Δούκισσα Νομικού: Έγινε... κούκλα! Η φωτογραφία με το «ομοίωμα» που της μοιάζει εκπληκτικά!

Δεν μπορούσαμε να τις ξεχωρίσουμε!

Δούκισσα Νομικού: Έγινε... κούκλα! Η φωτογραφία με το «ομοίωμα» που της μοιάζει εκπληκτικά!

Η Δούκισσα Νομικού έγινε... κούκλα και έχουμε την φωτογραφία με το «ομοίωμα» που της μοιάζει εκπληκτικά!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα γενέθλιά της! Η όμορφη παρουσιάστρια και μανούλα, έγινε 33 και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο!

Στο σπίτι της έκοψαν όχι μία, αλλά δύο τούρτες και η δεύτερη μας έκανε φοβερή εντύπωση! Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω, η τούρτα αποτελείται από μικρές ζαχαρωτές φιγούρες με όλα τα μέλη της οικογένειας Θεοδωρίδη σε... ομοιώματα!

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!

Συγκεκριμένα, είναι η νεογέννητη Αναστάσια, ο 1,5 ετών Σάββας, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ειδικά μάλιστα η Δούκισσα μοιάζει ολόιδια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού έγινε κούκλα και «ομοίωμα

Δούκισσα Νομικού: Η μια και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν....

Η Δούκισσα Νομικού και η μία και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν αφού είναι ολόιδιες!

H εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, μέσω του αγαπημένου της Instagram, μας σύστησε τη... «δίδυμη αδερφή» της και δεν κάνουμε πλάκα!

Η ανάρτηση έγινε πριν αρκετό καιρό προκαλώντας βραχυκύκλωμα στον δημοφιλή ιστότοπο από την απαράμιλλη ομορφιά τους! Όπως ήταν φυσικό, άνδρες και γυναίκες «followers» της όμορφης παρουσιάστριας, «βομβάρδισαν» τη φωτό με «likes»!

Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ξεκίνησε τις ετοιμασίες!

Για την κοπέλα δεν έχουν γίνει γνωστά αρκετά στοιχεία, ενώ η Δούκισσα δεν ανέβασε ποτέ ξανά φωτογραφία μαζί της. Δείτε την και πείτε μας, εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια είναι ποια;

Δούκισσα Νομικού: Η μια και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν....

Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό μήνυμά λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλα της!

Η Δούκισσα Νομικού λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλας της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτό το τρυφερό μήνυμα!

Η όμορφη παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Δούκισσα Νομικού ζει την απόλυτη ευτυχία μαζί με τον σύζυγό της, τη νεογέννητη κόρη της, Αναστασία και τον μικρό Σάββα.

Πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της μέσα από ένα Instastory και έστειλε το τρυφερό της μήνυμα.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η πιο ωραία κούραση που έχω νιώσει ποτέ».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό μήνυμά λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλα της!

Με την φροντίδα δύο παιδιών και τις δουλειές του σπιτιού, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ κουρασμένη, όμως η ίδια είναι μια πολύ καλή μητέρα και φαίνεται στο πρόσωπό της, αφού παρά την κούραση της παραμένει πανέμορφη.