Βικτώρια Καρύδα: Σαν ανάκτορο είναι το σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Εκεί έμενε με τον σύζυγό της...

Βικτώρια Καρύδα: Σαν ανάκτορο είναι το σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Βικτώριας Καρύδα και θα καταλάβετε... Είναι σαν ένα ανάκτορο πραγματικά...

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά τον χαμό του συζύγου της παλεύει να σταθεί στα πόδια της και έχει βοήθεια από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους! Κάποιοι από αυτούς είναι και οι γονείς του Γιάννη!

Εκείνοι ήταν οι πρώτοι που της είπαν να πάει να μείνει στο σπίτι της στο Σίδνεϊ!

Βικτώρια Καρύδα: Σαν ανάκτορο είναι το σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Βικτώρια Καρύδα: Ο νέος της "φίλος" και η φωτογραφία με το γλυκό φιλί!

Το σπίτι της όμως στην Αυστραλία είναι μια σπιταρόνα και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε!

«Είδε τον Γιάννη νεκρό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Αυτό φαίνεται να δήλωσε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή για την Βικτώρια Καρύδα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το γνωστό μοντέλο εικάζεται ότι μάλλον θα μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία, πατρίδα του δολοφονημένου συζύγου της, για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των γονιών του Γιάννη Μακρή, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

Βικτώρια Καρύδα: Σαν 'ανάκτορο' είναι το σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Ο Στέλιος Μακρής ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως είδε και τα δυο παιδιά του νεκρά. Ο 82χρονος δήλωσε πως «Είμαι τόσο αναστατωμένος, είδα τον γιο μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου!Ξέρεις πως είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχω χάσει πλέον δυο παιδιά! Τα έχω δει νεκρά μπροστά στα μάτια μου!»

Βικτώρια Καρύδα: Σαν 'ανάκτορο' είναι το σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Βικτωρία Καρύδα: Οι πρώτες διακοπές μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Τις πρώτες της διακοπές μετά τον θάνατο του συζύγου της κάνει η Βικτώρια Καρύδα, απολαμβάνοντας τα τοπία της όμορφης Πάργας.

Το μοντέλο μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε, έφτιαξε τις βαλίτσες της και αναχώρησε για την κοσμοπολίτικη πόλη.

H ίδια εδώ και μήνες προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της αλλά και στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της, ώστε σιγά- σιγά να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

Η απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, την έχει στιγματίσει, όμως γνωρίζει ότι δεν πρέπει να το βάζει κάτω.

Βικτωρία Καρύδα διακοπές θάνατος συζύγου

Βικτωρία Καρύδα διακοπές θάνατος συζύγου

Βικτώρια Καρύδα: «Δεν γνώριζα καν τον Μακρή» Ξεσπά ο φερόμενος δολοφόνος του συζύγου της μέσα από την φυλακή!

«Δεν γνώριζα καν τον Μακρή» λέει ο φερόμενος ως δολοφόνος του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα μέσα από την φυλακή για το έγκλημα στη Βούλα.

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του αδερφού του που κατηγορείται ως συνεργός του, ο 31χρονος Βούλγαρος μίλησε στην Realnews και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα.

«Δεν γνώριζα καν τον Μακρή και δεν είχα κανένα κίνητρο να τον δολοφονήσω όπως κατηγορούμαι. Ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου», λέει στην εφημερίδα. Ο τελευταίος συνελήφθη από τις βουλγαρικές αρχές πριν από λίγες ημέρες καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα.

Βικτώρια Καρύδα δολοφόνος Γιάννη Μακρή

Την ίδια ώρα η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε έξι φορές έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας τον Νοέμβριο του 2018 εκφράζει στην realnews: «Είμαι υπερήφανη για την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι Αρχές στην υπόθεση δολοφονίας του συζύγου μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία για τη δουλειά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει».

