Ελένη Ράντου: Έχασε κιλά και έγινε αγνώριστη! Η διατροφή που ακολούθησε και τα προβλήματα υγείας!

Δείτε την μεγάλη αλλαγή!

Ελένη Ράντου: Έχασε κιλά και έγινε αγνώριστη! Η διατροφή που ακολούθησε και τα προβλήματα υγείας!

Η Ελένη Ράντου έχασε τα παραπάνω κιλά που είχε και έγινε αγνώριστη. Η διατροφή που ακολούθησε και τα προβλήματα υγείας.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και συζήτησε για πολλά θέματα με την παρουσιάστρια. Μάλιστα, εντυπωσιάστηκε με την αλλαγή της.

Η Φαίη Σκορδά παρατήρησε την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Ράντου καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά από όταν αποφάσισε να κάνει διατροφή.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως ο Σταμάτης Φασουλής της ζήτησε για τις ανάγκες του ρόλου της στο θέατρο να χάσει κάποια κιλά και τότε ήταν που η ίδια αντιλήφθηκε πόσο κακή διατροφή έκανε. Με την απώλεια των κιλών κατάφερε να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ζήτησε την διατροφή που ακολούθησε!

Ελένη Ράντου: «Ήταν σφαλιάρα! Κόντεψα να λιποθυμήσω» - Η εξομολόγηση για το θάνατο που την συγκλόνισε!

«Ήταν σφαλιάρα! Κόντεψα να λιποθυμήσω», είπε μεταξύ άλλων στην εξομολόγηση της η Ελένη Ράντου για τον θάνατο που την συγκλόνισε.

Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε η ηθοποιός, και αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Με τον Βασίλη ζήσατε και μια μεγάλη απώλεια, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα…

Είχαμε πολλές απώλειες δυστυχώς, με πιο πρόσφατη αυτή του Λαυρέντη. Δεν βρίσκω λόγια για το χαμό του και ξέρω πως αυτό που θα πω θα είναι λιγότερο από αυτό που αισθάνομαι. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, είναι, κυρίως, μεγάλη απώλεια για τους δικούς του, είναι απώλεια για τη μουσική. Ήταν ένας πολύ σπουδαίος τραγουδοποιός ο Λαυρέντης. Κι ένα σπουδαίο, ξεχωριστό, αγαπημένο πλάσμα.

Κι έφυγε τόσο απρόσμενα κι αναπάντεχα.

Με τον Σάκη Μπουλά, που ήταν επίσης ένας δικός μας άνθρωπος, το περιμέναμε με έναν τρόπο. Εδώ ήταν σφαλιάρα, κόντεψα να λιποθυμήσω όταν το άκουσα, δεν το χώραγε ο νους μου.

Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε…

Ναι, είναι αυτό που λέμε ότι δεν πόνεσε, δεν ταλαιπωρήθηκε, δεν έχασε την αξιοπρέπειά του. Γι’ αυτούς που μένουν, όμως, είναι πάρα πολύ άγριο και σκληρό. Μου φάνηκε πως έχασα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, με την απώλεια του Λαυρέντη. Ξέρεις τι άλλο είναι άγριο; Να χάσεις άτομα που αγαπάς, ενώ ζουν. Αυτά τα άτομα που “φεύγουν” και δεν σε θυμούνται. Είναι πολύ σκληρό κι αυτό. Και δύσκολα αντέχεται.