Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκινητική κίνηση στον γιατρό του! «Mε κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη»!

Τα λόγια του ανατριχιάζουν!

Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκινητική κίνηση στον γιατρό του! «Mε κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη»!

Μια συγκινητική κίνηση προς τον γιατρό του έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Mε κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη», εξομολογήθηκε.

Στον γιατρό του αφιερώνει το νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Πέτρος Τατσόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Συνεχίζει στη μονάδα ανάνηψης!

«Ο μόνος τρόπος για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν τον άνθρωπο που με κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη είναι να του αφιερώσω αυτό το βιβλίο», είπε ο συγγραφέας, κατά την παρουσίαση του βιβλίου για τον διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρη Λυμπεριάδη.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Είσαι και φαίνεσαι» έγινε σήμερα, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο του στον πολυχώρο του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο. Το βιβλίο περιλαμβάνει άρθρα του συγγραφέα που έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Πέτρος Τατσόπουλος: «Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, όταν σε εκπομπή ζήτησε να αποχωρήσει μετά από μια έντονη αδιαθεσία.

Μετά την νοσηλεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος, βρέθηκε στην «Αυτοψία» και μίλησε για τα όσα έζησε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.

«Όλο αυτό που έζησα αφήνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και παράλληλα. Δεν μπορείς καν να τα φανταστείς. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησαν όλα τυχαία, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Την ημέρα εκείνη δεν έγιναν όλα ίδια. ψΔεν ένιωσα ότι θα μου συμβεί κάτι… την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρίσω…», είπε και συμπλήρωσε:

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον τηλεοπτικό αέρα. Ήμουν στο πάτωμα του στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον «αέρα» και περίμενα στο ασθενοφόρο να με παραλάβει. Συνέβησαν μια σειρά από ατυχίες-ευτυχίες. Μια σειρά από τραγωδίες, ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», είπε.

Πέτρος Τατσόπουλος