Κατερίνα Γκαγκάκη: Τα είχε τελικά με τον Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες»; Η αποκάλυψη της!

Αυτή είναι η αλήθεια!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Τα είχε τελικά με τον Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες»; Η αποκάλυψη της!

Τα είχε τελικά η Κατερίνα Γκαγκάκη με τον Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες». Η αποκάλυψη της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την δημοσιογράφο να είχε σχέση με τον ηθοποιό, Γιάννη Κουκουράκη, που πλέον τον βλέπουμε στην σειρά του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, εβδομαδιαίο περιοδικό έγραψε πως οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη με την Κατερίνα Γκαγκάκη! «Τι είναι αυτά που λέτε;»!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κατερίνα Γκαγκάκη διέψευσε την φήμη και αποκάλυψε πως η ίδια και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

«Πήραν και τον μπαμπά μου χθες τηλέφωνο για αυτό. Χαρά που πήρε ο χριστιανός. Μου είπε πάντως χθες ο Γιάννης Κουκουράκης ότι με παίρνει. Δεν τα είχαμε ποτέ, αλλά έλεγαν ότι τα είχαμε» σχολίασε, μεταξύ άλλων.

Κατερίνα Γκαγκάκη Κωνσταντής Άγριες Μέλισσες σχέση

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έμεινε άφωνη με ξέσπασε παρουσιάστρια εναντίον της! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, όπου μέλος της ομάδας αποτελεί και η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν μία βδομάδα είχε πει ότι όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος όταν έκαναν το Πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν μιλιόντουσαν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε αυτή τη δήλωση και απάντησε μέσα από την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» στο Open, ότι δεν είναι αλήθεια!

Σήμερα που είδα αυτό το ξέσπασμα η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:

«Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό.

Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε! Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα.

Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί. Η Σίσσυ δεν έκανε κάτι λάθος η κοπέλα».

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!