X-factor: Τραγούδησε Μουζουράκη και τον αποθέωσαν κοινό αλλά και κριτές! (Βίντεο)

Ακούστε τον και θα πάθετε πλάκα!

X-factor: Τραγούδησε Μουζουράκη και τον αποθέωσαν κοινό αλλά και κριτές! (Βίντεο)

Αυτός ο παίκτης τραγούδησε Πάνο Μουζουράκη στην σκηνή του X-factor και τον αποθέωσαν κοινό αλλά και κριτές στο σημερινό live.

Με τα τραγούδια «Madame (Padam padam)» και «Je ne veux pas travailler» έκανε την εμφάνισή του στο τέταρτο live του Κωνσταντίνος Στίνης από την ομάδα των άνω των 25 με μέντορα την Μελίνα Ασλανίδου.

O Κωνσταντίνος, τόσο με την ερμηνεία του, αλλά και με την σκηνική του παρουσία κατάφερε να κερδίσει τα καλύτερα σχόλια και από τους τέσσερις κριτές... και να πάρει την "δόξα" της Βανδή η οποία τους μάγεψε με την εμφάνιση της.

Πρώτη φορά οι coaches συμφώνησαν, ενώ το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτά!

X-Factor: Τον αποθέωσαν οι κριτές! Η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί!

Στο σημερινό επεισόδιο του X Factor τον αποθέωσαν οι κριτές και μάλιστα ειπώθηκε πως ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί μέχρι τώρα!

Με το τραγούδι «Zombie» έκανε την εμφάνισή του στο τρίτο live του X Factor ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras.

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του οι κριτές τον αποθέωσαν και την αρχή έκανε ο Χρήστος Μάστορας λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει δει μέχρι τώρα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους που έχει συμμετάσχει σε όλα τα X-factor είπε ότι είναι μία από τις καλύτερες ερμηνείες όλων των X-Factor.

X-factor: Το τραγούδι που επέλεξε παραλίγο να της... στοιχίσει! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη Σπανό! (Βίντεο)

Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Θεοφάνους στο X-factor στον Γιάννη Σπανό!

Στον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό που έφυγε σήμερα από τη ζωή αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στην έναρξη του τρίτου live show του X Factor.

Εμφανώς συγκινημένοι και οι τρεις καλλιτέχνες άκουγαν τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος ζήτησε από τους ανθρώπους της παραγωγής και του καναλιού, να ηγηθεί ώστε να γίνει ένα όμορφο αφιέρωμα στη μνήμη του για όλα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: