Κατερίνα Γερονικολού: Με ένα αγοράκι μέσα στην αγκαλιά της! Το σχόλιο του Τσιμιτσέλη!

Η πιο όμορφη στιγμή!

Κατερίνα Γερονικολού: Με ένα αγοράκι μέσα στην αγκαλιά της! Το σχόλιο του Τσιμιτσέλη!

Με ένα αγοράκι μέσα στην αγκαλιά της η Κατερίνα Γερονικολού! Το σχόλιο του Τσιμιτσέλη που μας γέμισε χαμόγελα!

Η ταλαντούχα ηθοποιός τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1, “Αν ήμουν πλούσιος” και στην θεατρική παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” !

Μάλιστα στο θέατρο συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, και οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, η Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να τρολάρει τον εαυτό της αποδεικνύοντας ότι έχει χιούμορ και προκαλώντας την αντίδραση του Γιάννη!

Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφία από το παρελθόν! Με καρέ μαλλιά και διαπεραστικό βλέμμα...

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τρεις backstage φωτογραφίες της από τη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” σημειώνοντας:
“Γύρισμα:
1) μόνη
2) μαζί του
3) φάτσα «τι έγινε ρε παιδιά;»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σχολίασε το γεγονός με ένα απλό - λιτό αλλά πολύ τρυφερό σχόλιο: «Ομορφιές...» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Ο σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού, πολύ πριν από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και καιρό διατηρεί σχέση με τον επίσης ταλαντούχο ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Το ζευγάρι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους τους, αφού είναι πολύ καλά μεταξύ τους, αλλά και επαγγελματικά όπου και συνεργάζονται στο θέατρο.

Κατερίνα Γερονικολού: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι γνωστό πως πριν από την Κατερίνα Γερονικολού ήταν παντρεμένος με την Βάσω Λασκαράκη!

Κανείς όμως δε θυμάται ποιος ήταν ο προηγούμενος σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού υπήρξε παλαιότερα ζευγάρι με τον Δημήτρη Λιακόπουλο. Σήμερα όμως δεν έχουν καμία επαφή!

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην σειρά του Mega, «Λάκης ο Γλυκούλης» και εκεί ο έρωτας φούντωσε για τους δυο ηθοποιούς, ώσπου φλόγα ξεθύμανε και το διαλήσανε!

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!