Σάκης Τανιμανίδης: Η μητέρα του, του έστειλε... πακέτο! Ήταν γεμάτο με...

Πάθαμε σοκ με αυτό που αντικρίσαμε!

Σάκης Τανιμανίδης: Η μητέρα του, του έστειλε... πακέτο! Ήταν γεμάτο με...

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, του έστειλε... πακέτο από την Θεσσαλονίκη και ήταν γεμάτο με πεντανόστιμα τυροπιτάκια που είναι τα αγαπημένα του.

Η κυρία Ματούλα, του έχει μεγάλη αδυναμία και τον προσέχει, παρόλο που τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, μέχρι την Αθηνά που μένει ο ίδιος.

ΣΚΑΙ: Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα Instagram Stories του, η μητέρα του, ετοίμασε τα πιο νόστιμα φαγητά που τους αρέσουν και του τα έστειλε σε πακέτο.

Συγκεκριμένα, εκτός από τυροπιτάκια το πακέτο είχε μέρα και κοτόπιτα. Τα είδαμε και μας έτρεξαν τα σάλια.

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα

Γιώργος Λέντζας: Αυτές είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τον ρώτησαν και...

Αυτές είναι οι σχέσεις του Γιώργου Λέντζα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τον ρώτησαν αν θα ξανά συνεργαζόντουσαν και δεν φαντάζεστε τι απάντησε.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη «RealLife» και τη Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο παρουσιαστής και αναφέρθηκε στο World Party.

Χριστίνα Μπόμπα: Μέρα χαράς για το σπίτι με τον Τανιμανίδη! «Έσκασε» η είδηση!

Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;

Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο «World Party» ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το «World Party» έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, να ανδρωθώ. Στεναχωριέμαι, ναι. Σκεφτόμουν βλακωδώς σαν παιδάκι ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά και εξελίσσεται. Τα βρίσκουμε και μεταξύ μας, οπότε για ποιο λόγο να διαταραχθεί; Αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση. Μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά αν η εξέλιξή μας περνά από διαφορετικά μονοπάτια νομοτελειακά διαλυόμαστε.

Διατηρείς σχέσεις με παλιούς συνεργάτες;

Ο Θοδωρής Πλακίδης, με τον οποίο ήμασταν στενοί συνεργάτες στο «World Party», είναι μαζί μας και στο καινούργιο project, οπότε σε αυτό το κομμάτι τον θεωρώ τον Διόσκουρό μου. Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μία εξαιρετική σχέση, αλλά, επειδή εγώ έχω κατέβει στην Αθήνα, δεν συναντιόμαστε συχνά. Και με το δημιουργικό team έχω κρατήσει επαφές.

Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε το αδιανόητο! Κάλεσε τον Αργυρό και του έκανε ερώτηση που σίγουρα γνώριζε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ο αδιανόητο. Κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και του έκανε ερώτηση που σίγουρα γνώριζε.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού πήρε αφορμή από ερώτηση που αναφερόταν στον τραγουδιστή δε δίστασε να τον καλέσει απευθείας.

«Αδελφέ, έλα για καφέ σε περιμένω. Τώρα έλεγα για σένα. Είμαι εδώ πέρα, δίπλα από το σπίτι σου, έλα. Εδώ στη γειτονιά, στην πλατεία» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, απαντώντας την κλήση, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αναφέρει: «Δεν είμαι πολύ κοντά. Τι έλεγες για μένα;»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν μοιάζει καθόλου με την Ηλιάνα! Η μελαχρινή που βρέθηκε στο πλευρό του είναι καλλονή, αλλά όχι μοντέλο!

Κ.Α.: Έλεγα, «που είσαι» κλπ. Ότι «εδώ πέρα μένει δίπλα ο Σάκης».

Σ.Τ.: Να σου πω… Δεν θα προλάβω να έρθω τώρα, είμαι στο γύρισμα αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Να δω άμα την ξέρεις. Ποιος Έλληνας τραγουδιστής και τα αδέλφια του είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα, ξέρεις;»

«Ποιες είναι οι επιλογές μου;» αναρωτήθηκε γελώντας ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Τανιμανίδη να του αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε «ζωντανή σύνδεση» με το στούντιο.