Master Chef: Αποκάλυψη "βόμβα"! Αυτός θα είναι ο τέταρτος κριτής τη νέα σεζόν! Τι αλλάζει στον διαγωνισμό;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Master Chef: Αποκάλυψη

Σας έχουμε αποκάλυψη "βόμβα" για τη νέα σεζόν του Master Chef! Αυτός θα είναι ο τέταρτος κριτής! Τι αλλάζει στο διαγωνισμό;

Σε περίπου δύο μήνες θα κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής του STAR «MasterChef» και οι οντισιόν μόλις ξεκίνησαν. Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ, αλλά και τα προβλήματα με τον χρόνο που αντιμετωπίζει η παραγωγή.

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τις φωτογραφίες...

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος μετά το τέλος του «GNTM 2» κάπου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και κάπου στα μέσα του Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του «MasterChef». Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βρίσκονται και πάλι στην κριτική επιτροπή, αφού ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Οι τρεις τους, άλλωστε, έχουν «δέσει» τόσο τηλεοπτικά όσο και σαν παρέα και αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω και ο κόσμος τους έχεις αγαπήσει. Και μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά οι οντισιόν για τον τέταρτο κύκλο τώρα θα ξεκινήσουν κι αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στο μοντάζ και στην παραγωγή, καθώς πέρυσι τέτοια εποχή είχαν ολοκληρωθεί οι οντισιόν και είχαν αρχίσει τα πρώτα γυρίσματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, οι οντισιόν έχουν οριστεί για τις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου, όπου οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φτιάξουν ένα κρύο πιάτο, δηλαδή κάτι που έχει μαγειρευτεί σε κατσαρόλα, χύτρα κ.λπ. και τρώγεται κρύο, όχι όμως γλυκό! Στη συνέχεια, αφού απαντήσουν στο προσωπικό ερωτηματολόγιο που θα τους δοθεί, θα παρουσιάσουν το πιάτο τους στους κριτές -οι οποίοι θα τους κάνουν συνέντευξη- και στην παραγωγή. Οσοι καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση -οι οντισιόν θα γίνουν 5-9/11- θα κληθούν να φτιάξουν ένα ζεστό πιάτο. Μετά από αυτό θα κριθεί ποιοι θα μπουν στο σπίτι του «MasterChef».


Ο τέταρτος κριτής και οι αλλαγές

Οπως προαναφέραμε, η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια. Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος θα βρίσκονται στις επάλξεις έτοιμοι να βρουν τον επόμενο Ελληνα MasterChef. Φήμες θέλουν στον νέο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι μαγειρικής να μπαίνει και τέταρτος κριτής, με τα επικρατέστερα ονόματα των σεφ να είναι τα εξής: Βασίλης Μουρατίδης, Απόστολος Τραστέλης και Αθηναγόρας Κωστάκος. Αξίζει να αναφερθεί πως και οι τρεις είχαν εμφανιστεί ως guest στον προηγούμενο κύκλο. Παρά τις συζητήσεις που γίνονται, δεν είναι σίγουρο το αν θα υπάρξει τέταρτος κριτής, καθώς αυτή είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί οριστικά. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές της νέας σεζόν του παιχνιδιού. Από την άλλη, όπως λένε οι πληροφορίες μας, τα γυρίσματα θα συνεχίσουν να γίνονται στα στούντιο «Καραμάνος», ενώ και το σπίτι των παικτών θα είναι το ίδιο. Γενικότερα αλλαγές δεν θα υπάρξουν, μιας και φέτος θα έχει αρκετές δόσεις σκληρού ριάλιτι, όπως και πέρυσι.

Ο πονοκέφαλος που λέγεται «Αγριες μέλισσες»

Οι «Αγριες μέλισσες» ήρθαν και όπως ήρθαν ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τόσο οι «8 λέξεις» όσο και το «GNTM» που παίζουν απέναντι, έχουν αποκτήσει ένα σταθερό κοινό, ωστόσο δεν λένε τα νούμερα να ξεκολλήσουν από το διόλου άσχημο 20%. Οταν όμως έχεις μια σειρά που σαρώνει τα πάντα και χτυπάει 35άρια (και στα τέταρτα ακόμα και 40%), τότε το 20% φαντάζει αποτυχία! Πόσω μάλλον όταν ακόμα και στο νεανικό κοινό το «GNTM» αρχίζει και χάνει από τη σειρά εποχής του ANT1, τότε μια ανησυχία υπάρχει! Αυτός είναι και ο πονοκέφαλος της παραγωγής του «MasterChef», καθώς οι ιθύνοντες φοβούνται τις «Αγριες μέλισσες», που αποδείχτηκαν σκληρός αντίπαλος ακόμα και για τους πιο... πετυχημένους!

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός του... ύψους του! Αποκάλυψη για το πιο αγαπημένο πρόσωπο του "Master Chef"!

Αποκάλυψη για το πιο αγαπημένο πρόσωπο του "Master Chef", Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός του... ύψους του!

Στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR έκανε αφιέρωμα το περιοδικό DownTown και οι δημοσιογράφοι, Πάνος Ζόγκας, Φανή Πλατσατούρα και Νάνσυ Φαφούτη. Εκεί, μεταξύ άλλων, διαβάσαμε 16 άγνωστες πτυχές της ζωής του Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΤΩΝ 35

1. Δούλευε στο MasterChef από την εποχή του Mega ως food and beverage producer.

2. Αν και όλοι νομίζουν ότι είναι μικροσκοπικός, στην πραγματικότητα δεν είναι. Για την ακρίβεια, έχει ύψος 1,74. «Ο Πάνος και ο Σωτήρης είναι θηρία, οπότε στην τηλεόραση μοιάζω με ψηλό νάνο, την έχω πατήσει για τα καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι 1,40» είχε δηλώσει στο D.T.

3. Είναι αγοραφοβικός, δεν πηγαίνει σε πολυσύχναστα μέρη και όταν βγαίνει κάθεται μόνος του σε μια γωνία. Παίρνει τη μηχανή του, πάει σε συναυλίες και βλέπει θέατρο. Ακούει Τρύπες, Μάλαμα, Panx Romana, Διάφανα Κρίνα και θαυμάζει πολύ τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Αγγελάκα.

4. Έχει αυτοπεποίθηση. «Στην πραγματικότητα οι μαύροι κύκλοι μου είναι πολύ πιο έντονοι από αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση. Αλλά δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο. Έχω μαύρους κύκλους και αραιώνουν τα μαλλιά μου» έλεγε πριν από τρεις μήνες στο D.T.

5. Έχει δύο σκύλους, ένα ημίαιμο λαμπραντόρ και ένα ημίαιμο λυκόσκυλο, στα οποία παίζει κιθάρα και τρίχορδο μπουζούκι. Είναι ο Σαλβαδόρ, από τον Αλιέντε Σαλβαδόρ, γιατί τον πήρε παραμονές του πραξικοπήματος, και η Σιμόν, από τη Σιμόν ντε Μποβουάρ. Έχει και έναν γάτο, τον Μύκητα.

6. Οι γονείς του είναι χωρισμένοι και μεγάλωσε με τη γιαγιά του καθώς η μητέρα του δούλευε όλη μέρα. Το σημαντικότερο πρόσωπο για το οποίο έχει μαγειρέψει είναι η μαμά του. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Γιάννη.

7. Σήμερα μένει στο Παλαιό Φάληρο.

8. Όταν ήταν 16 χρονών δούλευε στο κλειδαράδικο του μπαμπά ενός φίλου του, του Χρήστου. Ο Λεωνίδας και ο Χρήστος κολλούσαν τα αυτοκόλλητα του κλειδαράδικου πάνω από τους αριθμούς των ανταγωνιστών.

9. Στο λύκειο μαζί με τους κολλητούς του έμεινε στην ίδια τάξη.

10. Με τη μαγειρική ασχολήθηκε τυχαία επειδή συνάντησε στον δρόμο έναν φίλο του που του είπε ότι πήγαινε σε σχολή μαγειρικής. Τελικά την παράτησε γιατί θεώρησε ότι είναι κοροϊδία.

11. Σαν μάγειρας πρώτη φορά δούλεψε στους Ορίζοντες του Λυκαβηττού και μετά αγάπησε τη δουλειά πλάι στον Γιάννη Λουκάκο στο Semiramis, τον οποίο θεωρεί τον μαγειρικό του μπαμπά.

12. Στο Λονδίνο, όπου δούλεψε στο εστιατόριο του Gordon Ramsey, πέρασε δύσκολα. «Έπαιρνα 780 λίρες και έδινα 590 λίρες για ένα δωματιάκι 15 τ.μ. σε μία κακόφημη περιοχή του Λονδίνου και έμενα άφραγκος. Φαντάσου ότι πήγαινα στα McDonald’s, έπαιρνα ένα burger και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα».

13. Είναι υποχόνδριος με την καθαριότητα. «Θέλω τα καρότα να είναι στοιχισμένα στο ψυγείο, τα μπλε ταπεράκια να είναι όλα μαζί. Δεν θέλω να βλέπω δαχτυλιές πουθενά, περνάω τις επιφάνειες με baby oil. Το αξιοπερίεργο είναι ότι το σπίτι μου είναι ένα αχούρι, ένας στάβλος και το αμάξι μου σκουπιδοτενεκές».

14. Είναι φανατικός Πανιώνιος και έχει εισιτήριο διαρκείας.

15. Όταν δούλευε στο Aleria είχε μαγειρέψει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, τον οποίο προσφώνησε: «Κύριε Κώστα».

16. Είναι executive chef στο εστιατόριο Feedέλ Urban Gastronomy.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του MasterChef!

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά το τέλος του MasterChef, όπου ο Μανώλης Σαρρής βγήκε ο μεγάλος νικητής.

Ο τρεις κριτές έκλεψαν φέτος τις εντυπώσεις με τις ατάκες τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε την πρώτη του ανάρτηση, ενώ με ένα μήνυμα θέλησε να ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του Masterchef.

«Πάει κι αυτό...!Ευχαριστούμε πολύ τους πάντες. Παραγωγή, φώτα, ήχο, δημοσιογράφους, ενδυματολόγους και όποιον δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Να είμαστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους».

Να σημειώσουμε πως θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος από την νέα σεζόν!

undefined