Έρωτας Μετά: Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο έρχεται η Νόρα! Τι θα συμβεί! Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σήμερα 29/10!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο έρχεται η Νόρα! Τι θα συμβεί! Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σήμερα 29/10!

Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο έρχεται η Νόρα! Τι θα συμβεί! Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σήμερα 29/10 στην σειρά «Έρωτας Μετά».

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Alphatv;

Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 20

Η Νόρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστο του σπιτιού της Ιτιάς και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για την Άννα και τον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα ο Ηλίας δέχεται μια επίσκεψη από τον Σωκράτη που του περιγράφει τους νέους όρους για το μέλλον της συνεργασίας τους. Τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής περνάνε ένα όμορφο βράδυ μαζί, πράγμα που εδραιώνει τη σχέση τους, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία και ο Στάθης χωρίζουν οριστικά μετά από ένα μεγάλο καβγά στην αίθουσα χορού με όλους παρόντες. Αυτός ο χωρισμός φέρνει τον Κωνσταντίνο και την Άννα αντιμέτωπους με την αληθινή φύση της σχέσης του.

Έρωτας Μετά: Βιασμός σοκ! Η Ηλέκτρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών!

Ένας βιασμός προκαλεί σοκ στην σειρά «Έρωτας Μετά». Η Ηλέκτρα βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την Ηλέκτρα, η οποία από τη μια μαθαίνει για την προδοσία του άντρα της και της καλύτερής της φίλης και από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει και τις κατηγορίες της πεθεράς της. Σε όλα αυτά θα προστεθεί και το γεγονός ότι θα δεχτεί σεξουαλική επίθεση! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Τι είδαμε αυτή την εβδομάδα 30-2 Οκτωβρίου;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ενα ατύχημα, που άφησε τον Κωνσταντίνο σε κώμα και την Αννα εξαφανισμένη, ακόμα ψάχνει να βρει την άκρη του για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, πώς και γιατί! Τραγικά πρόσωπα της ιστορίας είναι οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα, που μέσα σ’ ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι! Μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση. Και οι δύο ψάχνουν να βρουν απαντήσεις. Απαντήσεις ωστόσο ψάχνει και η πεθερά της Ηλέκτρας και μητέρα του Κωνσταντίνου, να μάθει τι έγινε και ο γιος της έμεινε σε κώμα! Από την πρώτη στιγμή μιλάει για εγκληματική ενέργεια και κατηγορεί ανοιχτά τη νύφη της γι’ αυτό με φράσεις όπως «ήξερα ότι αυτή η γυναίκα θα τον καταστρέψει» και «αυτή είχε κάθε λόγο να βγει από τη μέση ο γιος μου! Ολα για τα λεφτά τα έκανε και τον παγίδευσε με τα παιδιά». Ετσι προσλαμβάνει τον ντετέκτιβ Παπαδόπουλο, ο οποίος ψάχνει εξονυχιστικά την υπόθεση για να βρει την άκρη του νήματος. Ολοι είναι αθώοι και όλοι ένοχοι!

Έρωτας Μετά εξελίξεις βιασμός Ηλέκτρα

Οι έρευνες του Γιώργου και της γυναίκας του, της Νόρας, φτάνουν στο σημείο που ανακαλύπτουν πως το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα σπίτι για να ζει τον παράνομο έρωτά του: «Βρήκαμε το σπίτι στο οποίο πήγαιναν μαζί! Εδειξα φωτογραφίες τους και μου το επιβεβαίωσαν και οι γείτονες ότι τους έβλεπαν συνέχεια μαζί», λέει ο Γιώργος.

Ο Χρήστος βγαίνει εκτός εαυτού, ενώ η Ηλέκτρα καταφεύγει στο αλκοόλ, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τα όσα άκουσε. «Τι ζω! Γιατί τα ζω όλα αυτά; Απίστευτο! Νιώθω πως είναι ένας εφιάλτης, θα ξυπνήσω και όλα θα γίνουν όπως πριν, αλλά όχι... Τρελαίνομαι ότι είναι αλήθεια», λέει με δάκρυα η Ηλέκτρα και φεύγει από το σπίτι σε άθλια κατάσταση. Καταβεβλημένη από τις νέες πληροφορίες για τη σχέση Κωνσταντίνου-Αννας, καταλήγει σ’ ένα μπαρ να πίνει δίχως σταματημό. Οταν θα έρθει η ώρα να φύγει μεθυσμένη, γίνεται στόχος σεξουαλικής επίθεσης. Εκείνη φωνάζει να την αφήσουν ήσυχη, αλλά από το πιοτό δεν έχει δυνάμεις να απωθήσει τον επίδοξο βιαστή της. Ομως σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται ο Ηλίας, ο οποίος τη σώζει, ενώ προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να πιάσει τους δράστες, που τρέπονται σε φυγή. «Είσαι καλά;», τη ρωτάει εκείνος και αυτή του ζητάει να την πάει στο σπίτι του Χρήστου.

Η Ηλέκτρα φτάνει εκεί σε άθλια κατάσταση και ο Χρήστος τρομάζει: «Τι έγινε;», ρωτάει τον Ηλία, και εκείνος του απαντάει: «Εχει πιει πολύ, δεν ξέρω πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση, χρειάζεται βοήθεια». «Εντάξει, αναλαμβάνω εγώ! Σ’ ευχαριστώ που τη βοήθησες», λέει ο Χρήστος στον Ηλία και εκείνος φεύγει: «Αν χρειαστείς οτιδήποτε τηλεφώνησέ μου». Το επόμενο πρωί η Ηλέκτρα ξυπνάει στο σπίτι του Χρήστου και βάζει ξανά τα κλάματα: «Σε παρακαλώ, θα τρελαθώ! Πάμε στο σπίτι αυτό! Κάποια απάντηση θα υπάρχει.... Θέλω να μάθω», επιμένει και εκείνος συμφωνεί!