Το "καμπανάκι" της τηλεθέασης που φέρνει τα... πάνω κάτω σε αυτό το κανάλι! Τι αλλαγές θα δούμε;

Μάθετε πρώτοι εδώ!

Το

Το "καμπανάκι" της τηλεθέασης που φέρνει τα... πάνω κάτω σε αυτό το κανάλι! Τι αλλαγές θα δούμε στη συχνότητά του...;

«Και τώρα η σειρά του ΣΚΑΪ» ήταν το σλόγκαν για τη φετινή σεζόν και παρά την αρχική αισιοδοξία, το κανάλι του Φαλήρου διανύει ίσως την πιο δύσκολη τηλεοπτική του χρονιά! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχει κάνει τους ιθύνοντες να χάσουν τον ύπνο τους και να ψάχνουν για άμεση λύση!

Γιώργος Λιάγκας: Ούτε μια ούτε δύο αλλά τρεις εκπομπές; "Βόμβα" μεγατόνων!

Στην παρουσίαση του προγράμματος οι ιθύνοντες του καναλιού ήταν πέρα για πέρα αισιόδοξοι ότι φέτος θα είναι η χρονιά του ΣΚΑΪ τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία! Το πρώτο σκέλος πέτυχε, καθώς οι ενημερωτικές εκπομπές συνεχίζουν να κρατούν την πρωτιά (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Ομως το δεύτερο σκέλος θα μπορούσε κανείς να το πει και... αποτυχία σε σχέση με αυτό που περίμεναν. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

Ακριβές παραγωγές... χαμηλή τηλεθέαση

Η επιστροφή του «Λόγω τιμής» ήταν από εκείνες που οι της ηλικίας των πρώτων «άντα» και πάνω περίμεναν πώς και πως! Η παρέα από την Πάτρα που μας κράτησε συντροφιά στις καλές εποχές του MEGA, γύρισε σε remake στη Μικρή Οθόνη, μόνο που αυτή τη φορά η ιστορία επικεντρώνεται στα παιδιά τους. Και αναρωτιέται κανείς: Για ποιο λόγο να τον ενδιαφέρει κάποιον πώς περνούν τα παιδιά των πρωταγωνιστών την σήμερον ημέραν; Ή, ακόμα καλύτερα, γιατί μια πετυχημένη σειρά δεν την αφήνεις να παραμένει πετυχημένη στο μυαλό του κόσμου και πρέπει να την καταστρέψεις; Δεν μιλάμε, φυσικά, για τη μοναδική Μιρέλλα Παπαοικονόμου ούτε για τους ηθοποιούς, που όλοι τους είναι οι καλύτεροι της γενιάς τους, όμως μην ξεχνάμε πως το «Λόγω τιμής» έκανε επιτυχία την εποχή που έπρεπε να κάνει! Η σειρά φημολογείται πως κόστισε στο κανάλι περίπου τα ίδια λεφτά με πριν από 20 χρόνια που βγήκε πρώτη φορά στο MEGA (και γνωρίζετε όλοι πως μιλάμε για τις χρυσές εποχές προ κρίσης) και τα 10άρια που κάνει μόνο χαρά δεν προσφέρουν στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ. Το μόνο θετικό είναι πως υπάρχει περιορισμένος αριθμός επεισοδίων και η σειρά θα ολοκληρωθεί κάπου πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Αντρέας Γεωργίου είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσός. Μόνο που στην περίπτωση της σειράς «8 λέξεις» δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Οχι πως το 20% που κάνει καθημερινά δεν είναι ικανοποιητικό, αλλά όταν στο ενεργητικό σου έχεις ένα «Μπρούσκο» και ένα «Τατουάζ» που έκανε από 27%-32%, το 18% μόνο επιτυχία δεν θεωρείται! Οι βλέψεις του καναλιού για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν μεγάλες και οι ιθύνοντες έχουν απογοητευτεί. Το θετικό είναι πως το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά είναι σταθερό και έτσι δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση.

Τον μεγάλο πονοκέφαλο του καναλιού αποτελούν τα τηλεπαιχνίδια «Boom!» και «Guess my age», αφού πέρα από το ότι κόστισαν πολλά χρήματα για να αποκτηθούν, το υψηλότερο νούμερο που έχουν καταγράψει είναι το 8%. Οπως λένε οι πληροφορίες μας, στον ΣΚΑΪ έχουν αποφασίσει να τα προβάλλουν μέχρι και τον Φεβρουάριο, καθώς υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο με την ξένη παραγωγή σε περίπτωση που κοπούν νωρίτερα απ' ό,τι έχει συμφωνηθεί. Ετσι, προτιμούν στο Φάληρο να υπάρχουν οι εκπομπές έστω και με χαμηλή τηλεθέαση παρά να τις κόψουν και να τους κοστίσουν ακόμα περισσότερα χρήματα...

Τέλος, η επιλογή να αλλάξει μέρα η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» ήταν μία από τις κακές επιλογές του καναλιού. Η Τατιάνα Στεφανίδου, ωστόσο, έχει ένα σταθερό κοινό εδώ και χρόνια, που την ακολουθεί πιστά, και έτσι έχει καταφέρει να επιβιώσει κυρίως το Σάββατο, καθώς την Κυριακή τα βρίσκει λίγο σκούρα.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου! Τι συνέβη;

Δύσκολες είναι οι ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου στον σταθμό ΣΚΑΙ κι υπάρχει έκτακτο ανακοινωθέν για το τι ακριβώς συνέβη!

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή όλων των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και των παρουσιαστών! Η λαμπερή Τατιάνα μετά την μεταφορά της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου όπως φαίνεται έχει χάσει τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού αφού σχεδόν κάθε φορά τα μονοψήφια της "χτυπούν" την πόρτα!

Και τα νέα που της ήρθαν για τις 3/11 δεν ήταν τόσο καλά αφού έκανε πάλι μονοψήφια και τερμάτισε τελευταία στη ζώνη της και με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16,3
ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 9,9
ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15,7

Δείτε αναλυτικά εδώ όλα τα νούμερα για εχθές