Ζέτα Μακρυπούλια: «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της! Πού βρέθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Χαμογελάει ξανά μετά τον θάνατο της γιαγιάς της...

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της! Πού βρέθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια «πέταξε» τα μαύρα από πάνω της! Πού βρέθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ποιοι άλλοι ήταν μαζί τους;

Η ίδια, μετά την κηδεία της γιαγιάς της, επέστρεψε ξανά στην Αθήνα και στον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η Ζέτα Μακρυπούλια, δείχνει πως θέλει να βάλει ξανά την καθημερινότητά της σε τάξη και έτσι θέλησε να κάνει μια έξοδο....

Το ζευγάρι, βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς μαζί με καλούς φίλους και δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστό. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε το ότι η Ζέτα Μακρυπούλια πέταξε τα μαύρα από πάνω της και έβαλε ένα απλό λευκό μπλουζάκι... Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια πού βρέθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πνιγμένη» στην θλίψη της μέσα στο μαύρο φόρεμα της! Χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

«Πνιγμένη» στην θλίψη της η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στο μαύρο φόρεμα της και χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

Η γνωστή παρουσιάστρια από εχθές θρηνεί, καθώς έχασε την αγαπημένη της γιαγιά από την οποία πήρε και το όνομα της, Αγορίτσα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια εχθές βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, στην Ποταμούλα για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς της.

Η κηδεία τελέστηκε στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας Αγρινίου. Στο πλευρό της ήταν φυσικά τα αδέρφια της και οι γονείς τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται καταρρακωμένη και είναι φυσιολογικό, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της γιαγιά

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία περπατάει έξω από την εκκλησία χωρίς όμως τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο ίδιος πιθανόν να μην κατάφερε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια κηδεία γιαγιά μαύρο φόρεμα χωρίς Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή σε όλη την πρεμιέρα αφού ο έρωτας δεν κρύβεται...

Η κούκλα Ζέτα, βρέθηκε να στηρίξει το ταίρι της στο Hotel Ερμού, στην πρεμιέρα του με την Μελίνα Ασλανίδου! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, πήγε να δει από κοντά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα βλέμματά τους τα είπαν όλα!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ήταν να παντρευτούν και το ακύρωσαν στο παρά πέντε! Αποκάλυψη τώρα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έφτασε στο χώρο μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο και όλο το βράδυ δεν έπαιρνε το βλέμμα της από τον Μιχάλη! Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ξεκάθαρα πιστεύουμε ότι η σχέση τους δεν αργεί να πάει και στο επόμενο βήμα... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...