Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δε φαντάζεστε για ποιο ρόλο δοκιμάστηκε στις «Άγριες Μέλισσες»!

Θα της ταίριαζε!

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δε φαντάζεστε για ποιο ρόλο δοκιμάστηκε στις «Άγριες Μέλισσες»!

Δε φαντάζεστε για ποιο ρόλο δοκιμάστηκε στις «Άγριες Μέλισσες» η Κωνσταντίνα Κομμάτα!

Πολλοί ηθοποιοί πέρασαν από casting προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στις «Άγριες Μέλισσες». Μία από αυτούς ήταν και η Κωνσταντίνα Κομμάτα η οποία όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πέρασε από οντιστιόν, δεν κατάφερε όμως να πάρει το ρόλο.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της!

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την εμπειρία της από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Μετά την Ελένη Μενεγάκη δεν μου έγιναν προτάσεις, δεν θα το ξαναέκανα, τελεία. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε τον ρόλο για τον οποίο είχε δοκιμαστεί: «Είχε κάνει δοκιμαστικά για να μπει στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, είχε δοκιμαστεί για τον ρόλο της Δρόσως, που ερμηνεύει η Δανάη Μιχαλάκη, αλλά μετά τις τρεις οντισιόν ο κλήρος έπεσε στη Δανάη».

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της!

Η Κωνσταντίνα Κομματά είχε την πιο τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλιά της, από τον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά.

Η γνωστή ηθοποιός, γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της στη θεατρική παράσταση «Μαμά Ρόζα», θέλησαν να της κάνουν έκπληξη.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια όλο νόημα για τον Σαμαρά και την Κομματά και η ατάκα "φωτιά" για τον σύντροφό της!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έφερε την τούρτα στη σκηνή, με την Κωνσταντίνα Κομματά να συγκινείται με την όμορφη κίνηση του συντρόφου της.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της!

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Οι τρυφερές στιγμές με τον Γιώργο Σαμαρά και η τούρτα υπερπαραγωγή!

Η Κωνσταντίνα Κομματά ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά.

Κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο περισσότερο μπορούν εδώ και περίπου δυο χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο, στα social media, μοιράζονται κάποιες από τις τρυφερές καθημερινές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο ποδοσφαιριστής έγινε 34 ετών και η Κωνσταντίνα, του έκανε έκπληξη μια τούρτα υπερπαραγωγή! Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι που έκαναν γράφοντας χαρακτηριστικά: «Happy birthday my boy».