«Λίτσα.com»: 10 χρόνια μετά το τέλος η Λίτσα και ο Ηλίας είναι ξανά μαζί!

Πόσο έχουν αλλάξει;

«Λίτσα.com»: 10 χρόνια μετά το τέλος η Λίτσα και ο Ηλίας είναι ξανά μαζί!

10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Λίτσα.com», η πρωταγωνίστρια Λίτσα και ο Ηλίας είναι ξανά μαζί, αυτή την φορά σε νέο πρόγραμμα.

Ο Μάριος Αθανασίου και η Σοφία Φαρζή, αγαπήθηκαν μέσα από τους συγκεκριμένους ρόλους τους και σήμερα, τους βλέπουμε να ποζάρουν ξανά μαζί.

Δείτε πως άλλαξε η "Γιώτα" από τη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Λίτσα.com"!

Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για το «Έρωτας Μετά» επιστρέφοντας ξανά στην τηλεόραση. Μάλιστα, πόζαρε με τον αγαπημένο της συμπρωταγωνιστή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον Μάριο Αθανασίου και έδειχνε πολύ χαρούμενη.

«Δέκα χρονιά μετά, πίσω σε γνώριμη και αγαπημένη αγκαλιά, για να μάθω αν υπάρχει… έρωτας μετά»., έγραψε στην λεζάντα της.

Λίτσα.com Λίτσα Ηλίας

Δύσκολες ώρες για την «Γιώτα» από τo «Λίτσα.com»! Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Δύσκολες ώρες για την «Γιώτα» από τo «Λίτσα.com», ή κατά κόσμον Δήμητρα Κολλά. Ο θάνατος που την «τσάκισε»! Τι έχει συμβεί;

Η ηθοποιός, βιώνει μεγάλο πένθος, καθώς ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον καλό της φίλο και κομμωτή Μιχάλη Χρυσικό, η απώλεια του οποίου της κόστισε πολύ!

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός ο 21χρονος εγγονός της Μαρίας Λυράκη!

«Δεν θα το πιστέψω ποτέ… Η Χρυσόσκονη μου αποφάσισε πολύ νωρίς ότι θέλει να γίνει αστεροσκονη… Καλό ταξίδι Υπέροχε μου. Τα λέμε ξανά δίπλα στη θάλασσα. Καλό παράδεισο… You were the gliter of my life!! My Rainbow… Now you decide to become my stardust… You’ll always live in my heart!!! RIP my amazing friend and wait for me in the sea of stars… #mysoulfamily #rip Michalis Chrisikos», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δύσκολες ώρες για την «Γιώτα» από τo «Λίτσα.com»! Ο θάνατος που την «τσάκισε»!Δύσκολες ώρες για την «Γιώτα» από τo «Λίτσα.com»! Ο θάνατος που την «τσάκισε»!