Χρήστος Μάστορας: Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά και δηλώνει... ερωτευμένος!

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή!

Χρήστος Μάστορας: Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά και δηλώνει... ερωτευμένος!

Νέες δηλώσεις κάνει ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας! Ο ίδιος δηλώνει ερωτευμένος και μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή!

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε ο κριτής του X-Factor, Χρήστος Μάστορας!

X-factor: H 17χρονη Δήμητρα άφησε άφωνο τον Μάστορα - «Παραλίγο να ρίξεις το στούντιο»! (Βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι και πάλι ερωτευμένος.

«Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά. Όταν παντρευτώ θα το μάθεις. Μέχρι σήμερα, δεν πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο της πατρότητας. Η ιδέα της οικογένειας μού αρέσει πολύ. Νιώθω, όμως, πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος για το συγκεκριμένο βήμα»!

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Επεισοδιακός ο χωρισμός! Διέλυσαν τα πάντα με φωνές!

Αποκλειστικό βόμβα μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη είχαν έναν επεισοδιακό χωρισμό και διέλυσαν τα πάντα με φωνές!

Τι συνέβη ακριβώς; Στο Vanda's blog θα διαβάσετε σήμερα πράγματα που δεν έχει γράψει κανείς άλλος πουθενά! Πριν από λίγα λεπτά μου αποκαλύφθηκαν τα πάντα.

Μπορεί ποτέ οι δυο τους να μην παραδέχτηκαν πως είναι μαζί αλλά ο φωτογραφικός φακός και όχι μόνο τους είχε τσακώσει αρκετές φορές και ήταν αυτό που λέμε... "ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!"

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχαν πάει μαζί ταξίδι στο εξωτερικό και η Χριστίνα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως σας είχα αποκαλύψει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μου!

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Επεισοδιακός ο χωρισμός! Διέλυσαν τα πάντα με φωνές!

Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και.. τέλος τα κοινά ταξίδια και οι εξορμήσεις! Σύμφωνα με πηγή μου σας αποκαλύπτω πρώτη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη δεν είναι πια μαζί!

Χώρισαν πριν από λίγο καιρό και σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής μου ο χωρισμός αυτός δεν ήταν τόσο ήρεμος! Υπήρξαν φωνές, εντάσεις και κλάματα! Για περισσότερα θα επανέλθω...

X-factor: Ξέσπασε ο Μάστορας στο πλατό! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ξέσπασε ο Χρήστος Μάστορας στο πλατό του X-factor. Τι συνέβη και είπε σε παίκτρια «Γιατί κάνεις τη δουλειά μας τόσο δύσκολη;».

Η Μαρία Κοσμάτου επέλεξε το «Stop» της Sam Brown, σε μουσική και στίχους των Sam Brown, Gregg Sutton, Bruce Brody, για την εμφάνισή της στο Chair Challenge του X Factor με την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

«Α ρε Μαρία, μας το χάλασε. Δηλαδή έψαχνα να βρω κάτι αρνητικό. Λέω θα βρω κάτι. Γιατί το είπες τόσο καλά; Γιατί κάνεις τη δουλειά μας τόσο δύσκολη; Δεν το πιστεύω. Αυτό ήθελε κότσια», της είπε ο Χρήστος Μάστορας, ξεσπώντας. X-factor: Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή! (Βίντεο)

«Ήταν εμφάνιση τελικού κορίτσι μου», της είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Θεοφάνους.