GNTM: H "έκρηξη" της Βίκυς Καγιά για το bullying που γίνεται στην Ελευθερία από τις "FF"!

Τι αποκάλυψε;

GNTM: H

Η τρομερή "έκρηξη" της Βίκυς Καγιά για το bullying που δέχεται η Ελευθερία στο σπίτι του GNTM από τις "FF"!

Όπως μάθαμε μέσα από την εκπομπή "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Βίκυ Καγιά θέλησε να σχολιάσει τα όσα έμαθε για το bullying που ασκούν οι "FF" στην Ελευθερία, ενώ σχολίασε και γενικά τις εξελίξεις μέσα στο παιχνίδι.

GNTM: Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ! Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων το πασίγνωστο μοντέλο είπε:

«Είναι δύσκολο γιατί έχει ανέβει το επίπεδο. Είναι προετοιμασμένα τα κορίτσια, ξέρουν που βρίσκονται. Μου αρέσει και να γίνεται η δουλειά σωστά και να βάζουμε και δύσκολα. Η καθεμία εκφράζει τη δική της αλήθεια και είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας.


Φέτος δεν έχω αγαπημένη. Τώρα είμαστε στην πεντάδα. Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που δεν την περίμενα.

Στο επεισόδιο που έρχεται μας είπε η Χαρά πως κάνουν bullying στην Ελευθερία. Και τι ήθελαν και μου το είπαν; Έγινα Τούρκος. Η απάντηση που πήρα είναι πως δεν είναι ακριβώς bullying και ότι και η Ελευθερία προκαλεί. Τους λέω δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και λογική στο να πειράζεις και να κοροϊδεύεις κάποιον. Να το σταματήσουν τώρα».

GNTM - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό "παιδί" της Βίκυς Καγιά!

Ραγδαίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό "παιδί" της Βίκυς Καγιά, το παιχνίδι GNTM δηλαδή! Στο Youweekly.gr ήρθε έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Νέες πληροφορίες έφτασαν για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα project που βρίσκονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και θα σας τις μεταφέρω όλες πρώτη μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!

Δεν θα σας κρατήσω καθόλου σε αγωνία και θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Όπως μου μετέφερε πηγή μου μέσα από το κανάλι οι ιθύνοντες του σταθμού σε συνεννόηση με την παρουσιάστρια αποφάσισαν να μην επεκταθούν τα επεισόδια του παιχνιδιού!

GNTM: Spoiler βόμβα! Πότε θα αποχωρήσει η Σπυρούλα;

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι υπεύθυνοι του STAR είναι τόσο ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του ριάλιτι μοντέλων στην prime time που δεν βρίσκουν το λόγο να εμφανίσουν ένα εξτρά επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα! Το ριάλιτι αναμένεται να διατηρήσει τις ώρες και τις ημέρες μετάδοσής του μέχρι και τον Δεκέμβρη που θα μπει στην τελική ευθεία!

Ο τελικός μάλιστα θα γίνει γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, όπως το σκέφτονται τώρα...

GNTM: Βόμβα! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...»!

Βόμβα για το GNTM! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...», αποκάλυψαν. Μια παίκτρια που εν μέρη περιμέναμε...

Τα spoiler πέφτουν «φωτιά« και αυτή τη φορά τα τελευταία θέλουν ένα από τα μεγάλα φαβορί να έχει ήδη πάρει τον τίτλο της φετινής νικήτριας!

Στον Αρτ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Την ίδια φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο κατακεραυνώνει Μικαέλα και Εύη! (Βίντεο)

Η Μέγκι μίλησε για το φετινό GNTM και έχρισε φαβορί την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας είχαν βγάλει νικήτρια την Εβελίνα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και τελικά την πρώτη θέση πήρε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Πιστεύω πως φέτος ήδη έχουν βγάλει τη νικήτρια και αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Αλλά ας μην την αλλάξουν στο τέλος. Γιατί και σε εμάς πέρσι είχε βγει νικήτρια η Εβελίνα και δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξαν και έβγαλαν την Καζαριάν. Αλλά κακώς, γιατί η Εβελίνα δουλεύει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή και η Καζαριάν κάνει θέατρο. Ακόμη και η Καζαριάν αν είχε πρόταση για θέατρο ή εκπομπή θα επέλεγε την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.

GNTM: Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ! Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες! (Βίντεο)

Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ Καγιά σήμερα στο GNTM. Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες όλες τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι.

Με το μαύρο σύνολο της που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, έκατσε μπροστά στον φωτογράφο και έκανε «κόλπα».

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν τη Βίκυ Καγιά να ποζάρει στον φακό όπως μόνο εκείνη ξέρει. GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!
Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δώσει μερικά μαθήματα σε όλες!

GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο "αδειάζει" και πάλι την Ελευθερία- «Δεν είναι αυτό που δείχνει, έχει φτιάξει μία μάσκα»!

GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο "αδειάζει" και πάλι τη συμπαίκτριά της! «Δεν είναι αυτό που δείχνει η Ελευθερία, έχει φτιάξει μία μάσκα...»!

Μετά το τέλος του χτεσινού επεισοδίου, η Κάτια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελευθερία και στη στατηγική που αυτή ακολουθεί μέσα στο παιχνίδι.

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Σουζάνα Κουόλ μετά την αποχώρησή της!

«Είχα την εντύπωση ότι τα πήγα περίφημα στο fashion show του Άγγελου Μπράτη, αν και δεν ακούστηκε αυτό στην κριτική μου. Αλλά δεν πειράζει, εγώ το απόλαυσα και κρατάω αυτό».

Ενώ συνέχισε: «Η Ελευθερία είναι μονίμως με γουρλωμένα μάτια, είτε είναι στο σπίτι, είτε της απευθύνεις το λόγο…Πιστεύω ότι ακόμα και όταν κάνει ντους, είναι έτσι. Εγώ προσωπικά, από το σπίτι, ξέρω ότι η Ελευθερία δεν είναι αυτό που δείχνει, ότι δεν είναι αυτό το μονίμως γουρλωμένο βλέμμα. Είναι μια χαρά, ξέρει ακριβώς τι της γίνεται, ξέρει που είναι και τι κάνει και απλά έχει φτιάξει μια μάσκα…».