Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και στόλισε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Έφερε πιο νωρίς το πνεύμα των εορτών!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και στόλισε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και στόλισε από τώρα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μπορεί να απέχουμε ακόμα αρκετά από τα Χριστούγεννα, ωστόσο υπάρχουν μερικοί που δεν «κρατιούνται» και έχουν ήδη ξεκινήσει να στολίζουν.

Μία από αυτούς είναι και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επιστροφή - «βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση! Κορυφαίος δημοσιογράφος κάνει... comeback!

Μάλιστα, μπροστά από το ομολογουμένως εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθεται και το χαζεύει η μικρή της κόρη.

δημοσιογράφος στόλισε

Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου

«Η παρέα μου τις τελευταίες εβδομάδες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος. Όπως φαίνεται, μαμά και κόρη ανυπομονούν ιδιαίτερα για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα όπως φαίνεται ήρθαν πιο νωρίς στην Αθήνα, καθώς ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου και ενώ ο καιρός ήταν καλοκαιρινός, είδαμε ένα κατάστημα στο Κολωνάκι, να έχει φορέσει τα γιορτινά του. Μάλιστα, η στολισμένη βιτρίνα με τα στολίδια ενθουσίασε τους φανατικούς των εορτών των Χριστουγέννων, οι οποίοι ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στο facebook.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΡΤ: Γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι επιστρέφει ξανά!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση της «βόμβα» από την ΕΡΤ επιστρέφει ξανά στο κανάλι!

Η δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει λίγο πριν από τις εκλογές του Μαΐου, με την είδηση να προκαλεί σάλο.

Όπως όλα δείχνουν όμως η αποχώρησή της δεν κράτησε για πολύ, καθώς σύντομα θα την δούμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την εκπομπή της.

ΕΡΤ: Γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι επιστρέφει ξανά!

Ο λόγος φυσικά για την δημοσιογράφο, Βίκυ Φλέσσα, η οποία είχε αποχωρήσει λόγω της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεγκλογές.

Η ίδια επιστρέφει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής με την εκπομπή «Στα Άκρα»!

ΕΡΤ: Γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι επιστρέφει ξανά!

Στη φυλακή γνωστός δημοσιογράφος! Τι συνέβη;

Στην φυλακή βρίσκεται γνωστός δημοσιογράφος εδώ και λίγες ώρες! Τι συνέβη και είχε αυτήν την κατάληξη;

Ο υπεύθυνος του ιστότοπου μιας αντιπολιτευόμενης τουρκικής εφημερίδας συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία, όπως έγινε γνωστό την ώρα που οι αρχές της Τουρκίας έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον όσων εκφράζονται στο Διαδίκτυο εναντίον της επιχείρησης του στρατού της χώρας στη Συρία.

«Ο υπεύθυνος του ιστότοπού μας Χακάν Ντεμίρ τέθηκε υπό κράτηση αφού συνελήφθη στο σπίτι του νωρίτερα σήμερα», ανέφερε η εφημερίδα Birgun σε ανακοίνωσή της.

Στη φυλακή γνωστός δημοσιογράφος! Τι συνέβη;

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «πιστεύουμε πως η σύλληψή του συνδέεται με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπό μας».

Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Η Birgun δεν διευκρίνισε ποια άρθρα της ενδέχεται να προκάλεσαν την αντίδραση των τουρκικών αρχών, όμως η εφημερίδα δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις χθες Τετάρτη αφού δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες άμαχοι σκοτώθηκαν από τα τουρκικά πλήγματα στη Συρία, κάτι που διαψεύδει η Άγκυρα.

Η Birgun είναι μία μικρή, αριστερή εφημερίδα της αντιπολίτευσης η οποία βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των αρχών της Τουρκίας.

Η σύλληψη του δημοσιογράφου αυτού πραγματοποιήθηκε μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία έχουν ξεκινήσει έρευνες εναντίον 78 χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι φέρονται να διέσπειραν «προπαγάνδα» στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγει η Τουρκία στη βορειοανατολική Συρία.

«Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον 78 ατόμων που διέσπειραν τρομοκρατική προπαγάνδα», επεσήμανε η τουρκική αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Στη διάρκεια της προηγούμενης επιχείρησης της Τουρκίας εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) στη Συρία οι αρχές είχαν συλλάβει πολλές εκατοντάδες ανθρώπους τους οποίους κατηγορούσαν ότι διέσπειραν «τρομοκρατική προπαγάνδα» στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: protothema.gr