Baby boom! Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Baby boom! Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Ένα baby boom είχαμε στην showbiz. Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Μετά από πολλές ώρες τοκετού, ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την αποβολή που είχε.

Baby Boom: Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Μετά από 13 ώρες αναμονής και πόνου οι τεχνητές συσπάσεις τη βοήθησαν και μετά από 33 ώρες που έσπασαν τα νερά γεννήθηκε το μωρό.

Baby boom ηθοποιός

« Atlas Noa, στα 32 χρόνια της ζωής μου πίστευα ότι έχω δει πολλά μέρη, ότι έζησα πολλά πράγματα, ότι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και ερωτεύθηκα... έπειτα όμως ήρθες εσύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα ότι ήμουν ικανή να αγαπήσω κάποιον τόσο πολύ μέχρι που ήρθες εσύ στη ζωή μου. Ξυπνάω κάθε πρωί (και επίσης κάθε 2-3 ώρες) ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι είσαι δική μου και ότι είμαι δική σου. Θέλω να ξέρεις γλυκό μου κοριτσάκι, ότι ο,τιδήποτε διαλέξεις να είσαι σε αυτή τη ζωή, οποιονδήποτε διαλέξεις να αγαπήσεις, οπουδήποτε θελήσεις να πας, εγώ θα είμαι δίπλα σου. Είμαι ήδη τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Υ.Γ Οι μέρες που θα σε ντύνω σαν μπουρίτο και άλλα σνακ , μόλις άρχισαν!». έγραψε η Shay Mitchell στο Instagram.

Γέννησε ηθοποιός

Baby boom για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Νέο baby boom για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Η σύντροφος του Άσου του Παναθηναϊκού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το πρώτο τους παιδί και μαζί ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Δώνη, ο οποίος ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagrm, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό του πρίγκιπα και την σύντροφό του, Σοφία Χατζηανδρέου.

ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκός

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

« 5/11/19! Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας μικρέ μπόμπιρα!».

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά, από τους συμπαίκτες του, πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη ένας Παναθηναϊκός προστέθηκε στην οικογένεια Δώνη!

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού πατέρας

Χρήστος Δώνης μπαμπάς