Είδηση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Όλες οι λεπτομέρειες είναι εδώ!

Είδηση

Έσκασε είδηση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Χώρισαν μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης! Το αγαπημένο ζευγάρι έριξε "αυλαία" στη σχέση του...

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, είναι όμως αλήθεια. Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του μετά από 3 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Δύσκολες ώρες για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα! Τι συνέβη;

Ο λόγος για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Άννα Βάλη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να τελειώσει το δεσμό του με τη γυμνάστρια καθώς πρωταρχικός του στόχος δεν ήταν η δημιουργία οικογένειας, αλλά η επένδυσή του σε Ελλάδα και εξωτερικό σε επιχειρήσεις για χώρους εστίασης.

Σταθοκωστόπουλος- Άννα Βάλη χωρισμός

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε;

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε; Έπειτα από αρκετές φήμες χωρισμού, τελικά η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την καλλονή!

Αν και στην αρχή το ζευγάρι είχε διαψεύσει τις φήμες αυτές, εν τέλη οι δυο τους όπως φαίνεται δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη φλόγα στη σχέση τους. Αποτέλεσμα, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αναστέναξε" η Ψαρρού με τις πόζες της! (Βίντεο)

«Η σχέση μου έκανε τον κύκλο της και κοιτάω μπροστά… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου τώρα» είπε και πρόσθεσε: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ποιος χώρισε και ήταν καλά;», είπε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη!

Νέος χωρισμός

Νέος χωρισμός - βόμβα στη showbiz! Ήταν μαζί για δύο χρόνια!

Νέος χωρισμός - βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Ο τραγουδιστής διατηρούσε σχέση με την αγαπημένη του για δύο χρόνια!

Αν και είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, η σχέση τους ήρθε τελικά σε "ρήξη", με τους δυο να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους, παραμένοντας ωστόσο φίλοι!

Επανασύνδεση έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Μετά τον χωρισμό τους «τσάκωσαν» αγκαλιά!

Ο λόγος για τον διάσημο Λατίνο τραγουδιστή Maluma και την Natalia Barulich! Ο Juan Luis Londoño Arias, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τα Μέσα Ενημέρωσης, στο οποίο αποκάλυψε και τον χωρισμό.

showbiz

Η Natalia με την σειρά της δήλωσε, «Αγαπάω πάρα πολύ τον Juan, αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε ανάγκη να πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά για να αφοσιωθούμε στις καριέρες μας».

Σύμφωνα με το Hola! φαίνεται πως η καλλονή ήταν άπιστη στη σχέση της, με τις φήμες να την θέλουν να ανταλλάσσει ερωτικά μηνύματα με τον ποδοσφαιριστή Neymar Jr.