Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη τώρα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν!

Δεν το γνώρισε κανείς! Το διπλό δράμα στην οικογένεια!

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη τώρα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν!

Αποκάλυψη τώρα για την Βικτώρια Καρύδα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν και δεν το γνώριζε κανείς!

Η Βικτώρια έδωσε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την ζωή της! Η ίδια, έκανε μέσα σε όλα μια αποκάλυψη για την οικογένεια του Γιάννη Μακρή λίγο πριν την δολοφονία, που σίγουρα δεν γνώριζε κανείς και μας άφησε άφωνους!

Βικτώρια Καρύδα: «Σημάδι» ζωής μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Χαμογελάει ξανά...

Μέσα σε όλα η Βικτώρια Καρύδα ανέφερε: «Ο Γιάννης είχε χάσει την αδερφή του... Πέρασαν πολύ δύσκολα σαν οικογένεια! Η κοπέλα είχε λευχαιμία και είχε κηδευτεί πριν 30 χρόνια από αυτό.... Η αρρώστια την είχε καταβάλει και τελικά δεν τα κατάφερε»! Φυσικά, η Τατιάνα Στεφανίδου όπως και όλοι μας δεν ήξερε να αντιδράσει... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο»! Ζει ξανά τη ζωή της...

Η Βικτώρια Καρύδα δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο» και όπως βλέπουμε ζει ξανά τη ζωή της μετά το τραγωδία που έζησε.

Μπορεί να μην ξεχνάει λεπτό το σύζυγο της, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους, ωστόσο για τα παιδιά της στέκεται ξανά στα πόδια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram η Βικτώρια Καρύδα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Σε μια από αυτές πόζαρε μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο» - καθώς να έχουμε καταλάβει σωστά είναι jeep - με προορισμό της θάλασσα την οποία λατρεύει.

Βικτώρια Καρύδα: Σαν ανάκτορο είναι το σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο»

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο»

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο»

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία μέσα από μαύρο αυτοκίνητο «θηρίο»

Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....

Η Βικτώρια Καρύδα με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια σε εμφάνισή της! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί.... Δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Μπορεί στην ίδια εκδήλωση να βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά η Βικτώρια Καρύδα τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Το όμορφο μοντέλο που αγαπήσαμε μέσα από το My Style Rocks βρέθηκε στο φωταγωγημένο Ηρώδειο για να δώσει και εκείνη το ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Βικτώρια Καρύδα: Εξελίξεις-φωτιά με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Αυτό το άτομο ψάχνει η Αστυνομία!

Η Βικτώρια μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα τον παιδιών της αλλά και στη μεγάλη της αγάπη που είναι το modeling! Η εμφάνισή της με στενό κοντό ροζ φόρεμα αλλά και αθλητικά παπούτσια συζητήθηκε πολύ και όλοι κοιτούσαν τα υπέροχα πόδια της! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....

Βικτώρια Καρύδα: «Σκανδαλίζει» η νέα της φωτογραφία! «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της και όχι μόνο!

«Σκανδαλίζει» η νέα φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα! «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της και όχι μόνο κυριολεκτικά....

Η Βικτώρια, μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή βρίσκει σιγά σιγά ξανά τα πατήματά της! Άλλωστε και η ίδια ξέρει ότι πρέπει να σταθεί στα πόδια της για τα παιδιά τους.

Βικτώρια Καρύδα: Διατηρούσε σχέση με αυτό τον πασίγνωστο παρουσιαστή! Δείτε το πρόσωπό του!

Η Βικτώρια Καρύδα, ξεκίνησε ξανά τις φωτογραφίσεις και μια εμφάνισή της που διέρρευσε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Όπως θα δείτε, η Βικτώρια έβγαλε τα μαύρα ρούχα και φόρεσε ένα φούξια φόρεμα! Το εν λόγω ρούχο, έχει ανοιχτό ντεκολτέ με φιόγκο και είναι γεμάτο διαφάνειες! Μάλιστα, διακρίνεται και το κάτω της εσώρουχο! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βικτώρια Καρύδα: «Σκανδαλίζει» η νέα της φωτογραφία! «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της και όχι μόνο!

Βικτώρια Καρύδα: Στο μπαλκόνι με σατέν μπλούζα! Η εντυπωσιακή της εμφάνιση!

Η Βικτώρια Καρύδα βγήκε στο μπαλκόνι με σατέν μπλούζα, με την εμφάνισή της να είναι εντυπωσιακή!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανέβασε τη φωτογραφία από τις διακοπές.

Η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, αν και δεν έχει ξεπεράσει και είναι λογικό το μεγάλο σοκ από τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Οι επαγγελματικές της δραστηριότητες και τα παιδιά της την κάνουν να ξεφεύγει από τον μεγάλο πόνο και προσπαθεί να κοιτάξει μπροστά.

Πάντως, η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη και φαίνεται σε κάθε φωτογραφία της! Όπως αυτή που ανέβασε από το μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, φορώντας ένα σατέν μπλουζάκι!

Βικτώρια Καρύδα: Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της, η Βικτώρια Καρύδα! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο show μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks.

Τον Οκτώβριο του 2018, η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους, όσο εκείνη βρισκόταν σε μια επίδειξη μόδας.

Για χάρη των παιδιών της η Βικτώρια προσπαθεί και στέκεται σιγά σιγά και πάλι στα πόδια της.

