Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πρόσωπο της μητέρας της! Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και είναι ολόιδιες!

Αυτή είναι!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πρόσωπο της μητέρας της!  Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και είναι ολόιδιες!

Αυτό είναι το πρόσωπο της μητέρας της Μαρίας Μπακοδήμου. Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και είναι ολόιδιες. Της έχει απίστευτη αδυναμία.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μητέρα της και συχνά όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνούν χρόνο μαζί.

Μαρία Μπακοδήμου: Αδημοσίευτη φωτογραφία στο φως! Με το μωρό γυμνό στα χέρια της...

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου πριν από αρκετό καιρό είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία από έξοδο τους.

Μαμά και κόρη πόζαραν στο φακό και όπως βλέπουμε μοιάζουν πάρα πολύ! Εσείς τι λέτε;

Μαρία Μπακοδήμου η μητέρα της

Δημήτρης Αργυρόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Το περιστατικό φρίκης που είχαν κρατήσει κρυφό! Είχαν δει με τα μάτια τους..

Το περιστατικό φρίκης που είχαν κρατήσει κρυφό ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου! Είχαν δει με τα μάτια τους...

Ο φωτογράφος παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη στο Celebrity Travel ταξίδεψαν στη Γη του Πυρός. Εκεί, αποκάλυψε πως όταν ήταν ζευγάρι με τη Μαρία Μπακοδήμου, έκαναν ένα ταξίδι από Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, όπου εκεί είδαν και εξωγήινους. Απόσπασμα από το επεισόδιο προβλήθηκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

«Με τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν τα είχαμε πριν από πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε το Camel Trophy. Τότε, λοιπόν, είχε έρθει η Μαρία εδώ, το έχει κάνει αυτό το ταξίδι, κι εγώ είχα πάει στο Λος Άντζελες και την περίμενα εκεί.

Και μετά κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι από Λος Άντζελες φτάσαμε στο Σαν Φρανσίσκο κι εκεί θα σου πω σε παγκόσμια πρώτη ότι είδαμε εξωγήινους», είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Μαρία Μπακοδήμου: Άσχημα τα νέα που της "χτύπησαν" την πόρτα! Πάγωσε..

Το Open πάγωσε το "Δικαστήριο Μόδας"! Άσχημα τα νέα που "χτύπησαν" την πόρτα της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου!

Όπως ανέφεραν στο Happy Day το κανάλι είπε «όχι» και λόγω του ανταγωνισμού με την έλευση του My Style Rocks αλλά και διότι το υλικό δεν ήταν καλό.

Οι οντισιόν είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά όπως μας ξεκαθάρισαν ρητά, ήταν εντολή του καναλιού να παγώσει το πρόγραμμα.

Μαρία Μπακοδήμου: Στο σπίτι της έχει καρέκλα που κρέμεται από τον τοίχο! Δείτε τα πάντα σε φωτογραφίες...

Δείτε το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου, το οποίο έχει καρέκλα που κρέμεται από τον τοίχο! Τα πάντα σε φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Η ξανθιά παρουσιάστρια αγαπάει τη μόδα αλλά και τη διακόσμηση όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στα social media.

Ακ και σπάνια έχει δείξει πλάνα από το σπίτι της, είναι φανερό πως εκτός από τις δικές της διακοσμητικές πινελιές, οι γιοι της, Άρης και Νικήτας, έχουν και εκείνοι αφήσει το στίγμα τους αφού οι ντουλάπες …φέρουν τις υπογραφές τους.

Μαρία Μπακοδήμου: Σαν βασίλισσα! Σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο με τον άντρα της ζωής της!

Μαρία Μπακοδήμου: Στο σπίτι της έχει καρέκλα που κρέμεται από τον τοίχο! Δείτε τα πάντα σε φωτογραφίες...

Μαρία Μπακοδήμου: Στο σπίτι της έχει καρέκλα που κρέμεται από τον τοίχο! Δείτε τα πάντα σε φωτογραφίες...