Ελένη Μενεγάκη: Ο άντρας της έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Αδιανόητο! Είναι σαν αντίγραφα...

Ελένη Μενεγάκη: Ο άντρας της έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ο άντρας της Ελένης Μενεγάκη έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του Μάκη Παντζόπουλου και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Απίστευτο...

H πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία της παρουσιάστριας του ALPHA από την γιορτή που έκανε στο σπίτι της στα Μελίσσια με αφορμή τα πεντηκοστά της γενέθλια μας αποκάλυψε τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της παρουσιάστριας.

Η Ωραία Ελένη της τιβί, πόζαρε αγκαλιά με το γιο της Άγγελο, δίπλα της είχε και τις μεγαλύτερες κόρες της Βαλέρια και Λάουρα ενώ στην οικογενειακή φωτογραφία βλέπουμε και την μικρή Μαρίνα, το στερνοπούλι της Μενεγάκη αλλά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Αν κοιτάξεις βέβαια από κοντά την φωτογραφία που κέρδισε 70.000 likes, θα παρατηρήσεις έναν άντρα που μοιάζει εκπληκτικά με τον Μάκη Παντζόπουλο και δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Λευτέρη.

Αξίζει να πούμε πως η σχέση των δύο αδερφών είναι ιδιαίτερα στενή μιας και συνεργάζονται και στην Άνδρο ενώ ο αδερφός του Μάκη έχει μια κόρη την Μελίνα, η οποία είναι νονά της κόρης της Ελένης, Μαρίνας, την οποία βάφτισε πριν τρία χρόνια στην Άνδρο.

Ο άντρας της Ελένης Μενεγάκη έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του Μάκη Παντζόπουλου και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Απίστευτο...

Ελένη Μενεγάκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο του άντρα της! Δείτε το πριν εξαφανιστεί!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο του άντρα της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε το πριν εξαφανιστεί από το instagram...

Το δεύτερο σπίτι της παρουσιάστριας του ALPHA που βρίσκεται στην Άνδρο κι έχει το όνομα "Ονάρ" καταστράφηκε πριν από λίγο καιρό από την κακοκαιρία και οι εικόνες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας ήταν σοκαριστικές!

Ωστόσο, τώρα, αρκετό καιρό μετά φαίνεται πως αρχίζουν τις προετοιμασίες για να επισκευάσουν τα πάντα και να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή!

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ του ξενοδοχείου στο instagram:

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

Δύσκολες ώρες τόσο για τον άντρα της Ελένης Μενεγάκη όσο και για την ίδια! Καταρρακωμένος ψυχολογικά είναι ο Μάκης Παντζόπουλος σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι! Τι πραγματικά συμβαίνει;

Μόλις πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα μέσα από συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό πως η ξενοδοχειακή μονάδα του ζευγαριού στα Άχλα της Άνδρου υπέστη ανείπωτες καταστροφές όταν ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

Το ξενοδοχείο που με τόσο κόπο έκτισαν αυτά τα χρόνια, καθώς πριν από λίγο καιρό το είχαν ανακαινίσει και το είχαν κάνει υπέροχο, πλέον έχει μόνο πολύ λάσπη.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή της γι αυτό και ήταν συγκλονισμένη.

Για να παραμείνω στο θέμα μου, όμως λοιπόν, αφού ήρθαν τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα από την καταστροφή στα χέρια μου εχθές κίνησα γη και ουρανό για να μάθω ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους, ένας πολύ κοντινός άνθρωπος αλλά και κάτοικοι της Άνδρου που γνωρίζουν και είδαν αυτές τις ημέρες τον Ματέο μου μετέφεραν πως η ψυχολογία του δεν είναι καθόλου καλά!

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

Συνειδητοποίησε απόλυτα από την πρώτη στιγμή την έκταση της καταστροφής αυτής και οι κινήσεις του είναι πολύ προσεκτικές και μετρημένες. Προφανώς γνωρίζει τόσο ο ίδιο όσο και η Ελένη Μενεγάκη ότι η ζημιά δεν θα αποκατασταθεί πλήρως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και πως θέλει πολύ δουλειά αλλά είναι διατεθειμένοι να ξαναφτιάξουν από την αρχή το δεύτερο αυτό σπίτι τους!

Όσο για την παρουσιάστρια, αυτό που μου μετέφεραν είναι πως ούτε η ίδια είναι καλά και ειδικά αντικρίζοντας την καταστροφή αυτή λύγισε...