Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι αντέδρασε όταν νεαρή κοπέλα τον αποκάλεσε «όμορφο»! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το έμαθε αυτό η Μέγκαν;

Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι αντέδρασε όταν νεαρή κοπέλα τον αποκάλεσε «όμορφο»! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Έτσι αντέδρασε ο πρίγκιπας Χάρι όταν νεαρή κοπέλα τον αποκάλεσε «όμορφο»! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Στην Ιαπωνία ταξίδεψε ο πρίγκιπας Χάρι και μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να μην τον συνόδευε, ωστόσο αναμφίβολα ήταν διαρκώς στο μυαλό του.

Κατά την συνάντησή του με μια ομάδα μαθητών πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι, το Σάββατο, ο πρίγκιπας Χάρι είχε μια γλυκιά στιγμή με μία μαθήτρια που σχολίασε το πόσο όμορφος ήταν την ώρα που πόζαραν για φωτογραφίες.

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Στο βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας φαίνεται ο δούκας του Σάσεξ να δείχνει την βέρα του και να λέει: «Είμαι παντρεμένος» με τα υπόλοιπα παιδιά να ξεσπούν σε γέλια.

Πριν από τον αγώνα, ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι, που πριν από δύο ημέρες είχε πάλι μια αστεία στιγμή με μία αθλήτρια – αυτή την φορά των Invictus Games – που του έπιασε τα οπίσθια, επισκέφθηκε το Nippon Foundation Para Arena, στο Τόκιο, όπου και συνομίλησε με μαθητές. Στο σύντομο βίντεο, ο πρίγκιπας Χάρι ποζάρει με μία μαθήτρια προτού κάποια τον αποκαλέσει «όμορφο». Ο δούκας του Σάσεξ τότε χαμογελάει και δείχνει την βέρα του.

Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι αντέδρασε όταν νεαρή κοπέλα τον αποκάλεσε «όμορφο»! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο σόλο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο εξωτερικό μετά την δεκαήμερη περιοδεία του στην Νότια Αφρική, όπου συνοδευόταν από την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον μόλις 5 μηνών γιο τους Άρτσι. Τώρα, η δούκισσα του Σάσεξ, δεν ακολούθησε στο μακρινό ταξίδι, και μάλιστα, όπως ανέφερε πριν από λίγες ημέρες κατά την εμφάνισή της σε ζαχαροπλαστείο στο Λονδίνο, όπου δεν δίστασε να βάλει ακόμη και ποδιά, θα παρακολουθούσε τον αγώνα με τον γιο της στο σπίτι τους, με τον μικρό να φορά και μπλούζα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι αντέδρασε όταν νεαρή κοπέλα τον αποκάλεσε «όμορφο»! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Πηγή: iefimerida.gr

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι! Χαμός στο παλάτι!

Χαμός στο παλάτι με την Βασίλισσα Ελισάβετ! «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι αλλά φυσικά κράτησε... μια άλλη!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ ή κάποιος αξιωματούχος του παλατιού φαίνεται πως «εξαφάνισε» την φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρισκόταν περίπου επί ένα έτος επάνω σε μικρό τραπέζι στην αίθουσα ακροάσεων της βασίλισσας, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον βρετανικό Τύπο, τον Ιούλιο η φωτογραφία του εγγονού της βασίλισσας και της Αμερικανίδας συζύγου του ήταν στην περίοπτη θέση του παλατιού ενώ στις 22 Οκτωβρίου, όταν η 93χρονη μονάρχης υποδέχθηκε στην αίθουσα ακροάσεων την ύπατο αρμοστή της Γρενάδα Κίσα Αλεξάντερ Γραντ, η φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού «είχε κάνει φτερά»!

Δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ! Ο Γολγοθάς που τραβά σιωπηλά...


Στο μικρό στρογγυλό τραπέζι, που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι, στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, υπάρχουν τώρα δύο φωτογραφίες. Μία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον αγκαλιασμένους και μία με τον πρίγκιπα Χάρι και τον μεγαλύτερο αδελφό του με στρατιωτικές στολές. Η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν είχε τοποθετηθεί μπροστά από την φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ τον Μάιο του 2018, μετά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού και μέχρι τις 24 Ιουλίου, όταν ο Μπόρις Τζόνσον ως νέος πρωθυπουργός επισκέφθηκε την βασίλισσα, η φωτογραφία ήταν στη θέση της.