Συγκλονίζει η Τάνια Τρύπη: «Είχε κοπεί η ψυχή μου στη μέση»!

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή!

Συγκλονίζει η Τάνια Τρύπη:  «Είχε κοπεί η ψυχή μου στη μέση»!

Συγκλονίζει η Τάνια Τρύπη με την αποκάλυψη της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι. «Είχε κοπεί η ψυχή μου στη μέση», είπε.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι», μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της.

«Με τα «όχι» σου χτίζεις καριέρα. Σε ό,τι έχω πει «όχι» δεν το έχω μετανιώσει. Βέβαια, είναι λιγάκι δίκοπο, γιατί έχουν υπάρξει και φορές που τα οικονομικά είναι τρισάθλια», δήλωσε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή.

Για την επιλογή της κόρης της, Τζένης, να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Τάνια Τρύπη διευκρινίζει: «Δεν είναι απόφαση επιπόλαιη, διότι, τις πείνες όταν τις περνάγαμε και τα μεγαλεία, μαζί τα περνάγαμε. Δεν ήμουν εγώ αλλού και τα παιδιά αλλού. Κανένας δεν γλιτώνει. Όταν τα έχεις μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, είναι λογικό».

«Με αγαπάω πάρα πολύ. Λίγο το ‘χασα κάποια στιγμή, αλλά το ξαναβρήκα. Είχε κοπεί η ψυχή μου στη μέση, αλλά σιγά-σιγά επανήλθα», κατέληξε η Τάνια Τρύπη.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για την σειρά - «Σπάνια γίνονται στην τηλεόραση»!

Μια αποκάλυψη για το Κόκκινο Ποτάμι έκανε η Τάνια Τρύπη σε συνέντευξη της. «Σπάνια γίνονται στην τηλεόραση», ανέφερε.

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς.

Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτή τη σκηνή από «Το Κόκκινο Ποτάμι» δεν μπορούσε με τίποτα να τη γυρίσει! «Είχε παγώσει το αίμα μου...,»

Είχες σχεδόν δέκα χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση. Γιατί είχες αυτή την απόσταση;

Η τελευταία σειρά που είχα μόνιμο ρόλο ήταν το «Ποιος μας πιάνει» στο Mega. Κοίτα, κάποιες φορές επιλέγεις να πάρεις εσύ απόσταση από την τηλεόραση και κάποιες άλλες παίρνει εκείνη από εσένα. Δεν μπορείς να λες παντού «ναι», όταν δεν σου αρέσει ο ρόλος και οι υπόλοιποι συντελεστές. Στο «Κόκκινο ποτάμι» ήταν ιδανικές συνθήκες, γιατί μιλάμε για παραγωγή με προδιαγραφές κινηματογράφου, από αυτές που σπάνια γίνονται στην τηλεόραση μετά την κρίση.

Ξέρω ότι σου είχαν προτείνει να συμμετάσχεις και στο «Dancing With the Stars» του ΑΝΤ1 και στο «Just the Two Of Us» του Mega και είχες πει «όχι».

Ναι. Και, μάλιστα, μου είχαν προτείνει να συμμετέχω και ως διαγωνιζόμενη και ως κριτής. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει τίποτα από τα δύο. Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγο να διαγωνιστώ σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Και ως κριτής νομίζω ότι είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, γιατί βρίσκω πάντα το θετικό σ’ αυτό που βλέπω και συμμερίζομαι τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλει ο κάθε καλλιτέχνης. Οπότε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έδιωχνα ποτέ κανέναν (γελάει). Βέβαια, ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ», γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Ναι, αλλά οικονομικά δεν θα σε βοηθούσε η συμμετοχή σου σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι;

Δεν ήταν ποτέ το οικονομικό η πρώτη προτεραιότητά μου και έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, όπως όλοι οι ηθοποιοί. Όταν δύο φορές τον χρόνο παλαιότερα, και τώρα ακόμα πιο συχνά, πρέπει να ψάξεις για δουλειά, δεν προλαβαίνεις να μαζέψεις τίποτα για να έχεις σε μια δύσκολη στιγμή. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό, πολύ πριν από την κρίση. Αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για τα χρήματα. Γιατί να καταπιεστώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει, επειδή μου προσφέρουν ένα ποσό; Δεν το έκανα όταν ήμουν μικρότερη. Θα το κάνω τώρα;

Μπορεί ένας ηθοποιός να ζει μόνο από το θέατρο;

Δόξα τω Θεώ, έχω υπάρξει τυχερή, γιατί μέχρι στιγμής μόνο από το θέατρο ζω και από τα live μου.