακόλουθους του!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Survivor - αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτες! Τι συνέβη;

Αποκλειστική πληροφορία μου ήρθε κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και για τους παίκτες που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Δεν το έχει δείξει ακόμα η τηλεόραση και δεν ξέρω αν θα το δείξει κιόλας ο Τούρκος παραγωγός αλλά εγώ θα σας μεταφέρω κάθε λεπτομέρεια του ρεπορτάζ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog. Διαβάστε παρακάτω...

Δύσκολες ώρες περνάνε παίκτες της ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα τρεις, οι οποίο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου πριν από λίγες ώρες!

Ο λόγος; εχθές, Δευτέρα έβρεξε στην περιοχή καταρρακτωδώς και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's, στην στεριά ξεχύθηκαν αρκετά καβούρια! Τρεις παίκτες από την ελληνική ομάδα, λοιπόν, άρχισαν να τα κυνηγάνε και για κακή τους τύχη τα έφαγαν!

Survivor αποκλειστικό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτες

Όπως μου μεταφέρθηκε, λίγες ώρες μετά, άρχισαν να έχουν τρομερούς πόνους στην κοιλιά και η παραγωγή τους μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο!

Εκεί διαπιστώθηκε πως απλά τους έπεσαν βαριά γιατί το στομάχι τους εδώ και καιρό έχει συνηθίσει να τρέφεται με μικρές έως ελάχιστες ποσότητες φαγητού αλλά και κατά κύριο λόγο με ρύζι!

Έτσι, ο οργανισμός τους αντέδρασε με τα καβούρια!

Πληροφορίες μου, αναφέρουν πως είναι όλοι τώρα πια καλά και πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος! Έμειναν για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και μετά μεταφέρθηκαν απευθείας στην καλύβα τους!

Ατζούν Ιλιτζαλί: Τροχαίο σοκ για τον mr. Survivor

Τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως σώθηκε από θαύμα

Ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί είχε τροχαίο ατύχημα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Λίγο μετά το τροχαίο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε ανάρτηση στα social media και ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα! Εικόνες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Survivor: Σοβαρό τροχαίο, τραυματίστηκαν Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Ιωαννίδης από τους Μαχητές

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που κυκλοφορεί την τελευταία ώρα για τροχαίο στο Survivor.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τραυματίστηκαν σε τροχαίο στον Αγιο Δομίνικο. Την είδηση, μάλιστα, φέρονται να επιβεβαιώνουν πηγές του ΣΚΑΪ.

Το ατύχημα συνέβη κατά την επιστροφή τους στο νησί, μετά από αγώνισμα επάθλου. Η Ειρήνη Κολιδά φέρεται -χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής- να τραυματίστηκε στα πλευρά, ενώ ο Μάριος χτύπησε τον αυχένα του. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την παίκτρια να επιστρέφει στην Ελλάδα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μέσα στην επόμενη ώρα.

Survivor - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις για πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι!

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ ήρθε στο Youweekly.gr! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι, το Survivor!

Μόλις εχθές, το μεσημέρι της Τετάρτης άρχισε να διαδίδεται η φήμη πως το ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλιτζαλί που είχε βγει εντελώς από τα πλάνα του ΣΚΑΙ για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, επιστρέφει ξανά στο δεύτερο μισό και μάλιστα προτεινόμενα ονόματα για την παρουσίαση είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο Μαρίος Πρίαμος Ιωαννίδης. Μέσα από το Vanda's blog, λοιπόν, σήμερα θα βάλω τέλος στις φήμες και στις αερολογίες!

Πηγή μου και πολύ έγκυρη μάλιστα μου αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει, ούτε τώρα ούτε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δημόσια έξοδος με την γυναίκα της ζωής του!

Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο project δεν έχει φύγει από τα πλάνα του σταθμού του Φαλήρου αλλά δεν είναι για κανένα λόγο στα άμεσα σχέδιά του για φέτος! Οι ιθύνοντες έχουν σκοπό κάποια στιγμή να επαναφέρουν το Survivor All Star, αλλά δεν ξέρουν πότε ακριβώς! Το σίγουρο 100% είναι πως δεν θα το δούμε να προβάλλεται φέτος!

Survivor - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις για πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι!

Αυτό, επομένως, σημαίνει πως δεν έπεσαν ποτέ στο τραπέζι τα ονόματα Αγγελόπουλος και Πρίαμος αφού το να συζητήσουν για το ποιος θα το παρουσιάσει ενώ δεν έχουν σκοπό να το βγάλουν αέρα τώρα ήταν άσκοπο!