GNTM: Τα κορίτσια έκαναν τα μαγικά τους και η Ζενεβιέβ παραλίγο να πάθει "εγκεφαλικό"! (Βίντεο)

Τι της έκαναν;

GNTM: Τα κορίτσια έκαναν τα μαγικά τους και η Ζενεβιέβ παραλίγο να πάθει

Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έκαναν τα μαγικά τους και η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραλίγο να πάθει "εγκεφαλικό" με αυτό που της έκαναν.

Μία ακόμη κοινή έξοδο έκαναν τα κορίτσια του GNTM, αφού όλες μαζί απόλαυσαν από κοντά πολλά μαγικά κόλπα από τον διεθνώς γνωστό μάγο Alexis, που έψαχνε… βοηθό.

Παίκτρια του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς λόγω υγείας και τελικά... παντρεύεται!

Με την βοήθεια του έκαναν διάφορα μαγικά. Ανάμεσα τους, έπρεπε να χτυπήσουν με σφυρί κάποια χαρτιά και μέσα σε ένα βρισκόταν το κινητό της Ζενεβιέβ. Μέχρι να δει ότι τελικά δεν της το χάλασαν... ηρέμησε.

GNTM- Spoiler: Αυτά είναι τα 5 επόμενα κορίτσια που αποχωρούν από το διαγωνισμό!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το GNTM! Αυτά είναι τα 5 επόμενα κορίτσια που αποχωρούν από το διαγωνισμό!

Μάθετε αναλυτικά ποιες παίκτριες θα πουν "αντίο" στο ριάλιτι μοντέλων!

Οι εβδομάδες περνάνε και οι εξελίξεις στο GNTM γίνονται όλο και πιο καταιγιστικές. Μία μία οι κοπέλες αφήνουν το σπίτι, μέχρι να μείνει η μία και μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και οι κριτές έχουν γίνει ιδιαίτερα αυστηροί με τα κορίτσια.

GNTM: Έγινε το "έλα να δεις" στο πλατό! Τσακώθηκαν και οι κριτές ζήτησαν διάλειμμα! (Βίντεο)

Η κάθε λεπτομέρεια πλέον μετράει γι΄αυτό μόνο μία μπορεί να ξεχωρίσει.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της Όλγας Καλογήρου, σειρά έχει η Σουζάνα Κόουλ. Η καλλονή επέστρεψε στο διαγωνισμό εχθές μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας, σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων. Την επόμενη βδομάδα ωστόσο, θα δει και πάλι την πόρτα της εξόδου.

Μετά και από τη Σουζάνα, σειρά έχει η αγαπημένη όλων Σπυρούλα Κάιζερ. Η Σπυρούλα είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν εντυπωσιάσει με την ομορφιά του, θα αφήσει όμως νωρίς το διαγωνισμό πριν καν φτάσει στην τελική 10άδα. Την αμέσως επόμενη μέρα θα αποχωρήσει η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία έθιξε το θέμα του bullying που δέχεται η Ελευθερία από τις "FF" στο χτεσινό επεισόδιο.

Η Ελευθερία Καρναβά θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα αφήσει το σπίτι. Το golden pass φαίνεται ότι δεν κατάφερε να φτάσει μακριά στο διαγωνισμό. Πρόλαβε ωστόσο να προκαλέσει πανικό με την παρουσία της. Τέλος το σπίτι θα αφήσει και η Εμμανουέλα Μάινα, η οποία ωστόσο φημολογείται ότι θα επιστρέψει στο παιχνίδι μετά από λίγο καιρό.

GNTM: Αυτή η παίκτρια είπε "αντίο" στο σπίτι! Ξέσπασαν σε κλάματα! (Βίντεο)

Αυτή η παίκτρια είπε "αντίο" στο σπίτι μετά την δοκιμασία που πέρασαν τα κορίτσια του GNTM. Ξέσπασαν σε κλάματα που έφυγε.

Μετά τον άσχημο που καβγά που είδαμε στο πλατό, τελικά όλοι ηρέμησαν και συνεχίστηκε η ροή των γυρισμάτων.

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Κέισι, αφού οι κριτές για πρώτη φορά είδαν κάτι διαφορετικό.

Από το σπίτι ωστόσο, αποχώρησε η Όλγα, καθώς οι κριτές δεν έχε βρει ακόμη την αυτοπεποίθηση της και πρέπει να ανέβει.

GNTM: Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία και πήγε... Μύκονο! (Βίντεο)

Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία σήμερα στο GNTM και πήγε Μύκονο για ένα βράδυ, μαζί με την κοπέλα που διάλεξε.

Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια πόζαραν σαν γοργόνες πιασμένες σε δίχτυα πάνω σε βάρκα για ένα μεγάλο έπαθλο.

GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας, έφερε πίσω μια δυνατή κοπέλα! Πάθανε σοκ όλες! (Βίντεο)

Η Χαρά ήταν εκείνη που τα πήγε καλύτερα. Με την σειρά της επέλεξε την Κάιζερ να πάνε στην Μύκονο όπου έμειναν σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία.