Βικτώρια Καρύδα: «Ο θάνατος πήρε το αδερφάκι του»! Η συγκλονιστική φωτογραφία!

Ανατριχιάζει το μήνυμά της!

Βικτώρια Καρύδα: «Ο θάνατος πήρε το αδερφάκι του»! Η συγκλονιστική φωτογραφία!

Η Βικτώρια Καρύδα δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία και στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος πήρε το αδερφάκι του»!

Η καλλονή Βικτώρια που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks απασχόλησε τα media με την φρικτή δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Ύστερα από αυτόν τον χαμό που βίωσε και την «τσάκισε» προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της για χάρη του παιδιού της.

Εχθές, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με ένα γατάκι που σώθηκε από βέβαιο θάνατο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Το γατάκι σώθηκε από το θάνατο! Που δυστυχώς δεν Έγινε το ίδιο με το αδερφάκι του. Είναι Αγοράκι και είναι περίπου δύο μηνών. Ψάχνει αγάπη και ζεστασιά! Όποιος μπορεί να Να το προσφέρει στείλτε μήνυμα. Έχει κάνει θεραπεία δύο εβδομάδες με αντιβίωση και τώρα χρειάζεται ακόμα για δύο βδομάδες ειδική Αλοιφή για τα ματάκια του Για να γίνει 100% Καλά. Για να πάρεις ένα ζωάκι είναι μία σοβαρή απόφαση Και μεγάλη ευθύνη! Γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά πριν να στείλετε μήνυμα».

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη τώρα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βικτώρια Καρύδα: «Πόνεσε» η ψυχή μας με το μήνυμα της ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

«Πόνεσε» η ψυχή μας με το μήνυμα της Βικτώριας Καρύδα, ένα χρόνο μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή!

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2018 όταν η Βικτώρια Καρυδά είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται αφού ο άντρας της ζωής της δολοφονήθηκε εν ψυχρώ!

Η Βικτώρια Καρύδα ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει χάσει από το πλευρό της τον αγαπημένο της.

Η ίδια ζει τον πόνο και προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της.

Μάλιστα, πριν από λίγη η ώρα η Βικτώρια Καρύδα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον χαμό του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίες έγραψε:

«31 Οκτωβρίου. Ένας χρόνος, ίδιος πόνος».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες με το εξής μήνυμα:

«Απρόβλεπτη ζωή! Το συντροψο σου ,τα πεδία σου ,την οικογένεια σου να την αγαπάς και να την προσέχεις... Γιατί Ποτέ δεν ξέρεις ποιος και πότε μπορεί να φύγει από τη ζωή. Ζήσε να αγαπάς εδώ και τώρα!»

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βικτώρια Καρύδα: Νέα αρχή στην ζωή της! Οι πρώτες ανακοινώσεις!

Νέα αρχή στην ζωή της Βικώριας Καρύδα και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ανακοινώσεις!

Το My Style Rocks επιστρέφει στις οθόνες μας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020.

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη τώρα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν!

Ποιοι θα στελεχώσουν τον τρίτο κύκλο του reality μόδας; Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε σίγουρα θα φέρει ταραχές! Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, στο My Style Rocks φαίνεται πως θα συμμετέχουν ως παίκτριες η Βικτώρια Καρύδα, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Όσο για την κριτική επιτροπή, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει υπογράψει ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ συζητούν ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.