ΣΚΑΙ: Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Είναι οριστικό!

ΣΚΑΙ: Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Σε δραστικές αλλαγές προχωράει το κανάλι του Φαλήρου μετά την απόφαση να προχωρήσει στην αναβολή του «Αγρότη» και στην επίσπευση των διαδικασιών για το Big Brother!

Συγκεκριμένα, τόσο το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα - όπως σας έγραψα πριν από λίγες ώρες και σε αποκλειστικό ρεπορτάζ - θα ολοκληρώσουν τον προβλεπόμενο αριθμό επεισοδίων δηλαδή τα 100 που έχει προγραμματιστεί να γυριστούν και θα κοπούν. Αυτό πρόκειται να συμβεί τον Δεκέμβριο λίγο πριν τις γιορτές.

Τη θέση τους από Ιανουάριο πρόκειται να πάρει το «Μy style rocks» το οποίο επιστρέφει στις οθόνες στην απογευματινή ζώνη. Όπως άλλωστε ενημέρωσε χθες το tinamess.gr, η Δούκισσα Νομικού έχει συζητήσει για παρουσιάστρια ενώ για την κριτική επιτροπή έκλεισε ο Στέλιος Κουδουνάρης και συζητάει και ο Λάκης Γαβαλάς.

Σάκης Τανιμανίδης: Ανεξέλεγκτη η πτώση! Τα πιο χαμηλά μονοψήφια νούμερα...

Ανεξέλεγκτη η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του Σάκη Τανιμανίδη! Έκανε τα πιο χαμηλά μονοψήφια και... υπάρχει πιο κάτω; Δείτε τα αναλυτικά...

Ο παρουσιαστής δεν σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο ΣΚΑΙ μαζί με το "Boom" αλλά.. το κανάλι τον στηρίζει όσο δεν πάει! Όσο περνάει ο καιρός φαίνεται από τα μηχανάκια της AGB πως δεν είναι και η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού!

Για την ακρίβεια την Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου έκανε πάρα μα πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά!

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 18,7
ALPHA: Πάνω κάτω 11,7
STAR: Elif 9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 6

ΑΝΤ1: Still standing 18,2

ΣΚΑΙ: Boom 6,3

ΣΚΑΙ: Guess my age 7,3

OPEN: Ένας για όλους 7,1

Δείτε όλα τα νούμερα αναλυτικά

Γιώργος Λέντζας: Αυτές είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τον ρώτησαν και...

Αυτές είναι οι σχέσεις του Γιώργου Λέντζα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τον ρώτησαν αν θα ξανά συνεργαζόντουσαν και δεν φαντάζεστε τι απάντησε.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη «RealLife» και τη Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο παρουσιαστής και αναφέρθηκε στο World Party.

Χριστίνα Μπόμπα: Μέρα χαράς για το σπίτι με τον Τανιμανίδη! «Έσκασε» η είδηση!

Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;

Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο «World Party» ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το «World Party» έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, να ανδρωθώ. Στεναχωριέμαι, ναι. Σκεφτόμουν βλακωδώς σαν παιδάκι ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά και εξελίσσεται. Τα βρίσκουμε και μεταξύ μας, οπότε για ποιο λόγο να διαταραχθεί; Αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση. Μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά αν η εξέλιξή μας περνά από διαφορετικά μονοπάτια νομοτελειακά διαλυόμαστε.

Διατηρείς σχέσεις με παλιούς συνεργάτες;

Ο Θοδωρής Πλακίδης, με τον οποίο ήμασταν στενοί συνεργάτες στο «World Party», είναι μαζί μας και στο καινούργιο project, οπότε σε αυτό το κομμάτι τον θεωρώ τον Διόσκουρό μου. Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μία εξαιρετική σχέση, αλλά, επειδή εγώ έχω κατέβει στην Αθήνα, δεν συναντιόμαστε συχνά. Και με το δημιουργικό team έχω κρατήσει επαφές.

Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.

«Έσκασε» τώρα! Κόβεται Τανιμανίδης - Λιάγκας! Όλο το παρασκήνιο!

«Έσκασε» τώρα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κόβεται Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιάγκας. Όλο το παρασκήνιο.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τους παρουσιαστές να σταματάνε από τον ΣΚΑΙ με τα τηλεπαιχνίδια τους και τελικά όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται.

Ο λόγος είναι η χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνουν τόσο το «Boom», όσο και το «Guess my age». Μάλιστα, τον Γιώργο Λιάγκα είχαν σκεφτεί να τον μεταφέρουν το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα, όπως ανέφεραν στο «Ευτυχείτε», Τανιμανίδης - Λιάγκα φέρεται πως κόβονται και την θέση τους πρόκειται να πάρει το «My style rocks» μετά από συζητήσεις με τον Ατζούν.