Ελένη Φουρέιρα: Την είπαν «Μαρία της Γειτονιάς» και εκείνη έκλεισε στόματα! Το σχόλιο που θα συζητηθεί!

Τους στόλισε κανονικά!

Ελένη Φουρέιρα: Την είπαν «Μαρία της Γειτονιάς» και εκείνη έκλεισε στόματα! Το σχόλιο που θα συζητηθεί!

Είπαν την Ελένη Φουρέιρα «Μαρία της Γειτονιάς» και εκείνη έκλεισε στόματα! Το σχόλιο που θα συζητηθεί και η απάντηση έπος!

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», βρέθηκε στα backstage του“The final four” και μεταξύ άλλων συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα η οποία είχε διάθεση για κουβέντα!

Μάλιστα, η Άννα Ζηρδέλη ρώτησε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια για το σχόλιο του Τάκη Ζαχαράτου: «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon…» και η Ελένη Φουρέιρα απάντησε:

«Τον Τάκη Ζαχαράτο τον υπέρ λατρεύω και είναι από τους πιο ταλαντούχους showman που έχει αυτή η χώρα. Μεγάλωσα με αυτές τις σειρές, με Μαρία της γειτονιάς και Μαρί-μαρ. Η Σοράγια είναι η κακιά αυτήν, θα την κάνω σε άλλο επεισόδιο».

Ελένη Φουρέιρα: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! "Πείραξε" τα μαλλιά της και... είναι κόλαση!

Τα μαλλιά της "πείραξε" η Ελενη Φουρέιρα και είναι πιο κόλαση από ποτέ! Αν και η αλήθεια είναι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Είναι υπέρ των αλλαγών κι έχει κάνει πολλές οι οποίες για κάποιο λόγο της πάνε πάρα πολύ! Αυτή τη φορά θέλησε να βάψει το μαλλί της κόκκινο της φωτιάς και μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγινε γνωστό!

Είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και εμείς προτείνουμε να το καθιερώσει το κοκκινάκι γιατί της πάει πολύ!

Ιδού:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση δεν έχει ξαναγίνει! Το μπούστο της προκαλεί ταραχή!

Ελένη Φουρέιρα: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ελένη Φουρέιρα: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

«Μου αρέσει να έχω μαλλιά που μοιάζουν με ηφαίστειο που εκρήγνυται» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Ελένη Φουρέιρα: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ελένη Φουρέιρα: Στη φόρα το μυστικό της γιαγιά της! Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της;

Στην φόρα βγήκε το μυστικό της γιαγιάς της Ελένης Φουρέιρα. Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της και την καθημερινότητα της;

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνής, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της, προκαλεί χαμό.

Πως διατηρεί όμως αυτό το κορμί;

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία», είπε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή της, δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι ενώ αποκαλύπτει και ένα μυστικό της γιαγιά της. «Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».