Σία Κοσιώνη: Η πιο γλυκιά κυριακάτικη βόλτα στον Εθνικό Κήπο παρέα με τον γιο της!

Η τρυφερή της δημοσίευση!

Σία Κοσιώνη: Η πιο γλυκιά κυριακάτικη βόλτα στον Εθνικό Κήπο παρέα με τον γιο της!

Σία Κοσιώνη: Παρέα με τον γιο της στον Εθνικό Κήπο! Η πιο γλυκιά κυριακάτικη βόλτα για την ευτυχισμένη μανούλα!

Η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε χαλαρά το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τον αγαπημένο της γιο στο κέντρο της Αθήνας.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε δυο ετών και η φωτογραφία τους μας "τρέλανε"!

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη έκανε βόλτα στον Εθνικό Κήπο και χαλάρωσε σε μία μέρα ξέγνοιαστη από υποχρεώσεις. Η ίδια αποκάλυψε την βόλτα της μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Πόση ομορφιά... Βόλτα στον εθνικό κήπο την Κυριακή. Αξία ανεκτίμητη»!

Σία Κοσιώνη: Απίστευτη φωτογραφία! Παρομοιάζει τον εαυτό της με... cartoon!

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία και παρομοιάζει τον εαυτό τη με ένα... cartoon!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν διστάζει να αυτοτρολαριστεί δημόσια!

Η Σία Κοσιώνη πέρα από το σοβαρό ύφος που πρέπει να έχει στα δελτία ειδήσεων στην προσωπική της ζωή διαθέτει πολύ χιούμορ κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς με μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε δυο ετών και η φωτογραφία τους μας "τρέλανε"!

Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από ένα cartoon και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Κάποτε μου έλεγαν οτι μοιάζω με την Ελσα. Τώρα μου λένε οτι μοιάζω με την κυρία εδω! Αν ξέρει κανεις ποια ειναι να μου πει να ξέρω κι εγώ!».

Κώστας Μπακογιάννης: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη - «Προσπαθούμε όσο γίνεται...»!

Μια αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Προσπαθούμε όσο γίνεται...», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

Αναφέρθηκε στην πολιτική σκηνή, αλλά και στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη. Κώστας Μπακογιάννης: Έπιασε δουλειά ως δήμαρχος και μπήκε στη σκουπιδιάρα!

«Καταφέραμε να κρατήσουμε άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου γιατί τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μας» σχολίασε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγο του.

Όσον αφορά την Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως «προσπαθούμε να κρατάμε όσο γίνεται πιο μακριά την προσωπική μας ζωή από τον τηλεοπτικό ή φωτογραφικό φακό… Το παλεύουμε…»

Κώστας Μπακογιάννης: Η βόλτα του δημάρχου με την οικογένειά του! Πόσο κοστίζει το σύνολο της Σίας Κοσιώνη;

Η βόλτα του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη με την οικογένειά του! Πόσο κοστίζει το σύνολο που φόρεσε η Σία Κοσιώνη; Όλες οι λεπτομέρειες...

Νέα εμφάνιση για το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο τους Δήμο και αυτή τη φορά με ιερό σκοπό.

Κώστας Μπακογιάννης: Η βόλτα του δημάρχου με την οικογένειά του! Πόσο κοστίζει το σύνολο της Σίας Κοσιώνη;

Ο δήμαρχος Αθηναίων μπορεί πλέον να έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, ωστόσο κάνει τα αδύνατα δυνατά και δημιουργεί ευκαιρίες για να μην αποχωρίζεται την οικογένειά του. «Κάνουμε δύο δύσκολες ζωές, αλλά τα βρίσκουμε», έχει πει στο παρελθόν η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, αφού κι εκείνη έχει αυξημένες υποχρεώσεις καθημερινά με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, παράλληλα όμως δεν λείπει από το πλευρό του συζύγου της, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Οικογένεια Μπακογιάννη: Το συγκινητικό μήνυμα για την δύσκολη στιγμή! Ο θάνατος που τους στιγμάτισε!

Κώστας Μπακογιάννης: Η βόλτα του δημάρχου με την οικογένειά του! Πόσο κοστίζει το σύνολο της Σίας Κοσιώνη;

Χαρακτηριστικό είναι πως την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε μαζί του στο Ζάππειο Μέγαρο κρατώντας αγκαλιά τον μικρό Δημοσθένη, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόταν και από την 8χρονη κόρη του Δανάη, από τον πρώτο του γάμο. Αφορμή γι' αυτή την οικογενειακή έξοδο ήταν η εκκίνηση του 33ου Γύρου της Αθήνας, που φέτος για πρώτη χρονιά ένωσε τις δυνάμεις του με το Greece Race for the Cure, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με τον δήμαρχο Αθηναίων να δίνει το δικό του μήνυμα και τη σύζυγό του να τον χαιρετάει περήφανη από το κοινό...

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έχουν φτιάξει μία υπέροχη οικογένεια και γι' αυτό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, ενώ ετοιμάζονται για ακόμα μεγαλύτερες χαρές τις επόμενες μέρες, αφού μόλις σε μία εβδομάδα ο μικρός Δήμος θα σβήσει τα δύο κεράκια του. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως ο γιος της είναι εκείνος που την κάνει ευτυχισμένη και για χάρη του έχει αλλάξει εντελώς προτεραιότητες στην καθημερινότητά της.


Βρήκαμε τι φοράει

Κώστας Μπακογιάννης: Η βόλτα του δημάρχου με την οικογένειά του! Πόσο κοστίζει το σύνολο της Σίας Κοσιώνη;

Η Σία με ολόσωμη φόρμα Massimo Dutti (€89,95) και sneakers, Adidas (€99,95)