Η δημόσια παρατήρηση του Πρίγκιπα Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ! Προσπάθησε να μείνει κρυφό αλλά δεν τα κατάφερε!

Τι συνέβη;

Η δημόσια παρατήρηση του Πρίγκιπα Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ! Προσπάθησε να μείνει κρυφό αλλά δεν τα κατάφερε!

Μια δημόσια παρατήρηση έκανε ο Πρίγκιπας Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ. Ο ίδιος προσπάθησε να μείνει κρυφό αλλά δεν τα κατάφερε.

Το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό κάτι που η Δούκισσα του Σάσεξ όπως φαίνεται δεν μπορεί να μάθει ακόμη και μετά από δυο χρόνια.

 Μέγκαν Μαρκλ εμφάνιση

Έτσι είναι λογικό να μην ξέρει ότι πρέπει να σταθεί πιο κοντά στον σύζυγό της, την ώρα που αποτίουν φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες πολέμου. Πόσο μάλλον που ήταν και η πρώτη φορά που παραβρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της τιμητικής εκδήλωσης, στο Field of Remembrance στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ, η Μέγκαν Μαρκλ πλησίασε πιο κοντά στον σύζυγό της, αφότου ο δούκας φαίνεται να κατέβασε διακριτικά το κεφάλι του και να της έκανε νεύμα.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Μέγκαν Μάρκλ: Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που κρύβεται κάτω από τα χρυσά αξεσουάρ της!

Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που κρύβεται κάτω από τα χρυσά αξεσουάρ της Μέγκαν Μάρκλ!

Η Μέγκαν Μαρκλ δίνει μεγάλη σημασία σε αυτά που φορά. Δεν είναι απλά άλλη μία κομψή και καλοντυμένη γαλαζοαίματη. Ό,τι επιλέγει, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την ίδια.

Τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ που φορά μιλούν για εκείνη. Η τελευταία της εμφάνιση, για παράδειγμα, εντυπωσίασε, κάνοντας τους πάντες να μιλούν γι’ αυτήν.

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Εκτός από τη δερμάτινη φούστα που φόρεσε και η βασίλισσα Λετίθια, υπάρχει και άλλος ένας λόγος που μας τράβηξε την προσοχή. Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε δύο νέα χρυσά δαχτυλίδια του brand Vargas Goteo.

Το συγκεκριμένο brand κοσμημάτων από τον Καναδά μάλιστα έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει για τα ζώα που είναι υπό εξαφάνιση.

Η μάρκα που έχει έδρα στο Μοντρεάλ, δημιουργήθηκε το 2010 από τηνPrijic Smith και σκοπό έχει τα statement κομμάτια να δημιουργήσουν μια συζήτηση για τους ελέφαντες, τα manta rays και όλη την άγρια ζωή. Ένα ποσοστό των εσόδων δωρίζονται κατευθείαν σε φιλανθρωπίες που βοηθούν σε αυτόν τον σκοπό.