Ο Λύσανδρος από το «Έρωτας Μετά» ετοιμάζεται για γάμο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του! Δείτε το πρόσωπο της!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Ο Λύσανδρος από το «Έρωτας Μετά» ετοιμάζεται για γάμο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του! Δείτε το πρόσωπο της!

Ο Λύσανδρος από το «Έρωτας Μετά» ετοιμάζεται για γάμο με την σύντροφό του, η οποία είναι νεότερη του κατά 30 χρόνια! Δείτε το πρόσωπό της!

Ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Γαλανός, που φέτος τον είδαμε στη νέα σειρά του AlphaTv, «Έρωτας Μετά», φαίνεται πως βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του!

Ο Νίκος Γαλανός έχει κάνει ήδη δυο γάμους στο παρελθόν και έναν αρραβώνα με την ηθοποιό, Κάτια Δανδουλάκη.

Έρωτας Μετά: Η μέθοδος του γιατρού λειτουργεί αλλά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο! Οι εξελίξεις σήμερα 5/11!

Ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση με την 43χρονη καλλονή Έλενα Σαγανά, η οποία είναι νεότερη του κατά 30 χρόνια, όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στον έρωτά τους!

Ο Λύσανδρος από το «Έρωτας Μετά» ετοιμάζεται για γάμο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του! Δείτε το πρόσωπο της!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μετά από πέντε περίπου χρόνια σχέσης, η ιδέα του γάμου είναι κάτι που τριγυρνά όλο και πιο έντονα στο μυαλό τους.

Ο Λύσανδρος από το «Έρωτας Μετά» ετοιμάζεται για γάμο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του! Δείτε το πρόσωπο της!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγνωστη σχέση του με την "Μάγδα" από το "Έρωτας Μετά"! Αποκάλυψη τώρα!

Η άγνωστη σχέση του Νίκου Σεργιανόπουλου με την "Μάγδα" από το "Έρωτας Μετά"! Αποκάλυψη τώρα! Εσύ το είχες πάρει χαμπάρι;

Δεν το είχε σκεφτεί σίγουρα κανείς αλλά εμείς, η ομάδα του Youweekly.gr, εντοπίσαμε κάτι! Ποια άραγε ήταν η σχέση της Αλεξάνδρας Παλαιόλογου με τον θρυλικό ηθοποιό;

Νίκος Σεργιανόπουλος: Στοιχειωμένο το σπίτι του ηθοποιού!

Δεν θα κρατήσουμε πολύ την αγωνία σας! Μπορεί τώρα η ηθοποιός να πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Έρωτας Μετά" αλλά πριν χρόνια έπαιζε στους "Δυο Ξένους" την "Μίνα" και μάλιστα ήταν ζευγάρι με τον Κωσταντίνο Μαρκορά!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγνωστη σχέση του με την

Έρωτας Μετά: Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις από τα επεισόδια αυτής της βδομάδας (4-6/11)!

Εδώ έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις από την επιτυχημένη σειρά του Alpha Tv, «Έρωτας Μετά»! Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της βδομάδας (4-6/11)!

Δείτε αναλυτικά:

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 22

Μετά τη, φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως, η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. Στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς και ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο με τον Περικλή επιχειρώντας να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η συνάντηση, τέλος, του Κωνσταντίνου και της Άννας θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Έρωτας Μετά: Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο έρχεται η Νόρα! Τι θα συμβεί! Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σήμερα 29/10!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 23

Αν και η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί, τελικά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο ο οποίος επιστρέφει στην αρχική του κωματώδη κατάσταση. Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Όλγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης την ίδια στιγμή που ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα. Δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Άννας. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από τον Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 24

Ο Φώτης κι ο Γιώργος σπεύδουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, το οποίο και ανασύρεται από ένα φαράγγι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Αργότερα, όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, ο Φώτης ειδοποιεί τον Χρήστο. Ο Χρήστος αρνείται να το πιστέψει ότι είναι της Άννας αν δεν δει ο ίδιος το πτώμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δικιά του αρμοδιότητα. Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη Μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Άννα στην αίθουσα χορού, με την Άννα να είναι η βασίλισσα της βραδιάς.