Ζέτα Μακρυπούλια: «Πνιγμένη» στην θλίψη της μέσα στο μαύρο φόρεμα της! Χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

Σοκάρει η εικόνα της!

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πνιγμένη» στην θλίψη της μέσα στο μαύρο φόρεμα της! Χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

«Πνιγμένη» στην θλίψη της η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στο μαύρο φόρεμα της και χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

Η γνωστή παρουσιάστρια από εχθές θρηνεί, καθώς έχασε την αγαπημένη της γιαγιά από την οποία πήρε και το όνομα της, Αγορίτσα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια εχθές βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, στην Ποταμούλα για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς της.

Η κηδεία τελέστηκε στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας Αγρινίου. Στο πλευρό της ήταν φυσικά τα αδέρφια της και οι γονείς τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται καταρρακωμένη και είναι φυσιολογικό, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της γιαγιά

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία περπατάει έξω από την εκκλησία χωρίς όμως τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο ίδιος πιθανόν να μην κατάφερε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια κηδεία Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή σε όλη την πρεμιέρα αφού ο έρωτας δεν κρύβεται...

Η κούκλα Ζέτα, βρέθηκε να στηρίξει το ταίρι της στο Hotel Ερμού, στην πρεμιέρα του με την Μελίνα Ασλανίδου! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, πήγε να δει από κοντά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα βλέμματά τους τα είπαν όλα!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ήταν να παντρευτούν και το ακύρωσαν στο παρά πέντε! Αποκάλυψη τώρα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έφτασε στο χώρο μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο και όλο το βράδυ δεν έπαιρνε το βλέμμα της από τον Μιχάλη! Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ξεκάθαρα πιστεύουμε ότι η σχέση τους δεν αργεί να πάει και στο επόμενο βήμα... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, για το δώρο των 800.000 ευρώ που φέρεται να έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Ζέτα Μακρυπούλια! Μεγάλο... ψέμα!

Πριν από λίγες ημέρες το Youweekly.gr σας είχε παρουσιάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σκάφους που έχει αγοράσει εδώ και χρόνια το ζευγάρι και μάλιστα έχει και το όνομά τους, "ΖΕΜΙ". Το σκάφος αυτό των 18 μέτρων είχε αγοραστεί από τον τραγουδιστή για τις ερωτικές και όχι μόνο εξορμήσεις τους.

Το σκάφος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι ένα Predator 60, έχει βρετανική καταγωγή και το κόστος του κυμαίνεται από 800 χιλιάρικα έως και 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Είναι λιτό και σύγχρονο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα αφού έχει μια master καμπίνα, μια μικρότερη αλλά και αναπροσαρμοσμένο καθιστικό.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Εννοείται πως μέσα υπάρχει και κουζίνα και τουαλέτα αλλά και αποθηκευτικοί χώροι και κάμερες παρακολούθησης ενώ μπορεί να φτάσει και τα 150 ναυτικά μίλια χωρίς ανεφοδιασμό ύλης. Τέλος πάντων, αυτά είναι στάνταρ πράγματα που γνωρίζω για το σκάφος αλλά επειδή ξέφυγα λίγο, ας επιστρέψω στο θέμα μου!

Μέτα τις φωτογραφίες που σας παρουσίασε το Youweekly.gr, λοιπόν, από το σκάφος ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα πως ο τραγουδιστής πριν από λίγες εβδομάδες έγραψε το σκάφος αυτό στη Ζέτα Μακρυπούλια. Δηλαδή, τώρα που ξεκινούν ένα επαγγελματικό ταξίδι μαζί ο αγαπημένος της αποφάσισε να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο; ΨΕΜΑ!

Εγώ θα σας πω... Επειδή το έψαξα και ήρθα και σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο από το περιβάλλον της Ζέτας, το οποίο μου διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πως ουδέποτε έγινε αυτή η "μεταφορά"! Το σκάφος ανήκει στον τραγουδιστή τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού ως ζευγάρι μοιράζονται τα πάντα στην καθημερινότητά τους!

Ξέρετε πως στο Vanda's blog λέω μόνο την αλήθεια είτε αυτή πονάει μερικές φορές, είτε όχι... Αυτά!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί! Δείτε το βίντεο από μέσα...

Δείτε το βίντεο μέσα από το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί η Ζέτα Μακρυπούλια! Το πατρικό της, εκεί έμενε με τους γονείς της...

Στα μέρη και το σπίτι που μεγάλωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο παρελθόν η κάμερα της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα”. Ταξίδεψαν μέχρι την Ποταμούλα, το τελευταίο ορεινό χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας και μίλησαν με ανθρώπους που γνωρίζουν την ηθοποιό από τότε που ήταν παιδάκι.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τη μικρή Ζέτα. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του μπαμπά της.

Φυσικά, το πατρικό της σπίτι είναι γεμάτο με φωτογραφίες και εξώφυλλά της Ζέτας.