Χρήστος Μάστορας: "Διαλύει" τις «Μέλισσες»! Ποιος είναι ο λόγος;

Τι αποκάλυψε;

Χρήστος Μάστορας:

Ποιος είναι ο λόγος που Χρήστος Μάστορας, "διαλύει" τις «Μέλισσες»;

Διαβάστε αναλυτικά τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το μέλλον του επιτυχημένου συγκροτήματος!

Χρήστος Μάστορας: Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά και δηλώνει... ερωτευμένος!

Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει με τις «Μέλισσες», ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει και δικά του ανεξάρτητα κομμάτια τα οποία μάλιστα έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία με τους Playmen, τη Rita Wilson, τον Δημήτρη Μπάση, αλλά και με τον Θέμη Καραμουρατίδη για το τραγούδι «Για όλα ικανοί» για την ταινία «Τζαμάικα» έχουν αποτελέσει μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του ερμηνευτή. Όσο για το τραγούδι «Δεν έχω ιδέα», πρόκειται για τη μεγαλύτερή του επιτυχία.

«Δεν μπορούν να μπουν όλα κάτω από τις Μέλιsses, διότι κάποιες επιλογές δεν εκφράζουν όλα τα μέλη του γκρουπ. Για παράδειγμα, το τραγούδι "stand by me now", που είχα κάνει μαζί με τους Playmen το 2015, ήταν κάτι πολύ προσωπικό και δεν ξέρω αν ήθελα να το μοιραστώ με τα παιδιά. Και στο λέω αυτό διότι τα τραγούδια περνάνε μέσα από το φίλτρο όλων των μελών της μπάντας και κάποιος από εμάς μπορεί να αλλάξει έναν στίχο ή κάποιο ακόρντο».

Μέλισσες διαλύονται χρήστος μάστορας

Ενώ συμπλήρωσε: «Όλο αυτό ήρθε πολύ ομαλά και δεν ενοχλήθηκε κανείς. Επιπλέον, δεν το είδα ως αυτονόμηση. Υπάρχει πλήρης ελευθερία στην μπάντα. Ξέρουμε τι είναι οι Μέλιsses αλλά και ο καθένας ξεχωριστά» ξεκαθαρίζει. Προηγουμένως αναφέρθηκε στο τραγούδι «stand by me now» και του ζητήθηκε να διηγηθεί την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Το έγραψα σε μια φάση της ζωής μου που η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που περιέγραφε ακριβώς τη στιγμή που ένιωθα πως χρειαζόμουν πολύ τη σύντροφο μου. Τη στιγμή που ήμουν στα χειρότερα μου. Και όντως η κατάσταση μου εκείνη την εποχή στην προσωπική μου ζωή δεν ήταν καλή. Τα τραγούδια είναι βιώματα. Αντλώ πολύ συναίσθημα από την προσωπική μου ζωή και αυτό τελικά μόνο καλό κάνει στα τραγούδια που γράφω, αλλά και στο πώς είμαι πάνω στη σκηνή» δήλωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής στο "People".

Χρήστος Μάστορας: H εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του!

Από ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες ο Χρήστος Μάστορας.

Ο ηθοποιός, εξομολογήθηκε από τι πάσχει, ενώ έκανε και μια ανακοίνωση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Χρήστος Μάστορας, με μια ανάρτηση έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ενώ ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα εμφανίζεται και πάλι στο Box.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«“ΑΝ”… Ωραία λέξη… Αινιγματική, κομψή, διπλωματική και πολλά άλλα.. Στην περίπτωση μου όμως σημαίνει Αιθουσαία Νευρωνίτιδα (ΑΝ).Google it! Έτσι απροειδοποίητα…
Κι εκεί που νιώθεις παντοδύναμος, ανίκητος κι ωραίος κι όλες αυτές τις γλυκιές ψευδαισθήσεις της νιότης, σε σκουντάει η πραγματικότητα. Το σκούντημα είναι λίγο πιο δυνατό απ’αυτά που έχεις συνηθίσει γιατί τελικά είσαι πιο «μικρός» απ’ό,τι φανταζόσουν αλλά το μάθημα μεγάλο…
Εν ολίγοις «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια γελάει ο Θεός», «υγεία πάνω απ’όλα» κι όλα αυτά τα κλισέ λέω να τα υιοθετήσω…
ΑΝ τρέχετε λοιπόν για πολλή ωρα στην αριστερή λωρίδα, τσεκάρετε που και που μήπως έχει ανάψει λαμπάκι για βενζίνη..
Από την επόμενη βδομάδα που θα μπορώ, πρώτα ο Μεγάλος βέβαια να περπατήσω σε ευθεία γραμμή ,τα λέμε στη BOXάρα μας το ΠΣ(29-30) και στο Barbarella μας την Κυριακή(31).
Θα έλεγα «αγάπη» αλλά τελικά «υγεία πάνω απ’όλα» my friends. ΧΜ»

Ανακοίνωση έβγαλε και το συγκρότημα!

Χρήστος Μάστορας: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του!