Ελένη Χατζίδου: «Μάζεψε» αμέσως μετά την γέννα! Ακόμα πιο αδύνατο το κορμί της...

Μας τρέλανε κανονικά! Πώς το έκανε αυτό;

Ελένη Χατζίδου: «Μάζεψε» αμέσως μετά την γέννα! Ακόμα πιο αδύνατο το κορμί της...

Η Ελένη Χατζίδου «μάζεψε» αμέσως μετά την γέννα! Ακόμα πιο αδύνατο το κορμί της και πάθαμε σοκ!

Η όμορφη τραγουδίστρια, κρατάει εδώ και λίγο καιρό στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Αν και η Ελένη απήλαυσε στο έπακρον την εγκυμοσύνη της αλλά μόλις γέννησε, επανήλθε στις διατροφικές της συνήθειες!

Έτσι, η ίδια «μάζεψε» αμέσως και πλέον η εικόνα της, δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά με το πώς ήταν πριν! Η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε φωτογραφία της με κοντή φούστα και εμείς μείναμε άφωνοι! Δείτε την:

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της με τον Ετεοκλή στην πιο «ζουμερή» φωτογραφία! Είναι για φάγωμα!

Ελένη Χατζίδου το κορμί της μετά την γέννα
Ελένη Χατζίδου πως είναι το κορμί της μετά την γέννα

Ελένη Χατζίδου: Χωρίς ίχνος φίλτρου το κορμί της μετά τη γέννα!

Έτσι είναι το κορμί της Ελένης Χατζίδου χωρίς φίλτρα μετά την γέννηση της κορούλα της, η οποία την γεμίζει καθημερινά με χαμόγελα.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια πριν λίγες εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά μαμά και ήδη έχει ξεκινήσει μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου τις ασκήσεις για να γυρίσει στα κανονικά της κιλά. Πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσα έχει χάσει.

Σε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον σύζυγο της, πόζαρε στον καθρέφτη του γυμναστηρίου και μας έδειξε πως είναι το κορμί της χωρίς ίχνος φίλτρων και ρετούς.

Η νέα μανούλα μέρα με την μέρα χάνει τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

 Ελένη Χατζίδου: Χωρίς ίχνος φίλτρου το κορμί της μετά τη γέννα

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα....

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά το ζευγάρι είναι έτοιμο για νέα αρχή!

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δέχτηκαν πρόταση που δέχτηκαν από το Open tv και θα τους δούμε στην τηλεόραση!

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδό τους, καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό χτες μέσα από το Πρωινό, έχουν ακόμη μια αφορμή για να χαίρονται. Τους έγινε πρόταση να πάρουν μέρος στο Just The Two Of Us.

Βέβαια, δεν ξέρουν ακόμη αν θα πουν το «ναι», διότι δεν μπορούν να λείπουν και οι δυο από το σπίτι, λόγω της κορούλας τους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά τα νέα κυκλοφόρησαν!