Συντετριμμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης εξομολογείται: «Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απώλειες»!

Τι αποκάλυψε;

Συντετριμμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης εξομολογείται: «Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απώλειες»!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, εμφανώς συντετριμμένος εξομολογείται: «Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απώλειες»!

Όλα όσα αποκάλυψε ο πασίγνωστος τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Real Life".

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Ζουγανέλης! Η συκοφαντική δυσφήμιση και τα μεγάλα ψέματα!

O Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε μεταξύ άλλων για τους αγαπημένους του φίλους που έχει χάσει, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Σάκη Μπουλά.

Πες μου πόσο σου λείπουν ο Σάκης Μπουλάς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που ήταν “χαρισματικά” αδέλφια σου…

«Το ’77 γνώρισα τον Λαυρέντη με τη μεγάλη καρδιά και το μεγάλο ταλέντο. Του… έσουρνα τόσα στη σκηνή και του άρεσε, γέλαγε, το απολάμβανε. Χρυσός άνθρωπος και υπέροχος δημιουργός. Με τον Σάκη το περιμέναμε, έπαψε να ταλαιπωρείται. Με τον Λαυρέντη ακόμα να το πιστέψουμε. Έφυγαν πολλοί αγαπημένοι. Ο Ρασούλης, ο Παπάζογλου, ο Μητροπάνος. Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απώλειές μας. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Προχωράμε… Προχωράμε μπροστά, κουβαλώντας πάντα αυτούς που αγαπήσαμε και μας πλούτισαν».

Γιάννης Ζουγανέλης: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Ποζάρει ολόγυμνος στον φωτογραφικό φακό!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ! Ολόγυμνος μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ο γνωστός ηθοποιός και συνθέτης είναι ένας από τους πολλούς καλλιτέχνες της showbiz που φωτογραφήθηκαν γυμνοί για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση στο θέμα του ιού HIV.

Μερικοί ακόμη καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτήν την σπουδαία καμπάνια είναι η Μυρτώ Αλικάκη, ο Γιώργος Λιβάνης, η Μάρα Δαρμουσλή, η Ιλένια Γουίλιαμς, η Κατερίνα Μισιχρόνη και πολλοί άλλοι!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιάννης Ζουγανέλης: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Ποζάρει ολόγυμνος στον φωτογραφικό φακό!

«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης! Η αποκάλυψη μετά το θάνατο του Μαχαιρίτσα - «Ήταν βίαιη και δύσκολη»!

«Λύγισε» σήμερα στο Πρωινό ο Γιάννης Ζουγανέλης, Έκανε μια αποκάλυψη μετά το θάνατο του Μαχαιρίτσα και συγκίνησε «Ήταν βίαιη και δύσκολη».

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ξαφνική απώλεια του επιτυχημένου τραγουδιστή πριν από λίγες εβδομάδες που σκόρπισε την θλίψη.

«Ήταν αδελφικός φίλος από το 1977. Η απώλεια ήταν βίαιη και δύσκολη. Η οικογένειά του, η κόρη του και η γυναίκα του, δεν μπορούν να το αποδεχτούν, γιατί όταν φεύγει βίαια κάποιος είναι τρομερό. Δεν μένουν μόνο τα τραγούδια, οι αναμνήσεις… είναι φοβερό. Μνημείο είναι η ζωή, ο κάθε άνθρωπος είναι ένα μνημείο», τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" - «Δεθήκαμε πολύ, γιατί...»!

Για τον θάνατο που τον "τσάκισε" μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του. «Δεθήκαμε πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και στη Μαριάνθη Κουνιά και μίλησε για την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδιστής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του.

«Τον χαιρετώ και τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει με τη στάση του και τη σεμνότητα που τον διέκρινε. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή και αυτό το εξέφραζε μέσα από τα τραγούδια του. Οι συνεργασίες μας ήταν πάντα συν-Εργασίες. Δεθήκαμε πολύ, γιατί μοιραστήκαμε πολλά πράγματα στις δουλειές μας. Μου επέτρεπε να μπαίνω στη διαδικασία της σάτιρας, γιατί ήταν από τους λίγους που καταλάβαιναν τη σημασία της. το πόσο σοβαρό πράγμα στη ζωή είναι η κωμικότητα. Γνωριστήκαμε στην Πλάκα πριν από 40 περίπου χρόνια. Και έκτοτε βιώσαμε μαζί άπειρα πράγματα. Ακόμα και οι διαφωνίες που είχαμε κατέληγαν σε αρμονία. Ήταν τελείως ακομπλεξάριστος. Και ήταν πάντα ένα μέρος της ζωής μου. Είχε πολλά όνειρα και οράματα ακόμη, γιατί είχε νεανικότητα στο μυαλό. Ήταν προς πραγματοποίηση όλα αυτά, αλλά δεν πρόλαβε» δήλωσε, ο Γιάννης Ζουγανέλης.