Αποκάλυψη: Αυτά τα ονόματα θα δούμε στο λαμπερό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας!

Είναι ένας κι ένας!

Αποκάλυψη: Αυτά τα ονόματα θα δούμε στο λαμπερό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας!

Σας έχουμε τρομερή αποκάλυψη! Αυτά είναι τα τρανταχτά ονόματα που θα δούμε στο λαμπερό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας!

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι προετοιμασίες για το εντυπωσιακό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας έχουν ξεκινήσει!

Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μάθαμε μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει την εκδήλωση αλλά και για τις "Μέλισσες" που θα πλαισιώσουν μουσικά το φαντασμαγορικό τους show με τα τραγούδια τους.

Στη συνέχεια ωστόσο, η Κατερίνα Γκαγκάκη που είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηνών, διέψευσε την παρουσία της Ηλιάνας ενώ ξεκαθάρισε πως η παραγωγή έχει ως στόχο να φέρει έναν άντρα παρουσιαστή για φέτος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και το όνομα του Θέμη Γεωργαντά.

Βρήκαμε τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz στα ρεβεγιόν!

Λαμπερές παρουσιάστριες, influencers και style icons παραδίδουν μαθήματα μόδας σε κάθε τους εμφάνιση. Και κάποιες μπορεί να προτίμησαν το εξωτερικό κι άλλες να έμειναν εδώ, όμως όλες είχαν έναν στόχο: Να μας καταπλήξουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Κατά κύριο λόγο κυριάρχησαν τα μεταλλιζέ υφάσματα σε χρυσαφί και ασημί τόνους, τα μαύρα sequined φορέματα, αλλά και ο απόλυτος «βασιλιάς» όλων το κόκκινο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αντέγραψε το look της Δέσποινας Βανδή! Το παλτό που έχει γίνει ανάρπαστο!

Η Φαίη Σκορδά, πάντα εκθαμβωτική, ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις κάνοντας σωστές επιλογές. Εδώ.. βάζει φωτιά στο Instagram με super εντυπωσιακό custom made φόρεμα, Zini Boutique.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, άρτι αφιχθείσα από την Νέα Υόρκη, μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα φρόντισε να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εδώ με δαντελένιο φόρεμα στο «αυτοκρατορικό» τόνο του μπορντό. Lace.

Δείτε ακόμη: H&M: 4+1 basic κομμάτια που έχουν προκαλέσει πανικό!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπορεί να ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι με τον Θέμη Σοφό και τις κόρες της, αλλά μόλις επέστρεψε στην πατρίδα υποδέχτηκε το 2019 με αισιοδοξία επιλέγοντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη της Stefania Vaidani.

Η Χριστίνα Μπόμπα την πρώτη της πρωτοχρονιά ως παντρεμένη τη γιόρτασε με τον Σάκη Τανιμανίδη στην άλλη άκρη του κόσμου. Λίγο πριν φύγει, η Χριστίνα το έριξε έξω επιλέγοντας costume made μεταλλιζέ φόρεμα της κολλητής της φίλης, Vassia Kostara.

Δείτε ακόμη: Zara: To πιο stylish ζεστό παλτό που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Η glam θεά με custom made φόρεμα Mi-Ro που έραψαν κατά παραγγελία μόνο για εκείνη οι σχεδιαστές για τις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα».

Η Ευαγγελία Αραβανή από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής tv και το 2019 συνεχίζει να δηλώνει φουλ ερωτευμένο στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου. Εδώ με κρουαζέ φόρεμα Toi & Moi.

Δείτε ακόμη: Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην πόλη! Δες πως να ντυθείς κομψά και ζεστά στο γραφείο!

Τα Χριστούγεννα η Κατερίνα Καινούργιου έγινε και πάλι παιδί στο Παρίσι και στην Disneyland με τον αγαπημένο της Νάσο Αναστασόπουλο, αλλά την πρωτοχρονιά έκανε εδώ. Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» μάλιστα, πόζαρε στο σαλόνι της με στραυταλιζέ ολόσωμη φόρμα με χρυσές και μαύρες παγιέτες σε κάθετες γραμμές Nash by Natasha Avloniti.

Η Νικολέττα Ράλλη το 2018 απασχόλησε τα media με την σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ δημοσιεύματα μιλούν για σενάρια γάμου μέσα στο 2019. Για την πρωτοχρονιά η Νικολέττα, επέλεξε χρυσαφί φόρεμα Dondup από την Salt Water.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: To casual chic look της που πρέπει να αντιγράψεις!

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει τα πιο όμορφα μάτια της showbiz. Η ηθοποιός φόρεσε mini εφαρμοστό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Toi & Moi.