Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παπανώτα - Γκαγκάκη! «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;»!

Τι συνέβη;

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παπανώτα - Γκαγκάκη! «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;»!

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Δημήτρη Παπανώτα και Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Στο πλατό της εκπομπής έγινε χαμός σήμερα το μεσημέρι και έγινε... «ρινγκ» και διαιτητή τον παρουσιαστή.

Αφορμή για να ξεσπάσουν και οι δυο ήταν το ζευγάρι Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη και τη συγκίνησή τους στο χθεσινό επεισόδιο του Globetrotters, όταν μίλησαν με τα παιδιά τους στο τηλέφωνο.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο σχολιασμός μετατράπηκε σταδιακά «μάχη» ανάμεσα τους.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έγινε έξαλλη με ένα σχόλιο που έκανε ο Δημήτρη Παπανώτας με αποτέλεσμα να το δείξει και με την σειρά του ο δημοσιογράφος να ενοχληθεί.

Στο πλατό έγινε το... έλα να δεις!

Άδειασε Γκουντάρα και Μέγκι ο Δημήτρης Παπανώτας! Η ατάκα που τους "τελείωσε"!

Ο Δημήτρης Παπανώτας άδειασε τον Γρηγόρα Γκουντάρα αλλά και τη Μέγκι Ντριό! Η ατάκα που τους "τελείωσε"!

Έξαλλος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» ήταν ο δημοσιογράφος.

Με αφορμή μία δήλωση της Μέγκι Ντρίο σχετικά με την εμπειρία που έχει αποκομίσει δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιο, ο Δημήτρης Παπανώτας, σχολίασε: «Θα προσβληθεί η Καινούργιου αν πει η κοπέλα ότι θέλω να μοιάσω με τη Μενεγάκη; Δηλαδή, αν ρωτήσουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα ποια είναι η καλύτερη παρουσιάστρια, οφείλει να πει η Καινούργιου; Πες το μου κι αυτό»!

Δημήτρης Παπανώτας: "Αιχμές" για τον ALPHA TV και το Happy Day; "Με ποια κριτήρια τους επιλέγουν;"

Η δήλωση της Μέγκι: «Θεωρώ ότι αυτό που κάνω δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου με βοηθάει, μου αρέσει και δεν είμαι 100% σε αυτό γιατί έχω και την καριέρα μου στο μόντελινγκ. Στον ρόλο που έχω στο πάνελ νομίζω ότι κάνω. Δεν νομίζω ότι κάποια από τις μεγάλες παρουσιάστριες γεννήθηκε παρουσιάστρια. Πρότυπο έχω την Κατερίνα Καινούργιου».

Κατερίνα Γκαγκάκη: Τα είχε τελικά με τον Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες»; Η αποκάλυψη της!

Τα είχε τελικά η Κατερίνα Γκαγκάκη με τον Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες». Η αποκάλυψη της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την δημοσιογράφο να είχε σχέση με τον ηθοποιό, Γιάννη Κουκουράκη, που πλέον τον βλέπουμε στην σειρά του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, εβδομαδιαίο περιοδικό έγραψε πως οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη με την Κατερίνα Γκαγκάκη! «Τι είναι αυτά που λέτε;»!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κατερίνα Γκαγκάκη διέψευσε την φήμη και αποκάλυψε πως η ίδια και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

«Πήραν και τον μπαμπά μου χθες τηλέφωνο για αυτό. Χαρά που πήρε ο χριστιανός. Μου είπε πάντως χθες ο Γιάννης Κουκουράκης ότι με παίρνει. Δεν τα είχαμε ποτέ, αλλά έλεγαν ότι τα είχαμε» σχολίασε, μεταξύ άλλων.

Κατερίνα Γκαγκάκη Κωνσταντής Άγριες Μέλισσες σχέση