Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήρε αγκαλιά τον άνδρα της ζωή της και δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν! Η φωτογραφία όλο χαμόγελο!

Που πήγαν;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήρε αγκαλιά τον άνδρα της ζωή της και δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν! Η φωτογραφία όλο χαμόγελο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε στην αγκαλιά της τον άνδρα της ζωής της και δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν. Η φωτογραφία όλο χαμόγελο αποδεικνύει την χαρά τους.

Η παρουσιάστρια διανύει τα τελευταία χρόνια τις πιο όμορφες στιγμές της, καθώς τα τρία της παιδιά την γεμίζουν ευτυχία καθημερινά.

Κάθε Σαββατοκύριακο, έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο από την εκπομπή της κάνει πράγματα που αγαπάει μαζί με την οικογένεια της. Την Κυριακή τους την πέρασαν παίζοντας, λογικά στο λούνα παρκ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και πρόδωσε την... συνεργασία τους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε στην αγκαλιά της τον ένα από τους δυο άντρες της ζωή της και ανέβηκαν στο καρουζέλ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιος φωτογραφία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!

Πώς είναι πραγματικά το κορμί της Σταματίνας Τσιμτσιλή; Όλες οι φορές που οι φωτογράφοι έπιασαν την παρουσιάστρια! Συλλεκτικό...

Η παρουσιάστρια του Alpha, όταν δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό, περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές, αφιερωμένες στην οικογένειά της! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το καλοκαίρι να κάνει τις βουτιές της μαζί με τα παιδιά της και εμείς πάθαμε σοκ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτά τα παπούτσια είναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Λίγες μπορούν να τα αποκτήσουν με 620 ευρώ!

Όπως θα δείτε, το κορμί της, είναι πραγματικά ένα από τα πιο καλλίγραμμα και αν και είναι μανούλα 3 παιδιών, έχει άψογες αναλογίες! Μόλις 2 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της η Σταματίνα δείχνει πραγματικά ανανεωμένη, και λαμπερή! Οι φωτογραφίες μας άλλωστε, από αυτό το καλοκαίρι το αποδεικνύουν...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φορές που οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στην παραλία! Το κορμί της όπως είναι πραγματικά!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε όσα για ένα αυτοκίνητο και πήρε μια τσάντα! Δεν την αφήνει από τα χέρια της....

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε όσα για ένα αυτοκίνητο και πήρε μια τσάντα, την οποία φυσικά δεν την αφήνει από τα χέρια της....

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, την εντόπισε στο Μαρούσι και όλοι όσοι την είδαν, έπαθαν πλάκα! Η παρουσιάστρια, με άψογο στιλ και την αγαπημένη της τσάντα, χαλάρωσε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα....

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της! Έχουν γίνει κυρίες!

Εμείς, εστιάσαμε στο άψογο λουκ της και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άλλωστε, αγαπά πολύ τα χαλαρά και τα διαχρονικά κομμάτια που συνδυάζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η εν λόγω τσάντα της, φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού την έχει αρκετά χρόνια και σχεδόν δεν την αφήνει από το χέρι της! Είναι από την εταιρία Louis Vuitton και της κόστισε 1. 450 ευρώ - όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, 15 ετίας δηλαδή! Ε, μεταξύ μας, ότι είναι ωραίο και ακριβό, κοστίζει.... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε όσα για ένα αυτοκίνητο και πήρε μια τσάντα! Δεν την αφήνει από τα χέρια της....

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στα μαγαζιά ολομόναχη! «Έπαθαν» όλοι εγκεφαλικό με την κοντή φούστα και τα πόδια της!