Αυτές τις ημέρες το όμορφο μοντέλο κάνει διακοπές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να κάνει απόδραση σε εξωτικά μέρη, συγκεκριμένα και όπως είδαμε στις φωτογραφίες της στoν προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram βρίσκεται στην Πάργα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 Βικτώρια Καρύδα: Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

 Βικτώρια Καρύδα: Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

 Βικτώρια Καρύδα: Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

 Βικτώρια Καρύδα: Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

 Βικτώρια Καρύδα: Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα της! Απόδραση σε εξωτικά μέρη!

Βικτώρια Καρύδα: Κλοτσιές και μπουνιές στην παραλία! Άκρως μαχητική! (Βίντεο)

Έχετε δει την Βικτώρια Καρύδα να δίνει κλοτσιές και μπουνιές στην παραλία; Σε αυτό το βίντεο είναι άκρως μαχητική!

H πρώην παίκτρια του My Style Rocks όπως δεν την έχει ξαναδεί κανένας!

Η Βικτώρια Καρύδα μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των παιδιών, αλλά και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο βρίσκεται χρόνο για τον εαυτό της!

Η ξανθιά καλλονή, που προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της έχοντας τον μεγάλο πόνο από τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, προπονείται κάθε φορά που θα βρει την ευκαιρία!

Βικτώρια Καρύδα: Αδιανόητο! Σχεδόν γυμνή! Κόντεψαν να φανούν τα πάντα από κάτω!

Έτσι και τώρα! Η Βικτώρια ανέβασε ένα βίντεο στο instagram από την παραλία, όπου προπονείται με... ξύλο!

Όχι, κανονικό, αλλά μερικές μπουνιές και κλοτσιές με τον γυμναστή της, κάνοντας προπόνηση μποξέρ! Άκρως μαχητική η Βικτώρια και στη ζωή, αλλά και στη γυμναστική!

Δείτε το βίντεο

Βικτώρια Καρύδα: Βρήκε όπλο στο σπίτι της! Η καταγγελία στους αστυνομικούς!

Η καταγγελία της Βικτώριας Καρύδα στους αστυνομικούς! Βρήκε όπλο στο σπίτι της! Αποκάλυψη τώρα για το τρομακτικό περιστατικό!

Μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε δώσει στις Αρχές συνολικά τέσσερις καταθέσεις.

Η κ. Καρύδα υποστήριξε ότι ο σύζυγός της δεν είχε έχθρες με κανέναν, ενώ περιέγραψε στην αστυνομία όσα γνώριζε για το παρελθόν του.

«Είμαι χαμένη με αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω ποιος και γιατί έκανε αυτό το κακό στον Γιάννη και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα αυτός που το έκανε» ήταν τα πρώτα λόγια της στις Αρχές.

Στις 5 Νοεμβρίου η Βικτώρια Καρύδα έδωσε την πρώτη της κατάθεση σχετικά με τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Βικτώρια Καρύδα: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! Ήταν μαζί πριν τον θρήνο...

«Με τον Γιάννη ήμασταν παντρεμένοι δύο χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά 5 και 6 ετών. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ουκρανία, αλλά βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 2001. Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε το 2010 στην Ελλάδα, όταν ο Γιάννης έμενε μόνιμα στην Αυστραλία και ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόμασταν μέχρι που ήρθαμε και μείναμε μόνιμα εδώ. Στην Αυστραλία ο Γιάννης είχε παντρευτεί παλιότερα με άλλη γυναίκα και έχει ένα γιο» είπε στους αστυνομικούς.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε πολλά για τις δουλειές τους συζύγου της, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνος δεν έμοιαζε να φοβάται κανέναν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί για το παρελθόν του συζύγου της στην Αυστραλία, η ίδια υποστήριξε ότι της μοιάζουν όλα με «παραμύθι» και αδυνατεί πιστέψει όσα ακούει.

«Το μόνο πρόβλημα που είχα ακούσει, λίγο καιρό μετά τη γνωριμία μας, ίσως 1,5 χρόνο μετά, από διάφορα μέσα και από το ίντερνετ, ήταν για κάποιο πρόβλημα που είχε στην Αυστραλία ο Γιάννης με κάποιον Ιμπραχήμ, αν δεν κάνω λάθος το όνομα. Αυτό που έχω ακούσει ήταν ότι αυτός ο Ιμπραχήμ είχε πιαστεί παλιότερα στην Αυστραλία γιατί είχε σχέση με μια τσάντα, ένα όπλο και κάποια φωτογραφία του Γιάννη και από ότι κατάλαβα ήθελε να σκοτώσει το Γιάννη. Νομίζω πως είχαν μαζί κάποιο νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά, εμένα μου φαίνονται σαν παραμύθι και δεν τα έχω πιστέψει».

Στις 11 Δεκεμβρίου η Βικτώρια Καρύδα εμφανίστηκε στην αστυνομία για να δηλώσει ότι βρήκε στο σπίτι ένα όπλο του συζύγου της, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε: «Σε ένα μεταλλικό κουτί σαν χρηματοκιβώτιο στην κρεβατοκάμαρα, που δεν φαινόταν βρήκα μέσα ένα πιστόλι. Το κουτί το έσπασα και το άνοιξα για να δω τι έχει μέσα. Δεν ήξερα τίποτα ότι ο Γιάννης είχε όπλο» είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους συνάντησε ξανά στις 28 Φεβρουαρίου για να αναζητήσει μια κάρτα συναλλαγών που έχει κατασχεθεί, αλλά περιέχει χρήματα τα οποία έχει ανάγκη.