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών μια σειρά στοιχείων εμπλέκουν τα δυο αδέρφια στο έγκλημα α) Αναγνωρίστηκαν από φίλο του επιχειρηματία που ήταν μαζί το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, καθώς κατά τον μάρτυρα, ο Μακρής του είπε ότι αυτά τα "περίεργα" άτομα τα έβλεπε συνέχεια μπροστά του. β) διακρίνονται σε βίντεο από κάμερες πέριξ της περιοχής που διέμενε ο Μακρής, καθώς και σε βίντεο από το κατάστημα που οι φερόμενοι ως δράστες νοίκιασαν 3 αυτοκίνητα μέσα διάστημα ολίγων ημερών και φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση του θύματος τις προηγούμενες από την δολοφονία ημέρες, γ) φίλος τους, ομοεθνής τους αναγνωρίζει στα βίντεο και τις φωτογραφίες που του επιδείχθηκαν από τις Αρχές.

Ο 31χρονος όμως τα αρνείται όλα. Συγκεκριμένα όμως αναφέρει στην Realnews μέσα από τις φυλακές Μαλανδρινού όπου κρατείται «Το λέω και το επαναλαμβάνω. Κατά την παραμονή μου στην Αθήνα, ούτε γνώρισα, ούτε συναντήθηκα με τον Ι. Μακρή, ούτε καν είχα ακούσει το όνομα του μέχρι την σύλληψη μου. Ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου έχουμε την παραμικρή εμπλοκή. Άλλωστε, δεν είχα καμία επαγγελματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, ούτε βέβαια έχω εμπλακεί ποτέ με τον οποιονδήποτε τρόπο σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας όπως το θύμα. Αν ήμουν ο επαγγελματίας διεθνής εκτελεστής, όπως διέρρευσε η Αστυνομία, γιατί εμφανιζόμουν παντού με τα στοιχεία του διαβατηρίου μου; Γιατί χρησιμοποιούσα την πιστωτική μου κάρτα; Γιατί αγόρασα τηλεφωνικές συνδέσεις με το όνομα μου, δηλώνοντας την ταυτότητα μου; Γιατί πήγα στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας να δηλώσω την διάρρηξη του αυτοκινήτου μου; Γιατί ταξίδευα αεροπορικώς ενώ μένω στο Χάσκοβο, μια πόλη κοντά στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Ελλάδα, και συνεπώς θα μπορούσα να μεταβώ χωρίς έλεγχο στην Αθήνα και με τον ίδιο τρόπο να αναχωρήσω; Επιπλέον, όμως, αν ήμουν επαγγελματίας διεθνής εκτελεστής, δεν θα φρόντιζα να εξαφανιστώ αμέσως μετά την πράξη μου, αντί να παραμείνω στο ξενοδοχείο μου, αν αγοράσω αεροπορικά εισιτήρια από γειτονικό πρακτορείο και τελικά να αναχωρήσω το απόγευμα της επόμενος ημέρας; Ακόμη όμως κι αν ήμουν ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης, γιατί να αφήσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενα πλήρες γενετικό μου αποτύπωμα, όταν αναχώρησα από την Αθήνα την 1η/11/2018 με την πτήση προς τη Σόφια; Και μάλιστα όταν επέστρεψα στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2019, πήγα πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενα το διάστημα της ανθρωποκτονίας του Μακρή και απευθύνθηκα στο ίδιο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, από όπου και μίσθωσα το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο με συνέλαβαν; Και σημειώστε ότι για τις συναλλαγές μου αυτές πάλι χρησιμοποίησα το δίπλωμα μου, την ταυτότητά μου και την πιστωτική μου κάρτα. Είναι αυτή συμπεριφορά εγκληματία, επαγγελματία εκτελεστή, όπως επιχειρούν να με παρουσιάσουν; Μέσα στα τόσα έγγραφα και άλλα στοιχεία της δικογραφίας δεν υπάρχει οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατά την ημέρα και την ώρα της ανθρωποκτονίας από το ξενοδοχείο ή έστω από κοντά σε αυτό, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει τον χρόνο που βρισκόμουν ή απουσίαζα από το ξενοδοχείο. Ακόμα, παρά τις πολύωρες καταγραφές οπτικού υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή του Πανοράματος Βούλας και της Άνω Βούλας, σε κανένα σημείο δεν διακρίνονται οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος του δράστη, ούτε οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που δήθεν παρακολουθούν την περιοχή ή οποιαδήποτε εικόνα του οδηγού ή τυχόν συνοδηγού του οχήματος».