Βασιλική Ανδρίτσου: Πόζαρε με την μητέρα της και μας έδειξε το πρόσωπο της! Δείτε πόσο μοιάζουν!

Το τρυφερό μήνυμα της...

Βασιλική Ανδρίτσου: Πόζαρε με την μητέρα της και μας έδειξε το πρόσωπο της! Δείτε πόσο μοιάζουν!

Η Βασιλική Ανδρίτσου πόζαρε με την μητέρα της και μας έδειξε ο πρόσωπο της. Δείτε πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη σε μια φωτογραφία.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και θέλησε να κάνει ένα throwback στα παιδικά της χρόνια και σε κάποια γενέθλια που γιόρτασε.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της!

Την φωτογραφία της συνόδευσε ένα τρυφερό μήνυμα για τη μητρότητα, τη δική της μητέρα αλλά και για το πώς θέλει να είναι η ίδια ως μαμά.

«Πριν 45 χρόνια περίπου... Οκτώβρη μήνα... σβήνουμε κεράκια...μια ευτυχισμένη μέρα..με τη γλυκιά μανούλα μου να με προσέχει.. τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω..ακούραστη στοργική φύλακας αγγελος.. Πάντα εκεί!!!!! Καλό φθινόπωρο σε όλους... ΥΓ: Δεν έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!! Τυχαία την έβαλα τη φωτό γιατί μου άρεσε!!!!», έγραψε.

Βασιλική Ανδρίτσου μητέρα

Βασιλική Ανδρίτσου: Ξέσπασε η ηθοποιός - «Είναι αγενές και ανόητο να...»!

Ξέσπασε η Βασιλική Ανδρίτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον...», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μίλησε στο “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο για το περιστατικό που της συνέβη το καλοκαίρι με έναν follower της στο Instagram.

Βασιλική Ανδρίτσου: Θα μείνετε άφωνοι με το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένας από τους followers σας στο Instagram σας έγραψε ότι θα πρέπει να κάνετε δίαιτα…

Αντέδρασα με χιούμορ, γιατί πραγματικά δεν με άγγιξε ποτέ βαθιά αυτό το σχόλιο. Από μια ηλικία και μετά παίρνω κιλά, τα χάνω, τα ξαναπαίρνω, τα ξαναχάνω. Η αλήθεια είναι ότι πήρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, του τύπου “μη στεναχωριέσαι” κλπ.Δεν στεναχωρήθηκα. Απλώς απάντησα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί στα social media γράφουν για να πικάρουν ή να πληγώσουν το άλφα ή δείνα πρόσωπο και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Αν είσαι μάγκας βάλε και το επώνυμό σου όπως το βάζουμε εμείς.

Εκτός από τον χώρο του διαδικτύου υπάρχουν και στην τηλεόραση εκπομπές που σατιρίζουν άτομα με διάφορα σωματικά χαρακτηριστικά. Ποια είναι η γνώμη σας;

Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον που είναι χοντρός, καραφλός ή κοντός, ή ψηλός, ή αδύνατος. Το να κοροϊδεύεις τον άλλον δείχνει και μια δική σου αδυναμία. Έτσι πιστεύω. Και η σάτιρα έχει κάποια όρια, γιατί στο όνομα της σάτιρας μπορεί να γίνεις πολύ προσβλητικός και αγενής.