Πάνος Μουζουράκης: Έτσι αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη νέα του σύντροφο! Δείτε το βίντεο...

Προδώθηκε από μόνος του ή μήπως όχι;

Πάνος Μουζουράκης: Έτσι αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη νέα του σύντροφο! Δείτε το βίντεο...

Έτσι αντέδρασε ο Πάνος Μουζουράκης όταν τον ρώτησαν για τη νέα του σύντροφο! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του «The Voice» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι ο Πάνος Μουζουράκης έχει χωρίσει με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού και είναι ξανά ερωτευμένος! Η νέα του σύντροφος σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει είναι η επίσης ηθοποιός, Τζίνα Βαρελά.

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την Χριστίναι Μπόμπα και στην συνέχεια ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για την προσωπική του ζωή κι εκείνος είχε αυτήν την αντίδραση!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά είναι full in love και δε σταματούν να το δείχνουν στην κοινή τους εμφάνιση στο Λος Άντζελες! Διέρρευσαν φωτογραφίες...

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεαι πως έχει αφήσει πίσω του τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και πλέον είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Μαρία Σολωμού: Τίτλοι τέλους στην σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη;

Ο φωτογραφικός φακός τους "έπιασε" σε κοινή εμφάνιση στο Λος Άντζελες. Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στη ζωή του Πάνου Μουζουράκη ωστόσο δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι, μιας και στην αρχή κάνανε πολλή παρέα.

Η Τζίνα Βαρελά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας από πατέρα Έλληνα και Νεοζηλανδή μητέρα. Η νεαρή ηθοποιός πήρε την απόφαση να κυνηγήσει την τύχη της στην Αμερική και κάπως έτσι συναντήθηκε ο δρόμος της με αυτόν του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει επίσης μόνιμα στις ΗΠΑ.

Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Ποια Μαρία Σολωμού; Αναρωτιέται μάλλον ο Πάνος Μουζουράκης αφού αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Είναι επίσης ηθοποιός και... κούκλα!

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χαμός με την σχέση του γνωστού τραγουδιστή με την Μαρία Σολωμού και το αν τελικά είναι ακόμη μαζί ή αν έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους!

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Σολωμού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη, αποκαλώντας τον «αγόρι της», εκείνη γύρισε πλάτη και αποχώρησε.

Όπως γράφει το yourtipster.gr, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, το φλερτ μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου.

Προτίμησαν στην αρχή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Το μόνο «δημόσιο» κομμάτι της σχέσης τους είναι αυτό στα social media όπου κάνουν follow μεταξύ τους.

Στο προσωπικό της Instagram account εκείνη έχει ανεβάσει μόνο μία φωτογραφία, από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ποια είναι η Τζίνα Βαρελά

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα και ασχολήθηκε από νωρίς με την υποκριτική. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη Power Ranger σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ενώ έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική. Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!